Gönderen Konu: Bir kız var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum!  (Okunma sayısı 2403 defa)

Kellikbey

• Sr. Member
Ynt: Bir kız var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum!
« Yanıtla #31 : 14 Aralık 2021, 21:58:57 »
Reis umutlanma. Yani ona bel bağlama. Sen başka kızlara yönel. Olursa olsun olmazsa olmasın kafasında ol.
öyle yapıyorum hatta şöyle birşey oldu bunun iki yakın arkadaşı ile derste konuşuyorum felan gülüyorum yüzlerine ama kendisine pek yüz vermedim hatta bayadir konuşmuyoruz bana bugün şunları yazdı en son görüldü atti ne yapayım siz söyleyin şimdi yazmayı iyimi kötümü
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 00:49:27 Gönderen: Kellikbey »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 14 Aralık 2021, 22:40:52 »
 yüz verme ne yaparsa yapsın.kıskanmış biraz.yaklaşımlarıda benim sahtekar bir kankim vardı onun gibi onu anlamıyorum falan yazmış ya benim kankimde eyyam yaparken oyle yapardı hep. oradan anladım neyin ne olduğunu biliyor genele vuruyor sanki siz hepinizsiniz beni dısladınız alın içinize diyor .seytanlık sezdim bu kızda dicem hepsinde var o.birde sen kendi kendine gelin guvey oluyorsun yapıcak sanki sana bunuda kasıtlı yapıcak yeşil ışık yakıp cekilmiş bir kız gibi geldi ihtiraslı egolu oyuncu birine benziyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 14 Aralık 2021, 23:13:44 »
yüz verme ne yaparsa yapsın.kıskanmış biraz.yaklaşımlarıda benim sahtekar bir kankim vardı onun gibi onu anlamıyorum falan yazmış ya benim kankimde eyyam yaparken oyle yapardı hep. oradan anladım neyin ne olduğunu biliyor genele vuruyor sanki siz hepinizsiniz beni dısladınız alın içinize diyor .seytanlık sezdim bu kızda dicem hepsinde var o.birde sen kendi kendine gelin guvey oluyorsun yapıcak sanki sana bunuda kasıtlı yapıcak yeşil ışık yakıp cekilmiş bir kız gibi geldi ihtiraslı egolu oyuncu birine benziyor
şu dediklerinin her kelimesi doğru valla abi ışığı yaktı elde tutmaya çalışıyor yav anlamıyorum bide genele vurup bilmemezlikten geliyor bırak ya aynı sınıfta olduğuma yaniyorum bide burs sonuçları açıklandı az önce o da çıkmadı nalet olsun ne diyim ki devlet sağolsun iki kuruşla ay sonunu getirmeye çalışıyoruz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2021, 23:22:14 »
 hepsi aynı amk.bundan oncekide boyledir bundan sonrakide boyle olur ondan sonrakilerde.hep sensin demeden gecinemezsin.galiba bunun ilk hamlesinde anlamamışın sen buda boşa falan düşmüş kinlenmiş falan ego ego baska bişi değil.ustune dusersin sallamaz sen umursamazsın bu sefer köpek olur sana oyle saçma kısır dongu seytanlık bunların işleri baska bişi değil sen derse bak kıskandırma yapmaya calısabilir trip atabilir falan anlayamazsın akıllarında ne kurnazlık var.bu bir yandanda senin onu istediğinden tam emin değil istiyor ama derinlerde istemiyor oylesine istiyor gibisinden bakabilir olaya kendine emir kulu istiyor falan salla gitsin bak hayatına gelirse gelir zaten burs çıkmamış bunu salla ne yaparsa yapsın.birde varya hatunlar hayatta ilk adımı atmaz .nah atmaz atar seni ceker kavga çıkartır sonra ilk adımı sana attırır sonrada ilk sen geldin deyip her istediğini yaptırır.salla gitsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2021, 23:53:02 »
Anladığım kadarıyla kız senin ondan hoşlandığını biliyor fakat o senden emin değil bu yüzdende çok umursamıyor seni.
Zaten durum hep böyledir,erkek sever ama kızlar genelde seçim yaparken mantık yürütür.yani sen onun için olsanda olur olmasada ,senden iyisini bulursa yüzüne bakmaz bile.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 15 Aralık 2021, 00:02:36 »
Dostum kizi falam dusunme bursta cikmamis.okulun derdine dus gecim derdine dus.bir bardak kahve olmus 10 lira bu kizi doyuramazdinda egolu birsey.kimler gelir kimler gecer.doner gulersin.benim boyle olayim oldu kiza oldum bittim yapamam edemem dedim sonra 3 ay birliktelik oldu sonra dedim bumuymus oldugum bittigim sarmadi.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 15 Aralık 2021, 00:33:10 »
  yazılarıda nasılsa okuduk kızın özeli ondan habersiz paylaşılıyor kaldır istersen.etik olmaz.kızda pek guven veren yola çıkılcak biri gibi gelmedi salla gitsin bak hayatına

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 15 Aralık 2021, 00:46:18 »
Her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim emekli abim senin düşüncelerin okadar mantıklı ki seytanliklar var bunlarda şimdide intagramda sadece bana açmış bilmem ney ney aşk ile ilgili bir paylaşım bu görüldü atti bana artık sklemem ayıptır demesi burs çıkmadı Allah kahretsin ona üzülüyorum ben nasıl gecinirim diyorum oda ayrı mesela yok abi yok bende şans yok hiçbir zaman gulmeyecek yüzüm ne aşkta ne parada nalet olsun ne diyim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 15 Aralık 2021, 00:48:35 »
 hayatına bak hep boyle bu işler

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 15 Aralık 2021, 16:01:27 »
Herkes kız profesörü gibi konuşmuş.Artık şunu bir kenara bırakalım.Her kız aynı değil her kız aynı tepkileri vermez.Genele vurmayın gözünüzü seviyim.Sizin hayatınızdakilerden veya çevrenizdekilerden yola çıkarak yazmayın.Kimseyede şu şöyle bu böyledir diyede akıl vermeyin.Konuna dönersem sal kardeşim.O iş olmaz.Bahsettiğin kişinin daha kişiliği bile oturmamış.Ne istediği belli değil.Eğer gerçekten net olursa sana karşı çok ilgi göstermeden oluruna bırak.Kendini kaptırma yani.Yok bir öyle bir böyle olucaksa unut gitsin.Yoksa yıpranan sen olucaksın.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 15 Aralık 2021, 17:54:31 »
 herkes karsılaştığı olaylara gore tecrube edinir
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 18:54:02 Gönderen: emekli kel »

Nrh01

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 15 Aralık 2021, 20:43:37 »
Herkes kız profesörü gibi konuşmuş.Artık şunu bir kenara bırakalım.Her kız aynı değil her kız aynı tepkileri vermez.Genele vurmayın gözünüzü seviyim.Sizin hayatınızdakilerden veya çevrenizdekilerden yola çıkarak yazmayın.Kimseyede şu şöyle bu böyledir diyede akıl vermeyin.Konuna dönersem sal kardeşim.O iş olmaz.Bahsettiğin kişinin daha kişiliği bile oturmamış.Ne istediği belli değil.Eğer gerçekten net olursa sana karşı çok ilgi göstermeden oluruna bırak.Kendini kaptırma yani.Yok bir öyle bir böyle olucaksa unut gitsin.Yoksa yıpranan sen olucaksın.
😂😂😂😂
  • Ekim Tarihi: 30 ağustos 2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aygın
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 26

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 18 Aralık 2021, 12:34:31 »
Ben boşverdim önce her akşam çıkar gezerdik onun arkadaşları ben felan şimdi yok bitti bu kadar basit işte bir var bir yoksun ensonki olarlardan sonra bu Kayseri'ye gitti ailesinin yanına öyle görüp geri gelicekti bende o sıra hiç aramadigim arkadaşını aradım kim kim var diyip sonra hadi çıkalım dışarı dedim gezmeye felan o yoktu ama biliyordum zaten o yok diye çağırdım herneyse o kız Instagram'da yakın arkadaşlara birşey paylaşmış bende görmedim 3 4 saat sonra kaldırmis üstüne düşmüyorum artık hani dedinya bir var bir yoksun aynen öyle oldu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 18 Aralık 2021, 12:50:13 »
 bak hayatına genclik 1 kere yasanıyor o yıllarda saçma sapan insanlar için strese girmeye gerek yok isteyen bulur seni

Facebook Twitter Instagram