Gönderen Konu: ESTETHICA /Doktorum: Cansu Hanım/3600 greft  (Okunma sayısı 4877 defa)

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTETHICA /Doktorum: Cansu Hanım/3600 greft
« Yanıtla #30 : 26 Aralık 2021, 10:59:06 »
Hocam bence bu sefer olacak. Demişsin ya tuttuğunu düşünüyorum çünkü ekilen saçlar uzamaya başladı falan, bende de aynısı oldu. Ben acaba tutçak mı falan düşünürken bi baktım ekilen saçlar uzamaya başlamış şok dökülmeye uğrayana kadar. Kendi kendime bi mantık kurdum; eğer uzuyolarsa bunlar tutmuş demektir. Nitekim de öyle oldu hocam, çok çok erken sonuç almaya başladım. Konumun linkini bırakıyorum. İnşaAllah sen de erkenden güzel ve seni memnun edecek sonuçlar alırsın. Ya da geç olsun güç olmasın diyelim. :)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2022, 09:37:36 »
 srcn90 değerli yorumun için teşekkürler
  • Ekim Tarihi: 06-12-2021
  • Ekim Merkezi ismi Uzayda
  • Greft Miktarı yettiği kadar
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2022, 14:32:28 »
Hocam bence bu sefer olacak. Demişsin ya tuttuğunu düşünüyorum çünkü ekilen saçlar uzamaya başladı falan, bende de aynısı oldu. Ben acaba tutçak mı falan düşünürken bi baktım ekilen saçlar uzamaya başlamış şok dökülmeye uğrayana kadar. Kendi kendime bi mantık kurdum; eğer uzuyolarsa bunlar tutmuş demektir. Nitekim de öyle oldu hocam, çok çok erken sonuç almaya başladım. Konumun linkini bırakıyorum. İnşaAllah sen de erkenden güzel ve seni memnun edecek sonuçlar alırsın. Ya da geç olsun güç olmasın diyelim. :)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0

Paragrafın yarısına gelene kadar kalbim yerinden çıkacaktı. Neyse ki mutlu sonla bitti 😄 sağolun hocam ben de aynı durumdayım.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #33 : 05 Ocak 2022, 20:48:34 »

Birinci ekim 31. Gün
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #34 : 05 Ocak 2022, 20:51:29 »

İkinci ekim 31. Gün
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 06 Ocak 2022, 00:17:42 »
İki resmi birbiriyle kıyaslayıp şu daha iyi demek doğru değil çünkü ikinci ekim doğal olarak ilki üzerine ekiliyor  :) ama şu son durumun gayet normal ve üçüncü aya geldiğinde ilk ekimin üstüne çıkışlar biraz belirginleşmesi gerekir.

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 06 Ocak 2022, 03:49:13 »
arkadaşların fikirlerine saygı duymayıp saç ekimiyle ilgili herşeyin en iyisini biliyormuş gibi yorumlarınızı okudum ilk sayfada. Bu arada ektirdiğiniz merkezleri şuan bende ilk kez duydum, umarım bilgileriniz sizi yine yanıltmaz
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #37 : 06 Ocak 2022, 13:58:18 »

Ozan sen doktormusun. Dünyadan haberiniz yoksa yapacak bir şey yok.
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 06 Ocak 2022, 15:28:20 »
ben doktor değilim ama siz saç ekim uzmanısınız sanırım
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

obi

• Full Member
« Yanıtla #39 : 06 Ocak 2022, 18:12:32 »

Başkanım takipteyim. gidere gider diyorsunz  |-onayisareti-|. inşallah sonuç  çok iyi olur ,  Estetithica Kurumsal bir yapısı var ,sahibinide tanıyorum. ama saç konusunda  iyimidir kötümüdür bilmiyorum , oyle bir yetkiliğimde  yok   fakat Bu estetik merkezlerin  işleri biraz farklı oluyor. Çalışan Yetkin personel kalitesi veya öcelikleri doğrultusunda  bir konuda çok iyi olabilirken bir konuda average kalabiliyorlar.  Arkadaşların söylemek istediği konu bu çerçevede 

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #40 : 07 Ocak 2022, 03:52:06 »

Arkadaşlar bazı yorumlar alıyorum ama konu saç ekim merkezi.???!!! Yani resimleri 1. ekim ve 2. ekim olarak eş zamanlı olarak bakmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı sunum yapmak istiyorum. Resimlere bakmadan direk saç ekim merkezine karşı bir karalama yapılıyor. Şimdi bunu hangi amaçla yaptıkları belli ve siteye zarar verdiklerini düşünüyorum . Konumuz ile alakalı normal bir yorum değil bunlar. Sitenin amacı değişik yerlerden renkli bilgilerle alakalı arkadaşları bilgilendirme amaçlı olmalıdır. İstanbul! da 200 üzeri saç ekim merkezi var. Dünya sıralamasında 1. konumdayız. Saç ekimi için yılda 500 bin üzeri turist İstanbul' a gelmektedir. Çok kaliteli merkezler var. Ben kendim 52 yaşında Sultanahmet' te otel müdürüyüm. Burada hiç bilinmeyen merkezler var işlerini hakkıyla yapan doktorlarımız oldukça çok. Mesela otelimize gruplar halinde Malezyalılar geliyor saç ekimi için. Sizlerin adını dahi duymadığınız saç ekim merkezlerinde ekim yaptırıyorlar. Maşallah adamlar dantel gibi işleyip gönderiyorlar. En iyi reklam başarılı işlem yapmaktan geçer. Akın akın gelişler var oldukça büyük bir sektör. Memleketimize de büyük faydası dokunuyor. Otelciler restorantçılar hediyelik eşya satanlar da nemalanıp ekmek yiyorlar. Adını duymadığınız bir ekim merkezinden biri gelirse: sonuçları sabırla bekleyip  yeni yeni merkezler hakkında bilgi sahibi olmamız çok iyi bir şey. Renkli bir görüşümüz olur. Çok yönlü bilgi sahibi olmak burada ki alakalı arkadaşların yararına olacaktır.  Arkadaş ekim resmine bakmadan direk merkeze takılırsa bilgisiz fikir üretmenin dışına çıkamaz. Bekleyip sabredip kötü bir sonuç çıkarsa tartışırız sıkıntı yok. Şükür ekim merkezi yarasız lekesiz ve nekrozsuz temiz bir ekim gerçekleştirdi. Bu arada Cansu hanım 20 yıllık saç ekimi deneyimine sahiptir. Estetica' dan önce başka yerlerde de çalışmış. Hemşire değil tıp mezunudur. Bir çok sonuçlarına baktım. Umarım diğer hastalarında ki sonucu alırım. Herkez kendi araştırmasını yapar bir yerde karar kılar saygı göstermek lazım. Karalamalar yakışmaz. Hangi merkez olursa olsun. TEŞEKKÜRLER okuyup vakitinizi ayırdığınız için. Hangi merkez olursa olasu inşallah sonuçları arkadaşları sevindirir.
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 07 Ocak 2022, 16:53:45 »
sizdeki bu inanç oldukça her türlü saçlarınız çıkar emin olun  :) ilk ekimde bile nekroz olmasaymış süper sonuç olacakmış .

Plasticsurgeon

• Full Member
« Yanıtla #42 : 27 Ağustos 2022, 02:42:15 »
Son durumunuz nedir  paylaşabilir misiniz
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2022, 02:48:38 Gönderen: Plasticsurgeon »
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #43 : 15 Ekim 2022, 01:16:13 »
  Kısa bir zaman içinde 2. Ekim sonuçlarını 3. Saç ekimi ile birlikte devam edecek.....
  • Yaşınız 52
  • Medikal Tedavi aspirin

REŞAT

• Jr. Member
  • **
  • sabresat@hotmail.com
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2022, 01:49:31 »
2. Ekim başarılı oldu. :)