Gönderen Konu: Yaşım 25. Karar vermiş bir ekim adayıyım.  (Okunma sayısı 889 defa)

Gezici

• Yeni üye
  • *
Yaşım 25. Karar vermiş bir ekim adayıyım.
« : 06 Aralık 2021, 18:16:51 »
Merhabalar. Yaşım 25. Uzun zamandır aklımda olan ekim konusunda artık kesin kararımı verdim. Tecrübeleriniz doğrultusunda nasıl bir yol izlemeliyim, nereyi önerirsiniz? uygun muyum?

Bütçe 30-35 bin liraya kadar esnetilebilir eğer ki gerçekten dramatik değişim gerekecekse.

Şimdiden teşekkürler.

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: Yaşım 25. Karar vermiş bir ekim adayıyım.
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2021, 18:30:23 »
ilginç bir dökülme tarzı. ön çizgi tamamen bozulmuş ,orta ve tepede epey zayıflamış .saç ekimi artı medikal tedavi şart gibi.
ekim merkezi tercihi içinde forumu kendiniz iyice konuları araştırıp bilgi sahibi olduktan sonra öneri isteseniz daha doğru olur bence ama genede nerden başlayayım derseniz bahsettiğiniz bütçe ile serkan aygın,asuman hair,medeks ,hakan doğanay ,şahin çelik,hasan akıl gibi yerleri ilk önce araştırmanızı tavsiye ederim.

Gezici

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2021, 18:39:01 »
Açıkçası evet forumu okuyorum ama koray erdoğan ile serkan aygın arasında kaldım.

Garip bir dökülme ve bu gariplik artık bende tahammül edilemez bir seviyeye geldi. Uzunken artık şekil verememe ve her sabah yıkama sorunuyla uğraşırken ilk defa kısa kestirdikten sonra da ön tarafların saçma sapan durması çok sinir bozucu artık.

O yüzden kısa bir süre içinde ekim yaptırmak istiyorum:(

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2021, 19:00:57 »
dökülmeniz kötü bir sac ekimi magduru gibi ..

resimlerinizi asmede paylasin onlar degerlendirsin , bence planlama cok iyi yapilmali cünkü dökülme devam edecek yas henüz 25 , mevcut saclar korunmasi lazim cok gücsüz duruyorlar .

Gezici

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2021, 19:23:10 »
Hayır bir de tam dökülse en azından sıfıra vurup kullanabileceğim böyle o ihtimal de kötü:(

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2021, 21:59:06 »
Ekimi düşünmeden önce medikal tedaviye bak. Belki o dökülen saçlar geri dönebilir. Medikal tedavisiz ekime girerseniz ileri için kendi saçlarınız devam dökülecek ve çok kötü bir görüntü olma ihtimali var.
Bence önce medikal tedaviyle saçlarınızı güçlendirin. Ailenizde dökülme nasıl? Onlarda da genç yaşta açıklığı böylemiydi. Ona göre sizinde açıklığınız büyük ihtimalle öyle olacak. Belki bir ekim yetmiyecek, ileride bir ekim daha gerekecek.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2021, 01:02:08 »
medikal tedavi ve eşzamanlı saç ekimi güzel sonuç alınabilir fakat tek başına medikal tedavi ancak bir yere kadar ve ayrıca ön çizgiye hiç bir faydası olmaz.belki dudasterid biraz iş görebilir ön tarafta ama oda ancak bebek tüylenmelere neden olur.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2021, 01:40:00 »
Saçların uzun hali önden bakınca bayağı güzel duruyor bence. Fazla açıklık belli değil. Bence medikal tedaviyle güçlenir ve saçlar yine kalınlaşır. Önce denemeli, ileride de ekimi düşünebilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2021, 16:51:08 »
tepe zor bölge
kendi ön saç çizgin orjinal belli sakın onu bozma ön hat bu şekilde tepeye de istersen ektir ama 1 ekimle zor
var olan saçlarında incelmede var ilaç kullanımına sıcak bakarsan senin için iyi olur
Global Moderator

Gezici

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2021, 18:31:24 »
tepe zor bölge
kendi ön saç çizgin orjinal belli sakın onu bozma ön hat bu şekilde tepeye de istersen ektir ama 1 ekimle zor
var olan saçlarında incelmede var ilaç kullanımına sıcak bakarsan senin için iyi olur

Tepe bölgesi ön bölge kadar beni etkilemiyor açıkçası. O nedenle önü eski güçlü haline geri getirmek çok mutlu eder beni. 2. Ekim de sonrasında düşünebilirim.

Ailede de herkeste çok iyi saç var dökülenlerin bile 40ından sonra olmuş. Ben biraz erken başladım ne yazık ki.

İlaç konusuna ekstradan kafa yoracağım artıları ve eksilerine.

Siz olsanız bu kafaya hangi hocaya gider emanet ederdiniz kendinizi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2021, 22:01:23 »
 ilaç kullan ve tüm adı gecen ekimcilere mail at .asuman hair fena değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2021, 15:51:57 »

Tepe bölgesi ön bölge kadar beni etkilemiyor açıkçası. O nedenle önü eski güçlü haline geri getirmek çok mutlu eder beni. 2. Ekim de sonrasında düşünebilirim.

Ailede de herkeste çok iyi saç var dökülenlerin bile 40ından sonra olmuş. Ben biraz erken başladım ne yazık ki.

İlaç konusuna ekstradan kafa yoracağım artıları ve eksilerine.

Siz olsanız bu kafaya hangi hocaya gider emanet ederdiniz kendinizi?

bir çok başarılı ekim merkezi var ama zaten ben saç ekim tercihimi Dr koray erdoğandan yana kullandığım için tabi ki ona emanet ederim
ama bütçe meselesi imkan vardı gittik olmayanlar içinde çok güzel alternatifler var olanlarda gitsin
Global Moderator

Gezici

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Aralık 2021, 10:37:38 »
Serkan Aygın ve Asmed’e danıştım. İkisinden gelen farklı cevapları nasıl yorumlarsınız?

“Öncelikle kliniğimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.Fotoğraflarınızı Dr.Koray Bey' e gösterdim.Kendisi, saçlarınızın çok ince yapılı oluğunu ve dökülmeye devam edeceğini,özellikle donör alanınızda da incelmeler olduğunu söyledi. Sizin, ilaç (finasteride) kullanmak isteyip,istemediğinizi öğrenmek istiyor.Finasterid, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller”

“Merhaba , fotoğraflarınız değerlendirildi ve ön bölgeye 2800 greft , tepeye 1600 greft ekmek mümkün olduğu kanaatine varıldı
Fiyatlar ile ilgili olarak, sabit bir paketimiz var ve ödemeyi nakit olarak tercih ediyoruz, kartla ödeme yaparsanız,% 3 servis ücreti olacaktır.  Fotoğraflara dayanarak söylediğimizden daha fazla greft yerleştirsek bile fiyat değişmeyecek , paketimiz şunları içeriyor:
 ** Saç Ekimi Operasyonu **
 ** PRP (Trombosit Zengin Plazma) veya Lazer Terapisi **
 ** Gerekli ilaçlar (Antibiyotikler, ağrı kesiciler, şişlik önleyici haplar, şampuan, losyon ve şapka) **

Not: American Express kart ödemelerini kabul etmiyoruz

Bu paketin fiyatı 25.000₺“

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 16 Aralık 2021, 18:14:45 »
Benim konumu inceleyebilirsin Medeks bu işi 15000 e çözer zam gelmiş ama fiyat bu merkezlere oranla çok iyi işçilikte hiç fena değil

Facebook Twitter Instagram