Gönderen Konu: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin  (Okunma sayısı 20040 defa)

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
-B vit (kendi tercihim)
-D vit (kendi tercihim)
-Xpecia (klinigin onerisi)
-Sawpalmetto (klinigin onerisi)
-Omega (kendi tercihim)
-Nourkrin (kendi tercihim/turkiyeye yeni giren bi urun ve ilac katagorisinde degil. Arastirmalari okudum sac folukullerinde mevcut protein yapisi arastirmalar sonrasinda sadece balik kilciginda tespit edilmis ve bu yol takip edilerek balik kilcigindan elde edilen bir urun, klinik calismalarini okuyarak kullanmaya karar verdigim bir urun)
-Gunde 2 defa yıkama (prozincplus) (kliniğin önerisi)
-Gunde 2 defa serum (prozincplus) (klinigin onerisi)
-Haftada 1 dercos yagli saclar icin sampuan (klinigin onerisi)
-3/4 günde bir dermaroller (klinigin onerisi)

Tabiki sac ekimi sonrasinda neler kullanilip kullanilmamasi gerektigini klinigin aciklamasi ve hatta doktora danisilarak yapilmasi gerekir bence. Ben sadece kullandiklarimi sizinle paylasiyorum, herkesin vucudunda gereksinimleri beslenme aliskanliklari saclarinin yapisi farklilik gosterir. Bu dogrulta bu konuda bilimsel egitim almis insanlarin doktorlarin yönlendirmesine göre hareket etmemizde fayda var.

hayır normal bir durum.sorun yok.

delikler kapanır sana öyle gelir kökler deri altında merak etme şok dökülmende devam ediyor 30 günden sonra daha sert yıkayıp daha hızlı sonlandırabılırsın saç ekimini umarım bundan sonra güzel saç çıkışları olur ve doğal bir görünül elde edersin saçlarında inşallah

Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Leonidas

• Hero Member
Merhaba dökülmeler L şeklinde de olur ı şeklinde de olur. Emphair öyle bir reklam yaptı ki araştırmayıp giden cok fazla insan var. Donör bölge kötü gözüküyor ama zamanla toparlayacaktır.
Umarım hayal ettiğiniz sonuca ulaşırsınız.

Tulpar

• Jr. Member
  • **
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ekim merkezi hakkında bilgim fikrim yok o yüzden bir şey diyemicem ama naçizane kendi görüşümü belirtmek isterim. Hocam gerçekten amacım moral bozmak değil ama ön çizgiyi beğenmedim. Söylenen greft yok gibi geldi bana. Ama inşallah sonucu sizin istediğiniz gibi olur

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden xpecia erkek tablet aldım. Erzincan'da eczaneden fiyatı sorduğumda 125 TL denildi ancak Hepsiburada HAİR35 firmasından 85 TL'ye aldım.

Ürünü ÜTS ve İTS de sorgulama yaptığımda herhangi bir sonuç bulamadım. Ürünün kayıtlarda bulunamaması durumunda, ürünün sahte olduğu anlamına geldiğini öğrendim. Fotoğraflarını göndermiş olduğum söz konusu ürünün orijinal olup olmadığı konusunda bilgilendirme xpecia'dan bilgi talep ettim ancak 4 gündür herhangi bir cevap gelmedi. Ürün sorgulama yapılan başka bir link var mı? siz ürünü nasıl sorguluyorsunuz? veya orijinal olup olmadığını nereden anlarız?
  • Ekim Merkezi ismi emphair saç ekimi merkezi
Saç Ekim Konum (Ekim Tarihi: 13 Kasım 2021)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ürünü doğrulamadan sakın kullanma, Allah korusun.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Dostum ürünü doğrulamadan sakın kullanma, Allah korusun.

ürünü doğrulamanın başka bir yöntemi var mı? biliyor musun?
bu arada şok dökülmelerin neredeyse tamamı baston tipi dökülme, bir sorun olduğu anlamına gelir mi?

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ürünü doğrulamanın başka bir yöntemi var mı? biliyor musun?
bu arada şok dökülmelerin neredeyse tamamı baston tipi dökülme, bir sorun olduğu anlamına gelir mi?

İlacı başka doğrulama yöntemi hakkında bir bilgim yok.
Baston dökülme noktasında herhangi bir problem yok, gönlün rahat olsun dostum. Bu süreçte insan biraz herşeyden kuşkulanıyor. En çok sabır isteyen yer bu aşama.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Xpecia üretici firması, ''ürün orijinal mi'' soruma, aşağıdaki cümleyle cevap vermiştir. Ben yeterli bir cevap olduğunu düşündüğüm için kullanmaya devam edeceğim.

Firma Cevabı: Ürünleri aldığınız firma, ürünleri direkt olarak bizden temin eder, ürünler orijinaldir.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia üretici firması, ''ürün orijinal mi'' soruma, aşağıdaki cümleyle cevap vermiştir. Ben yeterli bir cevap olduğunu düşündüğüm için kullanmaya devam edeceğim.

Firma Cevabı: Ürünleri aldığınız firma, ürünleri direkt olarak bizden temin eder, ürünler orijinaldir.

Yeterli bencede 👍
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Arkadaşlar merhabalar 62.gündeyim, emphairin diğer ekimleri düşünüldüğünde tedirgin bir süreç geçiriyorum. Xpecia tablet, avesin sprey ve avesin şampuan kullanıyorum. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Ynt: Ataşehir Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, 13 Kasım 2021
« Yanıtla #55 : 15 Ocak 2022, 13:27:00 »
Konu başlığının aşağıdaki şekilde düzeltilmesini istiyorum yönetici arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ataşehir Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, 13 Kasım 2021

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam siz 62 günde ekim günündeki traş harici hiç traş oldunu mu, yanları veya dönoru kısalttınız mı?

Yoksa 62 günde mevcut saçlar bu kadar mı uzadı?
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Hocam siz 62 günde ekim günündeki traş harici hiç traş oldunu mu, yanları veya dönoru kısalttınız mı?

Yoksa 62 günde mevcut saçlar bu kadar mı uzadı?

12 gün önce 3mm uçla tıraş olmuştum, 3mm 1 numaraya tekabül ediyor.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2022, 17:55:45 Gönderen: mehmet koray »

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam emphair sıkıntılı bir yer kabul ediyorum, ancak iyi ekim sonuçları da var. 62. Gün herhangi bir olumsuzluk düşünmenizi gerektirecek bir gün sayısı değil. O yüzden şuan stres olmanızı gerektirecek bir durum yok. 120. Gün itibariyle daha doğru analizler yapabiliriz ki o günler bile kesin sonuç olmuyor.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz normal sürecinizde merkez sıkıntılı evet ama bu sizin saç ekiminizin iyi olmayacağı anlamına gelmez siz güzel olacağını düşünün olumsuzlukları bir kenara bırakın inşallah güzel olacak
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2022, 07:20:36 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram