Gönderen Konu: Bir kız var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum!  (Okunma sayısı 2422 defa)

Hwoarang7

• Hero Member
Ynt: Bir kız var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum!
« Yanıtla #15 : 11 Aralık 2021, 18:37:13 »
Kızlar böyle şeyleri sever, ne ilişki başlatır ne de hayır der. Bundan 2 3 sene önce aynı durumu yaşadım. Bana karşı hisleri olduğunu söylüyordu ama ilişkiye başlamak istemiyordu. Kıza karşı ilgini kes ya da azalt eğer seninle gerçekten ilişki yaşamak istiyorsa seni kaybetmemek için uğraşacak. Fakat şöyle bir yanılgı var ilk 4 5 gün üstüne düşebilir sen ilgini azaltınca bu süreçte hemen yelkenleri indirme. Eğer hemen yelkenleri indirirsen aynı olayları tekrar yaşayacaksınız. Ona bu kadar istekli olduğunu belli etmediğin zaman sana adımlar atacaktır.

Kızın sana karşı hisleri varsa bile sen çok istekli olduğun için ve ilişki yaşamadan herşeyi ona gösterdiği için bir ilişkiye başlamıyor olabilir ya da yedekte tutuluyorsun. İlgini çek ya da azalt yani.

Nrh01

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2021, 19:20:24 »
Kızlar böyle şeyleri sever, ne ilişki başlatır ne de hayır der. Bundan 2 3 sene önce aynı durumu yaşadım. Bana karşı hisleri olduğunu söylüyordu ama ilişkiye başlamak istemiyordu. Kıza karşı ilgini kes ya da azalt eğer seninle gerçekten ilişki yaşamak istiyorsa seni kaybetmemek için uğraşacak. Fakat şöyle bir yanılgı var ilk 4 5 gün üstüne düşebilir sen ilgini azaltınca bu süreçte hemen yelkenleri indirme. Eğer hemen yelkenleri indirirsen aynı olayları tekrar yaşayacaksınız. Ona bu kadar istekli olduğunu belli etmediğin zaman sana adımlar atacaktır.

Kızın sana karşı hisleri varsa bile sen çok istekli olduğun için ve ilişki yaşamadan herşeyi ona gösterdiği için bir ilişkiye başlamıyor olabilir ya da yedekte tutuluyorsun. İlgini çek ya da azalt yani.
en mantıklı yorumlardan biri aynı seviyede devam ederek bişey elde edeceğini sanmıyorum
  • Ekim Tarihi: 30 ağustos 2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aygın
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 26

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2021, 19:57:08 »
 kızlar ne ilişki baslatır ne hayır der.doğru laf.onu sevecek egolarını tatmin edecek bir adamın onun peşinden koşması için yuksetilmek değerlerini arttırmak için yaparlar bunu.nazlanır yapışsın bana uhu gibi der herifi deli etmeyi severler.hep sensin demeden gecinemezsin.bol bol egosunu tatmin etcen bazen çok şımarıp kucumserler sallamazsan anında sana deli divane olurlar karısık saçma mantıksız anlaşılamamış işler.gelir kimi ölür sana üstüne düşersin köpek muamelesi yapar bırakırsın gene ölür sana.kimide yalvarır yakarır baslarsın o an seni terkeder.sonucta albert einstayn bile atomu buldum parçaladım kadınları anlamadım demiş.sana ilgisi varsa gozbebekleri buyuyecektir sana bakarken.beden dilini çok arastırdım yaladım yuttum ama sokaktaki beden dili bence daha onemli.insanları ozellikle kızları çok iyi cozduğum solenir bazende yanılabiliyorum trip varsa surat yapıyorsa baska yerlere bakarken sana bakıyorsa ilgisi vardır.seni seviyorum aşkım aşkım diye günde 50 kere soleyen yalancıdır genelde ilgileri olunca yediremeyip gurur yapıp ters çekiyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2021, 02:43:33 »

hocam yorum o kadara mantıklı geldiki dediğiniz gibi yapicam aklımda olanda buydu bu arada mesela bugün yazdı bana aşağıya resim bırakıyorum doğru mu demişim size zahmet bı bakin bu arada pazartesi sınıfta nasıl davranmam lazım mesela bu kıza ve yanından ayrılmayan kız arkadaşlarına 
kızlar ne ilişki baslatır ne hayır der.doğru laf.onu sevecek egolarını tatmin edecek bir adamın onun peşinden koşması için yuksetilmek değerlerini arttırmak için yaparlar bunu.nazlanır yapışsın bana uhu gibi der herifi deli etmeyi severler.hep sensin demeden gecinemezsin.bol bol egosunu tatmin etcen bazen çok şımarıp kucumserler sallamazsan anında sana deli divane olurlar karısık saçma mantıksız anlaşılamamış işler.gelir kimi ölür sana üstüne düşersin köpek muamelesi yapar bırakırsın gene ölür sana.kimide yalvarır yakarır baslarsın o an seni terkeder.sonucta albert einstayn bile atomu buldum parçaladım kadınları anlamadım demiş.sana ilgisi varsa gozbebekleri buyuyecektir sana bakarken.beden dilini çok arastırdım yaladım yuttum ama sokaktaki beden dili bence daha onemli.insanları ozellikle kızları çok iyi cozduğum solenir bazende yanılabiliyorum trip varsa surat yapıyorsa baska yerlere bakarken sana bakıyorsa ilgisi vardır.seni seviyorum aşkım aşkım diye günde 50 kere soleyen yalancıdır genelde ilgileri olunca yediremeyip gurur yapıp ters çekiyorlar.
kesinlikle haklısın abi kız bu anlaşılmıyor ne yaptığı bana farklısın diyip başkasıyla goruom sonra sakalasirken ortada pat diye bı anda seviyorum seni Mustafa diyor tabi arkadaş olarak diyor bunu anlıyorum çok tuhafıma gidiyor istiyorda istemiyor gibi çünkü ilk tanismamizda ders için yazdım temsilci diye kendisi bana dedi sen arkada oturan su beyfendi çocuk değilmisin diye şimdide durum böyle bu arada abi şu konusmama bakabilirmisin sizinde görüşünüze ihtiyacım var

Bu arada bu konuşma ben bu kız ile bahsettiğim sarışın oğlanı 3 gün önce yolda gördükten sonra hiç yazmadım bugün o yazdı yani zoruma gittiğini düşünüyor diye yazmadım felan aslında öyle tabi ama belli etmemeye çalıştım ve Mustafa bey diye hitap etmesi yazmadım diye bilerek öyle tepki gösteriyor yani samimiyetimiz sakalasmamiz çoktu önce
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 00:49:59 Gönderen: Kellikbey »

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2021, 03:37:32 »
Kız tabak çeviriyor ya da arkadaştan fazlası değilsin. Mesafeni koru başkalarına yönel.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2021, 03:45:53 »
hocam yorum o kadara mantıklı geldiki dediğiniz gibi yapicam aklımda olanda buydu bu arada mesela bugün yazdı bana aşağıya resim bırakıyorum doğru mu demişim size zahmet bı bakin bu arada pazartesi sınıfta nasıl davranmam lazım mesela bu kıza ve yanından ayrılmayan kız arkadaşlarına   

Tamamen görmemezlikten gelme sana selam filan verirse al yabancı gibi davranma ama ilerisini yapma. İlgi gösterme. Kızlarda maalesef ki hipergami var özellikle de 20 yaş civarı kızlarda.  Kız senin ilgini seviyor, ama hipergamide daha iyisi çıkınca onunla ilişki kurmak istiyor. Yani bir nevi beni yanlış anlama ama sen şöyle yedekte dur daha iyisi varmı onlara bakayım kafası. O yüzden sen ona tek seçeneğin izlenimini artık yok etmen lazım.  Varsa sınıftan bir kız ile konuş. Flört olarak değil 2 arkadaş gibi emin ol kıskanacak.  Sana adımlar atacaktır. Konuşma içinde iyi yapmışsın sen belli bir şekilde ilgini kestiğin için afallayacak ve zamanla adımlar atacak diye düşünüyorum. Kolay ulaşılabilir olma az zoru oyna. Kızlar böyle erkekleri seviyor özellikle genç kızlar 20li yaş civarı.

Ve sana şunu diyebilirim çok benzer olayları yaşadım 3 sene önce. Bir kızın yedeği asla olma. Seni gerçekten seven birisi elbet çıkacak kendini böyle durumlardan kurtar çünkü psikolojik olarak insan etkileniyor. Hayatı mutsuz gidiyor o yüzden baktın adım filan atmıyor salla gitsin inan bana ilerde arkana dönüp baktığında en iyisini yapmışım diyeceksin.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2021, 11:59:22 »
 sevmedim kızı gozum tutmadı çıkarcı birine benziyor sen buna daha once soğuk yaptınmı sanki kin alay yada çıkar peşinde samimi gelmedi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 12 Aralık 2021, 12:03:30 »
Tamamen görmemezlikten gelme sana selam filan verirse al yabancı gibi davranma ama ilerisini yapma. İlgi gösterme. Kızlarda maalesef ki hipergami var özellikle de 20 yaş civarı kızlarda.  Kız senin ilgini seviyor, ama hipergamide daha iyisi çıkınca onunla ilişki kurmak istiyor. Yani bir nevi beni yanlış anlama ama sen şöyle yedekte dur daha iyisi varmı onlara bakayım kafası. O yüzden sen ona tek seçeneğin izlenimini artık yok etmen lazım.  Varsa sınıftan bir kız ile konuş. Flört olarak değil 2 arkadaş gibi emin ol kıskanacak.  Sana adımlar atacaktır. Konuşma içinde iyi yapmışsın sen belli bir şekilde ilgini kestiğin için afallayacak ve zamanla adımlar atacak diye düşünüyorum. Kolay ulaşılabilir olma az zoru oyna. Kızlar böyle erkekleri seviyor özellikle genç kızlar 20li yaş civarı.

Ve sana şunu diyebilirim çok benzer olayları yaşadım 3 sene önce. Bir kızın yedeği asla olma. Seni gerçekten seven birisi elbet çıkacak kendini böyle durumlardan kurtar çünkü psikolojik olarak insan etkileniyor. Hayatı mutsuz gidiyor o yüzden baktın adım filan atmıyor salla gitsin inan bana ilerde arkana dönüp baktığında en iyisini yapmışım diyeceksin.
adım atmasını bekliycem dediğiniz gibi baktım birşey yok yoluma bakarım bende yedekte gibi hissettim kendimi dedikleriniz çok mantıklı geliyor yaşadıklarinizdan ben sınıfta olsun artık herbiseyde bu şekilde davranmaya devam edeyim bakalım ne olucak sonuç ne olucak adım atarmi Allah bilir ama ilgiyi isteyen biri doğrudur kizlar zoru sever bunu unutmam güzel söz :) şeyden korkuyorum ilgiliymisimde saklıyor gibi hissetitmekten umarım geçerim bu sınavı bu arada bölümüm antrenörlük eğitimi besyo

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Aralık 2021, 12:55:10 »
Hocam o kızdan uzaklaş. Bir ilişkin olsa bile büyük ihtimalle hep kendi sözünü geçirtmek isteyecek. Sana da yüz verdik üstüme kakma gibisinden. Yoluna bak sen. Diğer seçenekler değerlendir. Bu kıza daha fazla zamanını harcama.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 19:43:04 Gönderen: Cardozoo »
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Aralık 2021, 16:41:11 »
 kızlar dusuncelerinde duygularında karısıktır kafada ne seytanlık var çözemezsin ama bunda seni ezme kıskanclıkta sezdim samimi değil akıl verenide olabilir değişik işler genelde hiç beklemediğin ihtimal çıkıyor sağ gosterip sol vuruyorlar

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2021, 00:57:11 »
kızlar dusuncelerinde duygularında karısıktır kafada ne seytanlık var çözemezsin ama bunda seni ezme kıskanclıkta sezdim samimi değil akıl verenide olabilir değişik işler genelde hiç beklemediğin ihtimal çıkıyor sağ gosterip sol vuruyorlar
haklısın dediklerinden abi kız bu ne oynayacakları belli olmuyor o yüzden kafam karışık  abi valla napcam bazen bilmiyorum
Hocam o kızdan uzaklaş. Bir ilişkin olsa bile büyük ihtimalle hep kendi sözünü geçirtmek isteyecek. Sana da yüz verdik üstüme kakma gibisinden. Yoluna bak sen. Diğer seçenekler değerlendir. Bu kıza daha fazla zamanını harcama.
hocam nasıl desem olsa çok iyi olucak gibi ama tartışmalarda olacak gibi hep o yüzden kafam karışık bugün derste dediklerinizi yaptım kantine gittim bu iki kız ev arkadaşıyla oturuyordu gülümsedim yanlarından geçtim selam kizlar dedim sadece normalde otururdum boş yerde vardı yanlarında ama oturmadim sonra atletizim dersinde felan öyle balistik felan yüzümü çevirdim hep ve arkadaşlarımla güldüm eğlendim felan fazla takmamaya çalıştım ama içim yanıyordu neyse ben bunun ev arkadaşlarıyla da öyle sırada muhabbet ettim ne var ne yok diye ama kendisiyle konuşmadım hiç bı arada başka kızlarla yürürken gördü beni şaşırdı gibi tabi kendiside önde sevmediğim o çocuklarla yürüyordu son olarak akşam fitness salonundan çıktım yolda giderken karşı yolda bu 3 ünü gördüm bide sevmediğim çocuklardan birini yürüyorlardı beni bahsettiğim kız gördü gözgöze geldik yüzümü cevirip elimdeki şişeden suyumu içtim öylece önüme döndüm yürüdüm arkama bile bakmadım en sonki durum budur yarında ders var aynı şekilde bu arada aynı seylerimi yapmalıyım veya iyi yapmismiyim bugün yanlış birşeyim varmıdır üstad

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2021, 01:16:45 »
Aynı şekilde devam etmeni tavsiye ederim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2021, 09:49:59 »
 salla gitsin o kızı baskalarına bak ağır yapınca zaten kendileri geliyolar

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Aralık 2021, 10:59:11 »
Reis umutlanma. Yani ona bel bağlama. Sen başka kızlara yönel. Olursa olsun olmazsa olmasın kafasında ol.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Aralık 2021, 21:35:52 »
Kelmisin?
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram