Gönderen Konu: Xpecia İle Başla, 3 Ay Kullan Sonra Bırak Sonra Tekli Vitaminlere Geç  (Okunma sayısı 2057 defa)

Spencer

• Hero Member
Xpecia etkili olsa dahi 3 ayda maksimum etki göstermez. En az 8 9 ay aralıksız kullanılmalı
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Xeth

• Hero Member
bu alışma muabbeti nereden çıktı onu anlamadım.
son zamanlarda çok görüyorum. açıkçası finasterid ilk başlarda etki etmese bile uzun süreli kullanımda saça faydası artıyor. xpecia da kullandıkça fayda göreceğiniz bir takviye

hani vücudu dinlendirelim derseniz anlarım da bu şekilde pek bir mantığı yok
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
Etki görmek istiyorsan minimum 6 ay kullanman lazım . Yoksa boşa kürek çekmiş olursun .

baskan123

• Hero Member
bu alışma muabbeti nereden çıktı onu anlamadım.
son zamanlarda çok görüyorum. açıkçası finasterid ilk başlarda etki etmese bile uzun süreli kullanımda saça faydası artıyor. xpecia da kullandıkça fayda göreceğiniz bir takviye

hani vücudu dinlendirelim derseniz anlarım da bu şekilde pek bir mantığı yok
+1

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Peki bazısının ciğerine böbreğine zarar veriyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz

Xeth

• Hero Member
Peki bazısının ciğerine böbreğine zarar veriyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz

ekstra yük olduğu doğrudur, daha fazla çalışmasına sebep olur. bazı dönemlerde dinlendirmek iyi olur
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

dejavuu86

• Sr. Member
xpecia almak isteyen arkadaşlar kırmızısepet diye bir site var  izmir firması bu firmanın kırmızıbeyaz eczane ve evdeeczane diye siteleri de var  kırmızı sepetde xpecia şuan 73 tl piyasaya göre çok uygun fiyata satıyorlar  onlarda zam yapmadan elinizi çabuk tutun alın çünkü şuan öyle bir piyasadayız  almaya çalışırken zam geliyor herşeye :) ben 4 kutu aldım  internette ürünlerin kontrolünü yaptım hepsi orijinal

murattarum

• Hero Member
Ben 9 kutu aldim kerozan 9 ay kullanicam arada biotin ve omega 3 yapicam.yani en az 6 ay kullanman lazim yan etkiden korkuyorsan bu islere hic girme ben korkuyorum finansa da girmedim x pexia yada .eczacilarla konustum kerozanin uretim yaptigi firma 1943 yilinda kurulmus yurt disi baglantilari olan iyi bir argesi olan firma x pecia bence dht bloklamaktan baska bir faydasi yok dht blokliycan madem git finans ic.x pecia finansi kullanmaktan korkanlar icin bir liman ama farki yok.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Ben 9 kutu aldim kerozan 9 ay kullanicam arada biotin ve omega 3 yapicam.yani en az 6 ay kullanman lazim yan etkiden korkuyorsan bu islere hic girme ben korkuyorum finansa da girmedim x pexia yada .eczacilarla konustum kerozanin uretim yaptigi firma 1943 yilinda kurulmus yurt disi baglantilari olan iyi bir argesi olan firma x pecia bence dht bloklamaktan baska bir faydasi yok dht blokliycan madem git finans ic.x pecia finansi kullanmaktan korkanlar icin bir liman ama farki yok.

reis finastrid ile xpecia arasında ciddi yan etki farkları var, xpecia yan etkisi daha az olan bir dht blocker, ben öyle biliyorum en azından

Facebook Twitter Instagram