Gönderen Konu: Lifehair Şahin Çelik - 2.ekim 4100 Greft (vertex) - Yaş 39  (Okunma sayısı 16789 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Lifehair Şahin Çelik - 2.ekim 4100 Greft (vertex) - Yaş 39
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2021, 19:54:58 »
Suan icin bi sorun gözükmüyor hocam

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2021, 10:30:23 »
Eywallah leonidas, dün baya bi döktük ama ben de o saca sürülen köpügü bitirmisim yerine krem tarzi bisey almam gerekecek

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2021, 18:12:13 »
Eywallah leonidas, dün baya bi döktük ama ben de o saca sürülen köpügü bitirmisim yerine krem tarzi bisey almam gerekecek

Aynısı benim de basıma geldi kabukların döküleceği son gün köpüğü bitirdiğimi fark etmiştim, bol bol kullanmışız kalmamış köpük :D kliniğin verdiği şampuanla yavaşça ovalayarak dökmüştüm.

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2021, 21:17:46 »
Ekim üzerinden 21.gün gecti, kabuklark döktük, sok dökülme de oldu ve yikarken hala dökülüyor.. suanda acikcasi vertexde ekilenler resimde görünenler kendi sacimmi yoksa ekilenlermi ayirt edemiyorum yine de yorumlarinizi rica ediyorum arkadaslar hem suanki durum hem planlama acisindan

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Ocak 2022, 20:32:33 »
keske bi kac tecrübeli arkadas yorumlasa, baslangictan itibaren planlamayi veya suanki durumu  :o

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2022, 21:21:16 »
Şuan her şey yolunda gidiyor hocam şok epey vurmuş bakalım çıkışlar nasıl olur tatmin edermi göreceğiz kaliteli ellerden çıkmış bir ekim geriye tek şey sabır kalıyor bol sabırlar:)
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2022, 21:44:32 »
eyvallah hocam haklisin beklicez, sabir konusunda sorunum yok sadece ekim planlamasi dogru mu diye kendi kendime sorar oldum fakat sahin celik konusunda da tecrubeli birisi bekleyelim görecez

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Ocak 2022, 00:23:43 »
36.gün fotolarini paylasiyorum arkadaslar sizce nasil? Hen ekim hem de donör fotolari

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2022, 23:23:40 »
arkadaslar merhaba
2. ekimim olan sahin celik vertex ekim sürecim devam etmekte.

baska bir hocada 1. ekimim ile ilgili bir konuyu paylasmak isterim oldukca memnunum ve cikislar da cok iyi oldu, sadece 2. ekimden sonra saclari kisa kestirince ortaya önlerde bir tarafin ekim yönlerinin yanlis oldugu ortaya cikti. hem forumdaki arkadaslarin istifade etmesi acisindan hem de halen cok memnun oldugum 1.ekimde hatali yön ekiminin nasil göründügünü objektif gösterme acisindan bir fotograf paylasmak isterim.

ekimde sag kösedeki bölümde saclarin yönü ters ekilmis, kisa kestirince ortaya cikti, sac ekim yönü ters ekilince ne olur diye düsünenlere bilgi acisindan yüklemek istedim. saclar uzayinca bu yönün tersligi rahatsiz etmiyor fakat kisayken ters tarafa kalkik duruyor.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #25 : 09 Şubat 2022, 00:52:43 »
36.gün fotolarini paylasiyorum arkadaslar sizce nasil? Hen ekim hem de donör fotolari
Şok bitmiş donör toparlıyor dostum. Süreç güzel ilerliyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Şubat 2022, 04:54:44 »
aynen yönler yanlış olunc çok kötü oluyor uzun da olsa saç ekimi olduğu belli oluyor aslında yönler doğru olsa anlaşılmaz saç ekimi olduğu
Global Moderator

diosmio

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 09 Şubat 2022, 12:31:50 »
arkadaslar merhaba

baska bir hocada 1. ekimim ile ilgili bir konuyu paylasmak isterim oldukca memnunum ve cikislar da cok iyi oldu, sadece 2. ekimden sonra saclari kisa kestirince ortaya önlerde bir tarafin ekim yönlerinin yanlis oldugu ortaya cikti. hem forumdaki arkadaslarin istifade etmesi acisindan hem de halen cok memnun oldugum 1.ekimde hatali yön ekiminin nasil göründügünü objektif gösterme acisindan bir fotograf paylasmak isterim.

ekimde sag kösedeki bölümde saclarin yönü ters ekilmis, kisa kestirince ortaya cikti, sac ekim yönü ters ekilince ne olur diye düsünenlere bilgi acisindan yüklemek istedim. saclar uzayinca bu yönün tersligi rahatsiz etmiyor fakat kisayken ters tarafa kalkik duruyor.

Hocam yanlis derken sol arkaya dogru yönelmesini mi kastediyorsun, tam anlayamadim. Veya o bölgede dogrusu hangi yöne dogru?
Ben de yeni ekim yaptirdim ve yönleri arada bir inceliyorum. O yüzden merak ettim.
  • Yaşınız 34

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Şubat 2022, 01:02:36 »
arkadaslar merhaba

saçları uzatıncadamı ters duruyor ilginç geldi doğrusu zamanla yatırabilmiş olman gerekirdi.

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Şubat 2022, 00:49:37 »
hocam saclar uzadigi zaman rahatsiz etmiyor taraniyor fakat bu sekilde kisayken isaretli yer sag tarafa dogru yönelmesi gerekirken sola dogru biraz dik duruyor.. yani 1. ekimde kanalin acilisinda mi yoksa kökleri yerlestiren asistanlarin hatasimi bilemedim, sadece örnek olmasi acisindan yüklemistim

Facebook Twitter Instagram