Gönderen Konu: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin  (Okunma sayısı 20008 defa)

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Cok tecrubeli degilim bu konuda ama arkadaslarin dedigi gibi sac sikligi bir tik daha iyi olabilirmis. Ayni surecte basladigimiz icin pek bir kiyas yapamiyorum, umarim istedigimiz gibi olur. Vakit ilerledikce daha net yorumlar yapabiliriz. Onerdikleri sampuan/sprey/takviye ilac uzerinden gidiyorum ben. diger onerilen urunlerin yan etkileri beni de biraz tedirgin ediyor.

Sizin takviyeler ne hocam, ben bana verilen 1 aylık ürünleri kullandıktan sonra daha kullanmamayı düşünüyorum kullanmasak ne olur kimse net bir şey söylemiyor. Takviye ürünlere devam etmeli miyim etmemeli miyim halen kararsızım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Youtubedaki Mesut Çevik aracılığıyla tanıdım ancak ona gösterilen özeni göstermiyorlar demek ki

bunun özenle alakası yok yetenek kişiden kişiy değişmez.. onunda ekimini açıkcası ben başarılı bulmuyorum ama saç ekimini araştırmadan sadece reklamlarla araştırma yaptığını sanan senin gibi arkadaşlar böyle reklamlar merkez seçiminde bulunuyor ve hata yapıyor
Global Moderator

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Arkadaşlar donörü çok yıpratmışlar şeklinde ifadeler kullanılıyor. Donör yıpratılmış derken asıl kastedilen nedir? Biraz detaylandırabilir misiniz? Ne oluyor da yıpratılıyor bu donör? Yıpratılması kalıcı hasar verildiği anlamına mı geliyor?
  • Ekim Merkezi ismi emphair saç ekimi merkezi
Saç Ekim Konum (Ekim Tarihi: 13 Kasım 2021)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Cok tecrubeli degilim bu konuda ama arkadaslarin dedigi gibi sac sikligi bir tik daha iyi olabilirmis. Ayni surecte basladigimiz icin pek bir kiyas yapamiyorum, umarim istedigimiz gibi olur. Vakit ilerledikce daha net yorumlar yapabiliriz. Onerdikleri sampuan/sprey/takviye ilac uzerinden gidiyorum ben. diger onerilen urunlerin yan etkileri beni de biraz tedirgin ediyor.

Teşekkür ederim.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Arkadaşlar 29.gündeyim
tepe bölgesine sanki hiç ekilmemiş, ya da tutmamış gibi duruyor yoksa bana mı öyle geliyor
ve genel süreç nasıl gidiyor sizce?

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
29.gün fotoğrafları devamı

mctnky

• Jr. Member
  • **
Comfort paket 🤨 böylelikle kendi yaptığı işi kucumsuyorlar...exclusive vs var mi merak ettim 🤔 diğer paketler ne? Sanirim comfortta pamuk eşliginde sarmalayıp yaparken, paketler asagı doğru gittikce daha sert malzemelere geçiyorlar😊 neyse bu konuyu atlayıp size gelelim...ekim sureciniz cok erken bana da ekim sıklığı az ve ön çizgi daha estetik olabilirmiş...umarim sonuc cok daha iyi olur uzadikca bazı aksaklıklar ortadan kaybolur...sok dokulmeye devam ya da son zamanlarindasiniz...sabretmek lazim hepimiz sonuçları bekleyip gorecegiz...ama kendim icin de bunu soyluyorum uzerimize dusenleri yapip bakimina dikkat edelim bekleyip gorelim...islem bitmis gitmis bekleme zamani cok da kafaya takmamak gerek artik bundan sonra
  • Ekim Tarihi: 23.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhairtransplant
  • Yaşınız 39

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Comfort paket 🤨 böylelikle kendi yaptığı işi kucumsuyorlar...exclusive vs var mi merak ettim 🤔 diğer paketler ne? Sanirim comfortta pamuk eşliginde sarmalayıp yaparken, paketler asagı doğru gittikce daha sert malzemelere geçiyorlar😊 neyse bu konuyu atlayıp size gelelim...ekim sureciniz cok erken bana da ekim sıklığı az ve ön çizgi daha estetik olabilirmiş...umarim sonuc cok daha iyi olur uzadikca bazı aksaklıklar ortadan kaybolur...sok dokulmeye devam ya da son zamanlarindasiniz...sabretmek lazim hepimiz sonuçları bekleyip gorecegiz...ama kendim icin de bunu soyluyorum uzerimize dusenleri yapip bakimina dikkat edelim bekleyip gorelim...islem bitmis gitmis bekleme zamani cok da kafaya takmamak gerek artik bundan sonra

hocam bakım olarak ne yapıyorsunuz

mctnky

• Jr. Member
  • **
-B vit (kendi tercihim)
-D vit (kendi tercihim)
-Xpecia (klinigin onerisi)
-Sawpalmetto (klinigin onerisi)
-Omega (kendi tercihim)
-Nourkrin (kendi tercihim/turkiyeye yeni giren bi urun ve ilac katagorisinde degil. Arastirmalari okudum sac folukullerinde mevcut protein yapisi arastirmalar sonrasinda sadece balik kilciginda tespit edilmis ve bu yol takip edilerek balik kilcigindan elde edilen bir urun, klinik calismalarini okuyarak kullanmaya karar verdigim bir urun)
-Gunde 2 defa yıkama (prozincplus) (kliniğin önerisi)
-Gunde 2 defa serum (prozincplus) (klinigin onerisi)
-Haftada 1 dercos yagli saclar icin sampuan (klinigin onerisi)
-3/4 günde bir dermaroller (klinigin onerisi)

Tabiki sac ekimi sonrasinda neler kullanilip kullanilmamasi gerektigini klinigin aciklamasi ve hatta doktora danisilarak yapilmasi gerekir bence. Ben sadece kullandiklarimi sizinle paylasiyorum, herkesin vucudunda gereksinimleri beslenme aliskanliklari saclarinin yapisi farklilik gosterir. Bu dogrulta bu konuda bilimsel egitim almis insanlarin doktorlarin yönlendirmesine göre hareket etmemizde fayda var.

• Ekim Tarihi: 23.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhairtransplant
  • Yaşınız 39

emekli kel

• Hero Member
 2_6 hafta arasıdır şok dokulme.tamamende olabilir hiçte olmayabilir yarı yarıya veya yuzde 80 veya yuzde 10 ıolabilir şu bu vs... bunların onemi yok.kabuk dokerken sadece merkezin dediklerini harfi harfine yapın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
2_6 hafta arasıdır şok dokulme.tamamende olabilir hiçte olmayabilir yarı yarıya veya yuzde 80 veya yuzde 10 ıolabilir şu bu vs... bunların onemi yok.kabuk dokerken sadece merkezin dediklerini harfi harfine yapın

Hocam konumdaki yorumlardan da anlayacağınız üzere artık merkezime güvenmiyorum.
Verdikleri ürünleri bir önceki sayfada paylaştım. Verdikleri vitamin pek duyulmuş bir vitamin değil, xpecia kullanmayı düşünüyorum.
Şok dökülmede dökülmeyen saçların öyle kalacağı, kaldıkça iltihap olacağıyla alakalı bir tedirginliğim var. Daha önce aynı yerde ekim yaptırmış bir arkadaşta bunları yaşamış

emekli kel

• Hero Member
 diğer ekimcilerede mail at durumu anlat
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Dökülmelerin neredeyse yarısından fazlası L tipi baston tipi dökülmeler, bu dökülmelerinde tutmayan kökler olduğunu varsayabilir miyiz?

emekli kel

• Hero Member
 hayır normal bir durum.sorun yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
delikler kapanır sana öyle gelir kökler deri altında merak etme şok dökülmende devam ediyor 30 günden sonra daha sert yıkayıp daha hızlı sonlandırabılırsın saç ekimini umarım bundan sonra güzel saç çıkışları olur ve doğal bir görünül elde edersin saçlarında inşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram