Arkadaslar Asmed'e guveniyorum. Hastalarina ozen gostermelerini, onlarin mutlu olmadan bu islemlerin sonlanmayacagi konusunda verdikleri garantilerin bilincindeyim. Fakat psikolojim alt ust olmus durumda. Ben tepe icin ekim yaptirdim. Tamam tepe en gec tepki veren bolge diyeceksiniz, daha erken bile diyebilirsiniz anlayabiliyorum. Fakat ben ekim oncesi 18 ay finasteride kullanmama ragmen tepe 6.5 ay da hala boyleyse umutlarimi baya baya yitirmeye basladim. Orta ve Tepe bolgesi kanallarimi acan Alp hoca'nin Asmed'den ayrilmasi, revize sayilarinin artmasi, hala klinige davet edilmemem zaten zor gunler gecirdigim su donemde iyice demoralize olmama sebep oluyor. Sakal kiran cikti hatta cene bolgemde 2 aydir var. Onun da konusunu acicam hatta. Kisaca; canim cok sikkin. Cevremde ki insanlar dalga gecmeye basladi bile. Psikolojik olarak kendimi inanilmaz korumaya calissam da bir yerlerden etkileniyosun illa ki. Ben halen surecin iyiye gidecegine inanmak istiyorum fakat bu dusunceye olan yatkinligim gun gectikce azalmakta. Bana sorarsaniz eger su 196 gune kadar ekimle alakali nasil bir gelisme oldu neler degisti diye ? Cevabim su olur ; On Sac Cizgim ekim oncesi haline gore biraz doldu ve gerileyen cizgim one alindi. (Cok dogal bi cizgi bu arada bu konuda 10/10 suphesiz) Ikinci olarak ; orta bolgem ve tepeye dogru giden kisim hatta vertex eski halime gore biraz doldu bunun farkindayim. Ama beklentimin cok cok altinda. Donor bolge planlamasi da mukemmel cok dogal ona da lafim yok. Ama 5000 graftin 6.5 aylik sonucu kesinlikle bu olmamali diye dusunmekteyim ve benim ekim oncesi halimi ilk sayfaya bakarsaniz eger anlarsiniz kel denilcek bi durumda degildim. Ben mukemmel bir sonuc bekledigim icin su an bu sekilde kotu hissediyorum zaten. Baya yuksek bi beklentiyle girdim bu olaya. Kisaca su an pek memnun degilim. Yorumlarinizi bekliyorum...