Gönderen Konu: saç ekiminde önemli olan Estetik ve doğal durması mı Yoksa saç çıkışımı ?  (Okunma sayısı 783 defa)

mhmtsbh

• Jr. Member
  • **
Doğallık her zaman önemli bende bu cumartesi ekim yaptıracağım kısmet olursa inşallah beklediğim sonucu, beklentiyi karşılar.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
seyrek olsun ama dogal olsun , maalesef cogu ekimde orman gibi olsada ama ön cizgideki civi ile cakilmis gibi durmasi berbat...

Kerimm34

• Hero Member
bana göre saç çıkışı çok daha önemli ama tabi ön çizgi düzgün olmak şartı ile.doğallık  önemli ama bu ülkedeki ekim merkezlerinin ortalama saç çıkış yüzdesinin yüzde 30 olduğunu düşünürsek tabiki saç çıkışı derim.bakmayın siz forumda tercih edilen ekim merkezlerinin çıkış yüzdesi yüksek olmasına daha ne ekim merkezleri var sayıları binlerle ifade edilir ancak çoğu rezil durumda ,nekrozmu dersin ,üç tel saç çıkışımı dersin hepsi var ama millet enterasan olarak memnun.
geçen sene tanıdığım  birisi saç ektirmişti yeminle söylüyorum önceki halini görmesem  bende inanacağım nerdeyse ama millet nerede ektirdin çok güzel olmuş deyip duruyor adama  :) gülermisin ağlarmısın adamın ön tarafa sanki bir tutam saç tel tel dağıtılmış gibi duruyor  ;D ama buna rağmen öven övene ya inanılmaz cidden.

halu80

• Sr. Member
Evet Hintell başkan dediğin gibi, doğal olması en önemlisi. Az ekilsin doğal olsun.
Malesef bu konuda millet daha çok sık bir ekim olsun, doğallığa pek önem vermiyor. Yorumlarda çok iyi çıkış olunca süper olmuş diyorlar.

murattarum

• Hero Member
Ac adama kuru ekmek ver lezzetli gelir saci olmayan saci cikinca dogallik aramiyor cikinca cildi gorunmeyip kararinca oldum diyor.ekim yerleride bunu biliyor yukleniyor on cizgiye
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

LOESS

• Hero Member
Bence kel adayının saç açıklığı saç dökülme yaşı, saç dökülme psikolojisi herkesin farklı olduğu için, cevaplar değişiyor. Bu kelliğe çok takan ve bu durumdan senelerce muzdarip olan bir insan saç çıksında nasıl çıkarsa çıksın yeterki artık kel olmayayım der. Ama açıklığı az bu konuda aşırı derecede dert etmeyen bir insan, olucaksa doğal olsun diyebilir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İkisi de önemli burada . cm2 ye 45 greft ekiyoruz deyip seyrek çıkış olunca en azından doğal oldu diye sevinemeyiz.  Forumda doğallık konusuna pek dikkat edilmiyor buna katılıyorum .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Karakutu

• Hero Member
Saç çıkışıda önemli ama doğallık ve estetik görünüm dahada önemli. İnsanlarla konuşurken karşındakilerin gözlerinin kafana kayması insanı gerçekten çok rahatsız ediyor, konuştuğun konuya bile konsetre olamıyorsun.

Arabatutkunu

• Full Member
bence doğal ve estetik olması daha önemli.
aşırı sık ve gür saç çıkışı olacağına.benim kanaatimce doğal olsun ön çizgi,yerleşim ve dizilimi ben razıyım.
zaten doğal ve estetik saç tasarımı yapan ekim merkezi emin olun,saç çıkışını da yüksek oranda sağlar.

emekli kel

• Hero Member
 yada soru soyle olsa az ama doğal saçınızmı olsun gür ama doğal olmayan saçınızmı olsun hangisini tercih ederdiniz .ben gürü tercih ederdim öne tarardım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Arabatutkunu

• Full Member
yada soru soyle olsa az ama doğal saçınızmı olsun gür ama doğal olmayan saçınızmı olsun hangisini tercih ederdiniz .ben gürü tercih ederdim öne tarardım
öne tarayınca hiç bir sıkıntı olmaz gür olunca.
ama yukarı dikerek yana filan olunca sırıtırdı estetik olmazsa.

emekli kel

• Hero Member
 öne yatırması zor oluyor ama jole mole derken bir şekil yatmalı.saç olsun hem bol hem doğal.ama ikisi arasında kalırsam gür olsun artık öne yatırırım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Arabatutkunu

• Full Member
Bu estetik konusunda ve gurluk olarak
Asmed
Ahd klinikte hakan doganay derim ama ekibi degil kendisi.
Muhtesem on sac tasarliyorlar.

Virtüöz

• Hero Member
Bana göre saç çıkışı daha önemli.O kadar greft alınıyor, zaman ve emek gidiyor.Yetmedi milyarlar harcanıyor.Bunun karşılığında greft kaybı yaşanıyor.Kabul edilebilcek birşey değil.Sonuçta boşa giden saç hücresinden bahsediyoruz.Kim ister ekilen saçların boşa ekilmesini? Enseden de bir o kadar açıklık olucak.Bari yaptırdığınıza değsin.İsterse hiç doğal durmasın bir şekilde revize edilir.Ama kayıp greftler yerine gelmiycek.Saçı niçin ekiyoruz? Açıklığımız kapansın diye dimi? Doğal fakat seyrek saçı neyleyim ben? Kel değilsin ama saçın dökülmüş gibi bir görüntü arada kalmış böyle.O saç ne istediğin şekle girer ne de mutlu eder.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram