Artık nereye yazayım bilemedim sizlerden ricam bana bir öneride bulunun böyle yap diyin lütfen çünkü kalbim ağrıyor
Üniversiteye yeni başladım sınıfımızda bir kız var temsilci bide erkek temsilci var şimdi kız ile ben çok oturdum konuştum felan ileriyi görüyormusun bizde dedim daha erken bunu demek için dedi çok sakalasiyoruz yanyanayken mesela her neyse bu kız atletizim dersinde bizim erkek temsilciyle el kol hareketi sakalasmalar yapıyor ve erkeğin de arkadaşı var sınıfta kaslı sarışın bir çocuk ben gördüm bunları böyle çok üzüldüm söyledim akşamına yazdım temsilci olan erkek dediğim kızın kız arkadaşına yürüyormuş neyse onu anladım o kaslida benim kıza yürüyor ben dedimki sanamı yürüyor hayır Allah korusun sarışın sevmiyorum ben kara Kaş Kara gözlere talibim dedi bende ben öyleyim kalıba dedim evet dedi utanma emojisi attı neyse bana sen farklısın dedi ama başkalarıyla sakalasiyor felan dünde akşam ben bu kızı kız arkadaşını bide o kaskı çocuğu yürürken gece gördüm benim kız suratıma bakmadı belkide görmemezlikten geldi onun kız arkadaşı vakti kafami salladı yani benim sevmediğim el kol hareketi yaptığı çocukla yürüyüş yapıyorlardı gece bense sadece öyle izledim hiç birseyim degilki sorgulayamiyorum da şimdi ben bu kıza karşı nasıl davranmalıyım artık normal bir insan gibi mi şaka yok buluşma yok gülme yok yada sınıfta yüzüne bile bakmayip mesaj attığında görüldü atıp umursamamayami çalışmalıyım lütfen bana yardım edin