Öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar arkadaşlar
Uzun süredir forumu takip etmekteydim ve siz üyelerin ve tabii ki @Hintell'in sayesinde hiç fikrim olmayan konularda çok faydalı bilgilere ulaştım. Saç ekimine karar vermemde forumda paylaşmış olduğunuz tüm içerikler için çok teşekkür ediyorum. O gün geldi ve ben de bu süreçte yaşadıklarımı aşama aşama burada paylaşarak, hem değerli fikirlerinizi almayı diliyor; hem de naçizane edindiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum.
1) Ekim İçin Merkez Seçimi
Forumdaki saç ekim sonuçlarını gördükçe, ekim konusunda gün geçtikçe daha da heveslendim. Derken bir gün saçlarımı tarama hayaliyle Ahmet Tosun The Hair Clinic'te saç ekimi yaptırmaya karar kıldım
Merkez seçerken, Ahmet Hocanın samimi ilgisi, endişe duyduğum konularda aydınlatıcı bilgileri ve yardımını esirgememesi çok etkili oldu. Ayrıca forumda kendisinin ön çizgi konusundaki başarısı hakkında okuduklarım da beni kendisine yönelttiğini eklemem gerekir.
2) Ekim Günü:
Ahmet Hoca ile iletişime geçişim, ve karar vermem o kadar seri bir şekilde gelişti ki kısa bir süre sonra Belçika'dan Istanbul'a geldim ve 2 Aralık günü, sabah 8:00'da kendimi klinikte buldum
Ahmet Hoca ve ekibinin ilgisi ve her konuda yardımcı olmaları burada bahsedildiği gibi çok rahatlatıcı ve mutluluk vericiydi. Ben çekingen bir insan olduğum için bu tavır bilhassa beni çok rahatlattı diyebilirim.
Saç ekimi toplamda 7 saat sürdü. Her aşama titiz bir şekilde gerçekleştirildi. Bu sebeple ekim öncesi beklentim ekimden sonra bir tık arttı diyebilirim. Ayrıca dokunun hareketli olmasından dolayı bir hayli uğraştırdığım The Hair Clinic ekibine sabırları ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim :-)
Öte yandan, ekim sonrasında herhangi bir sorun yaşamamak ve yakın takipte kalmak adına ilk haftayı burada geçirme kararı aldım. Yıkama için hergün aynı ilgiyle beni merkezde ağırlamaları ve yıkamamı yapmaları konusunda Ahmet Tosun ekibine müteşekkirim.
Sonuç olarak, bugün 4. yıkamam yapıldı. Önümüzde çok uzun bir süreç var ve ben elimden geleni yapma konunda hevesliyim. Ekim sonrasında The Mossi London 6 Aylık bakım setini kullanacağım ve başlangıç için sürecin olgunlaşmasını bekliyorum şu an. Zamanı geldiğinde takviye bilgilerini buraya ekleyeceğim.
3) Görseler: Aşağıda, "Ekim öncesi", "Ekim günü", ve Ekim sonrası - 4. Gün" olmak üzere fikir vermesi açısından sırayla fotoğraflarımı ekliyorum.
Umarım sorunlu bir yükleme yapmamışımdır. Görsellerle ilgili bir sorun var ise belirtirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Hepimizin hayalimizdeki saçlara sahip olmasını gönülden diliyorum. Mesajlarınızı da bekliyorum. Sağlıcakla Kalın!