Gönderen Konu: The Hair Clinic-Ahmet Tosun/ 5000 greft /02.12.2021/Yaş 30  (Okunma sayısı 6311 defa)

Komorebi

• Yeni üye
  • *
Öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar arkadaşlar  :) 

Uzun süredir forumu takip etmekteydim ve siz üyelerin ve tabii ki @Hintell'in sayesinde hiç fikrim olmayan konularda çok faydalı bilgilere ulaştım. Saç ekimine karar vermemde forumda paylaşmış olduğunuz tüm içerikler için çok teşekkür ediyorum. O gün geldi ve ben de bu süreçte yaşadıklarımı  aşama aşama burada paylaşarak, hem değerli fikirlerinizi almayı diliyor; hem de naçizane edindiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum.

1) Ekim İçin Merkez Seçimi
Forumdaki saç ekim sonuçlarını gördükçe, ekim konusunda gün geçtikçe daha da heveslendim. Derken bir gün saçlarımı tarama hayaliyle Ahmet Tosun The Hair Clinic'te saç ekimi yaptırmaya karar kıldım   :)

Merkez seçerken, Ahmet Hocanın samimi ilgisi, endişe duyduğum konularda aydınlatıcı bilgileri ve yardımını esirgememesi çok etkili oldu. Ayrıca forumda kendisinin ön çizgi konusundaki başarısı hakkında okuduklarım da beni kendisine yönelttiğini eklemem gerekir. 

2) Ekim Günü:
Ahmet Hoca ile iletişime geçişim, ve karar vermem o kadar seri bir şekilde gelişti ki kısa bir süre sonra Belçika'dan Istanbul'a geldim ve 2 Aralık günü, sabah 8:00'da kendimi klinikte buldum  :D Ahmet Hoca ve ekibinin ilgisi ve her konuda yardımcı olmaları burada bahsedildiği gibi çok rahatlatıcı ve mutluluk vericiydi. Ben çekingen bir insan olduğum için bu tavır bilhassa beni çok rahatlattı diyebilirim.
Saç ekimi toplamda 7 saat sürdü. Her aşama titiz bir şekilde gerçekleştirildi. Bu sebeple ekim öncesi  beklentim  ekimden sonra bir tık arttı diyebilirim. Ayrıca dokunun hareketli olmasından dolayı bir hayli uğraştırdığım The Hair Clinic ekibine sabırları ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim :-)

Öte yandan, ekim sonrasında herhangi bir sorun yaşamamak ve yakın takipte kalmak adına ilk haftayı burada geçirme kararı aldım. Yıkama için hergün aynı ilgiyle beni merkezde ağırlamaları ve yıkamamı yapmaları konusunda Ahmet Tosun ekibine müteşekkirim.

Sonuç olarak, bugün 4. yıkamam yapıldı. Önümüzde çok uzun bir süreç var ve ben elimden geleni yapma konunda hevesliyim. Ekim sonrasında The Mossi London 6 Aylık bakım setini kullanacağım ve başlangıç için sürecin olgunlaşmasını bekliyorum şu an. Zamanı geldiğinde takviye bilgilerini  buraya ekleyeceğim.

3) Görseler: Aşağıda, "Ekim öncesi", "Ekim günü", ve Ekim sonrası - 4. Gün" olmak üzere fikir vermesi açısından sırayla fotoğraflarımı ekliyorum.

Umarım sorunlu bir yükleme yapmamışımdır. Görsellerle ilgili bir sorun var ise belirtirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Hepimizin hayalimizdeki saçlara sahip olmasını gönülden diliyorum.  Mesajlarınızı da bekliyorum. Sağlıcakla Kalın!   ;)  8)

Komorebi

• Yeni üye
  • *
Ynt: The Hair Clinic-Ahmet Tosun/ 5000 greft /02.12.2021/Yaş 30
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2021, 02:12:30 »
Tepe bölgesine de bir miktar ekim yapıldığı için devam fotoğraflarını da ekliyorum.
  • Ekim Tarihi: 02.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinic/Ahmet Tosun
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi The Mossi Shampoo, Mossi Hair Vitamin, Mossi Ozonized Hair Oil Complex, Proscar 1/4, Coraspin(3 ay)

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2021, 01:41:12 »
Maşallah hocam ön cizginiz güzel. Olmus ekim de cok temiz duruyor. Bende 3 ay önce Ahmet beyle saç ekim islemi gerçeklestirdim. Sizin donör bölgeniz güzel. Saçlarıniz siyah güzel sonuc alacaksiniz inşallah. Güzel bakım yapıp takviyeleri alırsanız sıkıntı yasamazsiniz diye düşünüyorum. Ahmet bey zaten her konuda destek veriyor. Sabırla bekleyin konuyu güncel tutup foto eklemeyi unutmayın . Gecmis olsun ve hayrlı olsun .

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2021, 11:27:32 »
hayırlı olsun saç ekimin güzel planlama ve sık bır ekim umarım saç ekimi sonucunda gayet güzel olur kendi saçların içinde medikal ürünler araştır derim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2021, 11:29:47 »
hayırlı olsun saç ekiminiz planlama ve saç ekiminiz temiz ve güzel duruyor ön çizgide başarılı
ekim sıklığı da güzel kendi saçlarınıda korusan iyi olur yoksa dökülmen devam edecek
Global Moderator

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2022, 23:26:37 »
Maşallah hocam ön cizginiz güzel. Olmus ekim de cok temiz duruyor. Bende 3 ay önce Ahmet beyle saç ekim islemi gerçeklestirdim. Sizin donör bölgeniz güzel. Saçlarıniz siyah güzel sonuc alacaksiniz inşallah. Güzel bakım yapıp takviyeleri alırsanız sıkıntı yasamazsiniz diye düşünüyorum. Ahmet bey zaten her konuda destek veriyor. Sabırla bekleyin konuyu güncel tutup foto eklemeyi unutmayın . Gecmis olsun ve hayrlı olsun .

Hocam selam, çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)  Senin de saç ekimin hayırlı olsun. Konuna baktım ve senin saçların da çok iyi görünüyor maşallah. Biraz geç dönüş yaptım kusura bakma nolur. Bakım için elimdden geleni yapıyorum. Bundan gerisi sabır dediğin gibi hocam:)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi The Mossi Shampoo, Mossi Hair Vitamin, Mossi Ozonized Hair Oil Complex, Proscar 1/4, Coraspin(3 ay)

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2022, 23:31:01 »
hayırlı olsun saç ekiminiz planlama ve saç ekiminiz temiz ve güzel duruyor ön çizgide başarılı
ekim sıklığı da güzel kendi saçlarınıda korusan iyi olur yoksa dökülmen devam edecek

Hintel Hocam merhaba,
İnan ki çok mutlu oldum mesajını görünce. Çok teşekkür ederim:) Beğenmene çok sevindim planlamayı. Senin de fark ettiğin gibi mevcut saçlarım dökülmeye çok meyilli. Vitamin takviyesi ve proscar 1/4 kullanıyorum. Umarım sonuçları güzel olacak:) Geç dönüş yaptığım için kusura bakma. Yaralı bir bölge vardı. Biraz zor bir süreç oldu ilk ay. İyileşmesini bekledim. Birazdan fotoğrafları da ekliyorum. Yorumların benim için çok kıymetli. Tekrardan teşekkür ederim. :)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2022, 23:32:28 »
Herkese selamlar öncelikle arkadaşlar. Saç ekiminden bu yana 35. günü geride bırakıyorum. Ekim sonrasında bir bölgede yara oluştu maalasef. Bu süreçte Ahmet bey de gayet ilgilendi sağolsun. Verdiği tedaviyi yaklaşık 2 hafta uyguladım. Kabuk dökümü 14. günde gerçekleşti. Bu esnada moralimi yüksek tutmak için zaman gerekiyordu.Bu sebeple konuyu güncellemem biraz vakit aldı. Mesaj yazan arkadaşlar, kusura bakmayın lütfen geç dönüş yaptığım için. Bundan sonra düzenli olarak paylaşımlara devam edeceğim.
Yaralı bölgede şu an bir kabuk ya da riskli bir durum görünmüyor. Kabuğun kalkmasıyla biraz saç da beraberinde geldi ama 25. günde olduğu için şok dolayısıyla mı döküldü, bir kayıp olur mu vs. bunları zaman gösterecek. Şimdilik moralim yüksek. Şok dökülme 4. Ve 5. haftalarda çok agresif gerçekleşti. Sildi süpürdü desem yeridir:P Aynalardan uzak durmaya çalışıyorum:D
20. günden itibaren Mossi Hair Vitamin kullanıyorum. İçeriğinde 2500 mg Biotin de mevcut. Mossi şampuan ile günlük olarak saçlarımı yıkıyorum. Günlük olarak Mossi Ozon  yağı saç komplekisi saçıma uygulayıp 8-10 saat bekletiyorum.
Vitamin takviyesi dışında kan sulandırıcı olarak coraspin alıyorum. 20. Günde proscar ¼ kullanmaya başladım. Şu an bir yan etkisini yaşamadım. Mevcut saçlarım sağlıklı olmadığı için bir sorun olmazsa proscarı kullanmak şart gibi benim için.
Aşağıda fotoğrafları paylaşıyorum. İlk fotoğrafı flaşlı çekmek durumunda kaldım ama ilerleyen zamanda gün ışığında çekilmiş fotoğrafları da ekleyeceğim. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Hepimize güzel sonuçlar nasip olsun diyorum. Sevgiler:)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2022, 23:36:20 »
hayırlı olsun saç ekimin güzel planlama ve sık bır ekim umarım saç ekimi sonucunda gayet güzel olur kendi saçların içinde medikal ürünler araştır derim

Merhaba hocam,
Güzel yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim:) Bir ayı geride bıraktık. Dediğine hak veriyorum. Ben de takviyelere ek olarak bu sebeple proscar kullanıyorum. Bundan sonrası sabır işi tabii ki. Sonucun güzel olacak inşallah.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2022, 23:46:46 »
gecmis olsun , o bölgede nekroz olusmus , kücükde olsa orada kayip olacak , ileride kücük revize ile halledersin ...

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2022, 00:02:42 »
gecmis olsun , o bölgede nekroz olusmus , kücükde olsa orada kayip olacak , ileride kücük revize ile halledersin ...

Selamlar hocam, teşekkür ederim. Zamana kaldı artık bundan sonrası. Olabileceğinin en iyisi olur umarım.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2022, 01:00:55 »
Nekroz için üzüldüm dostum, bir yere felan mi çarptın acaba neden oldu nekroz, umarım cok greft kaybi olmamıştır senin şok dökülme gec başlamış mesela benim 11. Günde nerdeyse tamamı bitti ekilenlerin tuhaf herkeste farklı galiba suan icin çıkışlar var kendi saçlarım da uzun olduğu icin fark edemiyorm cikanlari sadece elime batıyor gezdirdigimde senin icin güzel tarafı çıkışları net görüceksin inşallah. Sabır ve iyi bak eger nekrozlu bölgede çıkış olmazsa ahmet bey yardımcı olur diye düşünüyorum. Takviyelerin güzel yan etki ben 2 yıl önce kullandığımda da yasamadim simdi de yaşamıyorum sende yasamazsin bence devam etmelisin

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 02 Şubat 2022, 15:31:45 »
Nekroz için üzüldüm dostum, bir yere felan mi çarptın acaba neden oldu nekroz, umarım cok greft kaybi olmamıştır senin şok dökülme gec başlamış mesela benim 11. Günde nerdeyse tamamı bitti ekilenlerin tuhaf herkeste farklı galiba suan icin çıkışlar var kendi saçlarım da uzun olduğu icin fark edemiyorm cikanlari sadece elime batıyor gezdirdigimde senin icin güzel tarafı çıkışları net görüceksin inşallah. Sabır ve iyi bak eger nekrozlu bölgede çıkış olmazsa ahmet bey yardımcı olur diye düşünüyorum. Takviyelerin güzel yan etki ben 2 yıl önce kullandığımda da yasamadim simdi de yaşamıyorum sende yasamazsin bence devam etmelisin

Selam dostum, herhang bir çarpma, temas vs. yaşamadım. Can sıkıcı olan da bu oldu aslında. Son bir haftadır da finas yan etki mi ediyor diye düşünüyorum ya. ilk 40 gün sorun yaşamadım ancak bu aralar sorun yaşar gibiyim. Başta niye olmadı diye düşünüyorum da, psikolojik olduğuna yormaya başladım.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

Komorebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2022, 15:48:27 »
Herkese sağlıklı günler arkadaşlar. Bugün ekim sonrası 62. gün. Güncel durum için birkaç foto ekledim. Şahsen şu an sevindirici derecede bir hızlı gelişim söz konusu değil. Saçlarım ince telli, ekim yerlerinde yer yer tüylenme var. Ön profil aşağı doğru tüylenme seyrekleşiyor. Sabırsızlık da var tabii. En azından 2. ay için durum nedir fikirlerinizi merak ediyorum.

1) Bir iki sorum var. Tecrübe edenler yorum yaparsa çok sevinirim. Ekim yapılanlar saçlardan bir kısmı ne döküldü ne gelişti. Olduğu gibi duruyor. Bunları yok saymak mı lazım?
2) Bir de ekim önce kafa üstü mevcut saçlarım ekim sonrası hala çıkmaz oldu. 2 ay bitti, ciddi bir oranda seyreklik var. Sosyal olarak da çok etkileniyorum bu durumdan. Düşünmemeye çalışsam da moralim bozuk bu konuda.
3) Son olarak, sivilce sorunu uzun süredir var ama azalma çok yavaş. Özellikle donör bölgelerde (sağ, sol ve ense alt kısmı) çok büyük, iltihaplı ve ağrılı sivilceler oluşuyor. Bilhassa, ozon yağı serumu sürdüğüm günlerin sabahı sivilce oluyor. Dolayısıyla seyrek kullanıyorum.

Dönüşleriniz için çok sağ olun şimdiden. Sevgiler.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 30

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2022, 13:38:45 »
Bence sürecin normal seyrinde ilerliyor 3.4 . Aya kadar sivilce oluyor ara ara batikonla pansuman yap temiz bir şekilde. Kendi saçlarının çıkışında yavaşlama oluyor ama 3. aydan sonra hızlanıyor çıkışlar sabırla beklemeye devam et

Facebook Twitter Instagram