Gönderen Konu: ESTETHICA /Doktorum: Cansu Hanım/3600 greft  (Okunma sayısı 4875 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTETHICA /Doktorum: Cansu Hanım/3600 greft
« Yanıtla #46 : 15 Ekim 2022, 05:12:07 »
  Arkadaşlar bazı yorumlar alıyorum ama konu saç ekim merkezi.???!!! Yani resimleri 1. ekim ve 2. ekim olarak eş zamanlı olarak bakmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı sunum yapmak istiyorum. Resimlere bakmadan direk saç ekim merkezine karşı bir karalama yapılıyor. Şimdi bunu hangi amaçla yaptıkları belli ve siteye zarar verdiklerini düşünüyorum . Konumuz ile alakalı normal bir yorum değil bunlar. Sitenin amacı değişik yerlerden renkli bilgilerle alakalı arkadaşları bilgilendirme amaçlı olmalıdır. İstanbul! da 200 üzeri saç ekim merkezi var. Dünya sıralamasında 1. konumdayız. Saç ekimi için yılda 500 bin üzeri turist İstanbul' a gelmektedir. Çok kaliteli merkezler var. Ben kendim 52 yaşında Sultanahmet' te otel müdürüyüm. Burada hiç bilinmeyen merkezler var işlerini hakkıyla yapan doktorlarımız oldukça çok. Mesela otelimize gruplar halinde Malezyalılar geliyor saç ekimi için. Sizlerin adını dahi duymadığınız saç ekim merkezlerinde ekim yaptırıyorlar. Maşallah adamlar dantel gibi işleyip gönderiyorlar. En iyi reklam başarılı işlem yapmaktan geçer. Akın akın gelişler var oldukça büyük bir sektör. Memleketimize de büyük faydası dokunuyor. Otelciler restorantçılar hediyelik eşya satanlar da nemalanıp ekmek yiyorlar. Adını duymadığınız bir ekim merkezinden biri gelirse: sonuçları sabırla bekleyip  yeni yeni merkezler hakkında bilgi sahibi olmamız çok iyi bir şey. Renkli bir görüşümüz olur. Çok yönlü bilgi sahibi olmak burada ki alakalı arkadaşların yararına olacaktır.  Arkadaş ekim resmine bakmadan direk merkeze takılırsa bilgisiz fikir üretmenin dışına çıkamaz. Bekleyip sabredip kötü bir sonuç çıkarsa tartışırız sıkıntı yok. Şükür ekim merkezi yarasız lekesiz ve nekrozsuz temiz bir ekim gerçekleştirdi. Bu arada Cansu hanım 20 yıllık saç ekimi deneyimine sahiptir. Estetica' dan önce başka yerlerde de çalışmış. Hemşire değil tıp mezunudur. Bir çok sonuçlarına baktım. Umarım diğer hastalarında ki sonucu alırım. Herkez kendi araştırmasını yapar bir yerde karar kılar saygı göstermek lazım. Karalamalar yakışmaz. Hangi merkez olursa olsun. TEŞEKKÜRLER okuyup vakitinizi ayırdığınız için. Hangi merkez olursa olasu inşallah sonuçları arkadaşları sevindirir.

Hocam ben sizi çok iyi anlıyorum saygıda duyorum size karşı
Ama yapılan yorumları lütfen kişisel olarak kendi üzerinize almayın.
Biz size yapılan size hak görülen bu işleme tepkimizi gösteren insanlarız

Şunu da belirteyim size yapılan bu saç ekimi için bırakın para almayı yapan kişi mal varlığını verse gene sizin hakkınızı ödeyemez yani böyle bir planlama böyle bir saç ekimi insama yapılmaz hocam ceza olsa işkence olsa bile bu yapılmaz durumu daha net nasıl anlata bilirim bilmiyorum ama size yapılan bu iğrençliğin hukuki olarak hesabını sorun derim
Global Moderator

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #47 : 15 Ekim 2022, 06:13:05 »
Haklısın Hintel kardeş ama olan oldu. 2. ekim sonucunu 11 aydır yayınlamadım ama çok iyi 1. ekimin hataları telafi edildi. Şimdi 3. bir operasyonu 1 hafta içinde olucam. Restorasyon diyebiliriz. 1800 greft civarı. Herşey güzel olacak. Tabi sabır ve kovalamak gerek.
  • Ekim Tarihi: 06-12-2021
  • Ekim Merkezi ismi Uzayda
  • Greft Miktarı yettiği kadar
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 15 Ekim 2022, 12:43:51 »
Haklısın Hintel kardeş ama olan oldu. 2. ekim sonucunu 11 aydır yayınlamadım ama çok iyi 1. ekimin hataları telafi edildi. Şimdi 3. bir operasyonu 1 hafta içinde olucam. Restorasyon diyebiliriz. 1800 greft civarı. Herşey güzel olacak. Tabi sabır ve kovalamak gerek.

Keşke resim paylaşsaydınız hocam .

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2022, 13:37:05 »
paylaşcam kardeş zamanı gelince. Sitede proflar var abuk sabuk yorum yapıyorlar. Onlara kapak yapıcam. Saç sabır işi hele kafası havalimanı gibi olanlar için 3 ekim gerekiyor. Benim alan saçın yüzde ellisi kayıp. 1 ekimde kimse düzeltemez...
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #50 : 18 Ekim 2022, 05:42:10 »
2 günsonra 3. Ekim olacak. Revize gibi bişey
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #51 : 23 Ekim 2022, 15:31:21 »
 Cansu hanım 2000 greftlik 3. ekimimi 20 Ekimde gerçekleştirdi. İlk ekimi multi implanter sistemiyle gerçekleştirmişti. Bu sefer safir uyguladı. Bu gün ekimin 3. günü. Ykında 2. ekim sonuç resmiyle birlikte 3. ekimin ilk günkü resminide sizlerle paylaşacağım. 2. ekim sonuçlarından dolayı Cansu hanımı yürekten kutluyorum. Çok temiz bir ekim yapmıştı 8. gün kabukların tamamı dökülmüştü. Son ekimde çok temiz. Bu ekimim kabuk dökümü yine 8 gün içinde biter. Hiç lekesiz ekimlerinden dolayı Cansu hanıma şükranlarımı sunuyorum. Her 2 ekiminde de operasyonun başında sonuna kadar molasız bizzat kendisi çalıştı. Kendisi Estethica' dan ayrılmış. Free çalışıyor. Beni Bakırköy de bir kliniğe çağırıp operasyonu orada 4 saatte gerçekleştirdi. On ekim yaptırsam hepsini Cansu hanıma yaptırırım. İlk ekimim ortada. Cansu hanımın titiz çalışmalarıda ortada. Son resimleri paylaşınca göreceksiniz. Hintel alınçizgisini beğenmemiş. O alın çizgisi 18 yaşımdaki saç alın çizgimdir. Saçlarımı uzatınca süper şekillere giriyor. Bu alın çizgisine karşı gelmek doğasına aykırı gelmektir bilmem anlatabildim mi. Herkeze saygılarımı sunuyorum. Teşekkürler.
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 24 Ekim 2022, 21:47:07 »
sen öyle diyorsan senin sözünün üstüne söz olmaz kral  :)
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 25 Ekim 2022, 05:32:31 »
inşallah hayırlısı olur sizin için hocam
Global Moderator

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #54 : 11 Kasım 2022, 07:50:08 »
2. ekim sonuçları. Arkadaşlar resimler led ışık altında oldukça güçlü. 6 numara saç kesiminden 1 hafta sonraki hali. Kısa saç ve ışık altı hepimiz için sonucu daha iyi bir şekilde yansıtır. Gölge ve uzun saç sonucu çok sağlıklı değil. Umarım değişimler saç ektirecek arkadaşlara bilgi sunar. Kendim ikinci ekimden oldukça memnunum onu belirteyim... 3. saç ekimimi 20 gün önce oldum. onun resimleri henüz bilgisayara aktarılmadığı için daha sonra paylaşacağım... Herkese saygılar
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #55 : 11 Kasım 2022, 07:55:59 »
Yandan
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 11 Kasım 2022, 07:59:29 »
Bu sonuç ikinci saç ekimi sonucunuz mu?
Global Moderator

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #57 : 11 Kasım 2022, 08:33:42 »
Evet.. Alan çok büyük, saçlar çok ince, kökler küçük ve zayıf.. Artı kısa kesim ışık altı...3. ekim de tamam ama onun sonuçlarını uzunken paylaşacağım. Bu arada ilk ekim nekrozlu ve berbattı ama havaalanı kadar büyüklükteki kellik için oldukça iyi. 6-7 cm uzunlukta olsa farklı olur kendin daha iyi biliyorsun
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 11 Kasım 2022, 09:10:59 »
İlk ekimle arasında çok fark yani çok ciddi bir fark göremedim ben resimlerden tabi sen daha iyi bilirsin
Global Moderator

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #59 : 11 Kasım 2022, 09:19:29 »
1. ekimden resim. Saçlar biraz daha da uzunken.
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

Facebook Twitter Instagram