Gönderen Konu: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin  (Okunma sayısı 20493 defa)

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Hocam tuylenmenin başladığı döneme girmişsiniz artık ekili alanı kisaltmayin ki sağlıklı şekilde gidişat görülsün bence fena durmuyor donör de çok kisaltmazsan sorun olmayacaktir

Hocam ekili alanı kısaltmanın sağlık açısından mı bir sakıncası var? yoksa sonuç daha iyi gözüksün diye mi kısaltmayın diyorsunuz?

Şimdiye kadar her ay başında saç kestirerek fotoğraf attığım için gidişatın daha tarafsız görünmesi açısından tıraş ederek önceki aylarla kıyaslamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

The Cebelebettin

• Hero Member
Sonucun daha iyi görünmesi için diyorum hocam hiçbir ekili sac kisayken çok iyi görünmez çoklu greftlerin is yapabilmesi için saçın uzun olması lazım
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sonuç ne oldu dostum? Son durum
Global Moderator

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Sonuç ne oldu dostum? Son durum

120. günü paylaşmıştım. 50.günde tekrar paylaşacağım. Teşekkür ederim.

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
120. günü paylaşmıştım. 50.günde tekrar paylaşacağım. Teşekkür ederim.

Dostum konunu baştan sona okudum , sanırım merkez nedeniyle ilk 90 gününü sürekli bir panik halinde geçirmişsin. Oysa bu süre zarfında gördüğüm kadarıyla süreç normal yolunda ilerlemiş. 120. gün de aslında çok daha belirgin bir sonuç var fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi çok kısa kestiğin için hiç bir şey anlayamıyoruz. En azından bundan sonraki süreci panik yapmadan geçir artık. İlk başta kullandığın takviyeler, şampuanlar, spreyler bunların hemen hepsi zaten aynı. Markalar farklı içerikler aynı. Ne sana zararı olur ne de çok büyük faydası , ama en azından vitamin takviyesi alınması bence süreci hızlandırmada bir miktar etkili oluyor.

Ben sonucun güzel olacağını düşünüyorum , 5. ve 6. aydan sonra bir anda gelişim gösteriyor genelde. Sizin de öyle olacak.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2022, 22:08:13 Gönderen: berbatov »
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Dostum konunu baştan sona okudum , sanırım merkez nedeniyle ilk 90 gününü sürekli bir panik halinde geçirmişsin. Oysa bu süre zarfında gördüğüm kadarıyla süreç normal yolunda ilerlemiş. 120. gün de aslında çok daha belirgin bir sonuç var fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi çok kısa kestiğin için hiç bir şey anlayamıyoruz. En azından bundan sonraki süreci panik yapmadan geçir artık. İlk başta kullandığın takviyeler, şampuanlar, spreyler bunların hemen hepsi zaten aynı. Markalar farklı içerikler aynı. Ne sana zararı olur ne de çok büyük faydası , ama en azından vitamin takviyesi alınması bence süreci hızlandırmada bir miktar etkili oluyor.

Ben sonucun güzel olacağını düşünüyorum , 5. ve 6. aydan sonra bir anda gelişim gösteriyor genelde. Sizin de öyle olacak.

Biraz ekim merkezi hakkında yapılan yorumlardan etkilenmiştim :) ilgi alakanıza teşekkür ederim.

Milliniyon

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba, son durumunuz hakkında bir paylaşım yapmamışsınız. Konuyu takip edenler merak içinde olabilir. Süreciniz ile ilgili foto paylaşırsanız çok seviniriz. 120.gün fotolarından son uzun süre geçmiş.

Robert

• Hero Member
Son durum ekleyebilir misin

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Dostlar merhabalar

6 ay 25 gün oldu

Milliniyon

• Yeni üye
  • *
Vay maşallah  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

Ben çok beğendim. 6 ay sonucu iyi duruyor. 9.aydan sonra daha da iyi duracaktır. Bir çok kişinin heyecanla beklediği saça kavuşmuşsunuz. Umarım kalan 6 ayda da daha iyi olur. Sanırım 8. 9. aya kadar kökler uyanmaya devam ediyordu.
Ön çizginiz için bir şey diyemem, pek bilgi sahibi değilim. Ama göze hoş görünüyor. Hintel ve diğer bilgili arkadaşlar ön çizgi için yorum yaparlar.

Şimdiden güle güle tarayın.  8)

Bizim foruma özel tarak emojisi lazım  :D :D

emekli kel

• Hero Member
 devam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostlar merhabalar

6 ay 25 gün oldu
Üstten fotoğraf alabilir miyiz? Saç yönlerinde problem var mı?

Milliniyon

• Yeni üye
  • *
Hocam son durum nedir ? Bir aydan fazla oldu merak içerisindeyim...

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
8 ay 14 gün

üstten flash ile fotoğraf çektiğimde biraz üzdü ama olduğu kadar diyeceğiz artık

flash ile çekince nasıl görünüyorsak dışarıda güneş altında da öyle duruyoruz herhalde

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
8 ay 14 gün
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2022, 11:14:30 Gönderen: Mehmet Koray »

Facebook Twitter Instagram