Gönderen Konu: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin  (Okunma sayısı 20003 defa)

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim öncesindeki açıklığınıza bağlı olarak üstten flash ile çekimde genelde tamamen kapalı görünmüyor , illa az da olsa bir açıklık kalıyor. Benim de öyle şuan. Önden görüntünüz iyiyse zaten önemli olan o.

Ensedeki saçlar da tam toparlanmamış gibi çok kısa tutmazsanız daha iyi durabilir.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin
« Yanıtla #91 : 22 Ağustos 2022, 01:33:35 »
 enseyi kısa tutma.daha değişcek bu saç.surec sonu tatmin edicekmi bekleyip gorucez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sercannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, son durum nedir acaba. Genel emphair da yapılan saçların yorumlarına baktığım zaman ilk başta kötü olmuş vs olumsuz yorumlar havada uçuyor. Sürecin sonunda güzel görüntüler ortaya çıkıyor. Sayfada firmaya karşı bir algı mı yaratılmaya çalışıyor anlamış değilim.

Skooo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, son durum nedir acaba. Genel emphair da yapılan saçların yorumlarına baktığım zaman ilk başta kötü olmuş vs olumsuz yorumlar havada uçuyor. Sürecin sonunda güzel görüntüler ortaya çıkıyor. Sayfada firmaya karşı bir algı mı yaratılmaya çalışıyor anlamış değilim.
bende emphair de ektirdim 40. Gündeyim önceden hastane bünyesindeymiş ben gittiğimde yeni yerine taşınmıştı 3 4 katlı biryer başka estetik operasyonlarda yapmaya başlamışlar . sanırım 1 katı saç ekimine ait. Gerçekten profesyonel bir ortam var gayet hijyenik ve temiz kanalları sadece hakan bey ile adem bey açıyor sanırım. anladığım kadarıyla adem bey daha tecrübeli çalışan herkes çekiniyor hijyene çok önem veriyormuş çalışanlar aralarında konuşurken duydum ortalıkta en ufak birşey görse kızıyormuş. Ben genel olarak memnunum. Tabi önemli olan sonuç onuda bekleyip göreceğiz

Sercannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Dostlar bence ekilenlerin %95'i çıktı ben memnunum.
  • Ekim Merkezi ismi emphair saç ekimi merkezi
Saç Ekim Konum (Ekim Tarihi: 13 Kasım 2021)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Facebook Twitter Instagram