Gönderen Konu: Emphair, 4172 Gref, Yaş 29, Avesin Şampuan-Sprey, Trichoplus Vitamin  (Okunma sayısı 20004 defa)

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Bana tavsiye edilen destek ürünleri bunlar, bunları kullanmak, kullanmamaktan daha mı iyidir? 1 aylık paket elimde 10 günlük daha kaldı. Kullanmalı mıyım? Tavsiye eder misiniz? Bunların kullanılmaması durumunda ekilenlerin bir kısmının çıkmayacağı anlamına gelir mi?

• Ekim Merkezi ismi emphair saç ekimi merkezi
Saç Ekim Konum (Ekim Tarihi: 13 Kasım 2021)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Muribab

• Hero Member
bu  Emphair senelerdir saç ekimi yapıyor daha bir tane adam gibi ön çizgilerini göremedim insan biraz kendini geliştirir yav
adam gibi alım yapar güzel planlama yapar önüne gelen ekimciyim diyeni yanında çalıştırıyor sanırım adam gibi bir ekibi yok herhalde
umarım sonucun güzel olurda saçlar çıkınca sırıtmaz ekimde evet biraz seyrek

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar destek ürünlerinin kullanılıp kullanılmaması konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Yukarıda içerikleriyle birlikte paylaştığım ürünler gerçekten faydalı mıdır ? Kullanmalı mıyım ?

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
Bana tavsiye edilen destek ürünleri bunlar, bunları kullanmak, kullanmamaktan daha mı iyidir? 1 aylık paket elimde 10 günlük daha kaldı. Kullanmalı mıyım? Tavsiye eder misiniz? Bunların kullanılmaması durumunda ekilenlerin bir kısmının çıkmayacağı anlamına gelir mi?

Öncelikle takviye ürünler hemen fayda sagliyacak diye bir durum yok en az 3 ay devamli kullandiktan sonra faydasini görebilirsin.
Sampuan, ekimden sonraki en az 10 gün kimyasal icermeyen bir sampuan kullanmak önemli bebek sampuanlari yada klinigin verdigi kullanilmali
Sprey, spreyin icerisinde gördügüm kadari ile procabil var ekilen saclarin ve kendi saclarinizin güclenmesi icin iyi ilk birkac ay günde iki kez 5 fis  daha sonralari günde 1 kez 5 fis olarak kullanmanizda fayda var en az üc ay yada devamli kullanimizda fayda var birden birakmamaniz önemli
vitamin, vitaminde ayni sekilde kullanilmasi faydali
Ancak yukaridali ürünler düsük seviyeli ürünler iyi sonuc almak icin Dr a danisarak Finanserid, Avodart, Xpecia  türü ürünler kullanilmali.

Mehmet Koray

• Yeni üye
  • *
Öncelikle takviye ürünler hemen fayda sagliyacak diye bir durum yok en az 3 ay devamli kullandiktan sonra faydasini görebilirsin.
Sampuan, ekimden sonraki en az 10 gün kimyasal icermeyen bir sampuan kullanmak önemli bebek sampuanlari yada klinigin verdigi kullanilmali
Sprey, spreyin icerisinde gördügüm kadari ile procabil var ekilen saclarin ve kendi saclarinizin güclenmesi icin iyi ilk birkac ay günde iki kez 5 fis  daha sonralari günde 1 kez 5 fis olarak kullanmanizda fayda var en az üc ay yada devamli kullanimizda fayda var birden birakmamaniz önemli
vitamin, vitaminde ayni sekilde kullanilmasi faydali
Ancak yukaridali ürünler düsük seviyeli ürünler iyi sonuc almak icin Dr a danisarak Finanserid, Avodart, Xpecia  türü ürünler kullanilmali.

Finanserid'i şimdi araştırdım da kalıcı cinsel bozukluğa sebep olması sebebiyle bir ürolog çok önemli bir durum olmadıkça kullanmayı önermiyor. Gerekirse bir ekim daha yaptırırsınız ama yine de kullanmayın diyor.
Ekim sonrası yukarıda paylaştığım ürünleri 1 aydır kullanıyorum. Sonrasında sprey ve vitamini bırakarak kendi şampuanıma geçmeyi düşünüyorum.
1 ay sonra kullanacağım şampuanın fotoğrafını aşağıda paylaştım. Bu şampuanın bir zararı olmaz değil mi?

Sprey ve vitamin kullanmamam halinde ne kadar fire veririm ? Sprey ve vitamini bırakırsam bana ne zararı olur ? Örneğin 4172 gref ekildiyse, 3500 greft mi hayatta kalır? Saç telleri güçsüz mü çıkar?
Bizim ense kökleri zaten dökülmemeye kodlu değil miydi ? Bu ense köklerinin hiç bir şey yapmasak bile dökülmemesi gerekmez mi?

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
Saç dökülmesini genetik ve diğer faktörlere bağlı olan dökülme olarak ayıralım. Sizin saç dökülme durumunuzu genetik olduğunu düşünürsek, genetik durumunuza göre kendi saçlarınız dökülmeye devam edebilir. Arkadan alınıp ön tarafa ekilen saçların dökülmediğini varsayalım kendi saçlarınız dökülürse çirkin bir hal alabilir. Bunu dikkate alarak var olan saçlarınızı ve Ekim yapılan saçları güçlendirmenizde fayda var.
Forumda bununla ilgili birçok konu ve bilgi mevcut.

Ygz

• Full Member
Finanserid'i şimdi araştırdım da kalıcı cinsel bozukluğa sebep olması sebebiyle bir ürolog çok önemli bir durum olmadıkça kullanmayı önermiyor. Gerekirse bir ekim daha yaptırırsınız ama yine de kullanmayın diyor.
Ekim sonrası yukarıda paylaştığım ürünleri 1 aydır kullanıyorum. Sonrasında sprey ve vitamini bırakarak kendi şampuanıma geçmeyi düşünüyorum.
1 ay sonra kullanacağım şampuanın fotoğrafını aşağıda paylaştım. Bu şampuanın bir zararı olmaz değil mi?

Sprey ve vitamin kullanmamam halinde ne kadar fire veririm ? Sprey ve vitamini bırakırsam bana ne zararı olur ? Örneğin 4172 gref ekildiyse, 3500 greft mi hayatta kalır? Saç telleri güçsüz mü çıkar?
Bizim ense kökleri zaten dökülmemeye kodlu değil miydi ? Bu ense köklerinin hiç bir şey yapmasak bile dökülmemesi gerekmez mi?

Öncelikle hayırlı olsun. Sprey, vitamin vb. takviye ürünleri kullanıp kullanmamanız ne yazık ki oran konusunda net bir şey söylemez. Destekler mi? Evet destekler fakat 4172 greftten 4000 tanesine etki eder diyemeyiz ne yazık ki. Saç konusu benim de buradan çoğunluğunu öğrendiğim çok karışık ve birazcık da şans işi. Forumda yararlı olabilecek çok sayıda konu var. Bunlardan çoğunluğunu oluşturan xpecia vb. ürünler önerilir fakat kullanıp kullanmamak tamamen yan etkilerden dolayı senin insiyatifinde. Ben ekimden sonra xpecia, finasterid vb. ürünler kullanmıyorum. Nedeni yan etkilerinden korkmam. Ama dediğim gibi bunun kararı doktor tavsiyesi de alarak sana bağlı.
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekimi planlama çok iyi bir planlama değil ama zaten bu merkezin pek ekim kalitesi iyi değil
ön çizgi daha iyi olabılırmiş saç ekimin sıklığın oda orta halli donörü biraz yıpratmışlar ama toparlar sabırla bekleyeceksin artık dostum

ayrıca diğer arkadaşların konusuna kendi ekimin için değil onların ekimi için yorum yazmalısın
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2021, 19:10:21 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
nasıl karar verdin bu merkeze hiç araştırmadan dimi ?

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
nasıl karar verdin bu merkeze hiç araştırmadan dimi ?

Youtubedaki Mesut Çevik aracılığıyla tanıdım ancak ona gösterilen özeni göstermiyorlar demek ki

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
hayırlı olsun saç ekimi planlama çok iyi bir planlama değil ama zaten bu merkezin pek ekim kalitesi iyi değil
ön çizgi daha iyi olabılırmiş saç ekimin sıklığın oda orta halli donörü biraz yıpratmışlar ama toparlar sabırla bekleyeceksin artık dostum

Peki ikinci bir ekim gerektirecek kadar kötü bir ekim mi olmuş? az da olsa beni tatmin etmez mi?

ayrıca diğer arkadaşların konusuna kendi ekimin için değil onların ekimi için yorum yazmalısın

Anlaşıldı üstat boynumuz kıldan ince

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi

donörü yıpratma derken fazla kök alıp bir kısmını ekmemek olarak mı değerlendirmemiz lazım yoksa başka bir anlamı mı var?
donör nasıl yıpratılır? eski teknoloji mi kullanılarak yıpratılır? donör yıpratılmasıyla alakalı tam olarak kastedilen nedir?

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
Öncelikle hayırlı olsun. Sprey, vitamin vb. takviye ürünleri kullanıp kullanmamanız ne yazık ki oran konusunda net bir şey söylemez. Destekler mi? Evet destekler fakat 4172 greftten 4000 tanesine etki eder diyemeyiz ne yazık ki. Saç konusu benim de buradan çoğunluğunu öğrendiğim çok karışık ve birazcık da şans işi. Forumda yararlı olabilecek çok sayıda konu var. Bunlardan çoğunluğunu oluşturan xpecia vb. ürünler önerilir fakat kullanıp kullanmamak tamamen yan etkilerden dolayı senin insiyatifinde. Ben ekimden sonra xpecia, finasterid vb. ürünler kullanmıyorum. Nedeni yan etkilerinden korkmam. Ama dediğim gibi bunun kararı doktor tavsiyesi de alarak sana bağlı.

Peki sen ne yapıyorsun hocam herhangi bir destek ürünü kullanıyor musun? kullanmasak ne olur? en çok merak ettiğim bu yine de çıkmaz mı?

biotinsaclar

• Yeni üye
  • *
Cok tecrubeli degilim bu konuda ama arkadaslarin dedigi gibi sac sikligi bir tik daha iyi olabilirmis. Ayni surecte basladigimiz icin pek bir kiyas yapamiyorum, umarim istedigimiz gibi olur. Vakit ilerledikce daha net yorumlar yapabiliriz. Onerdikleri sampuan/sprey/takviye ilac uzerinden gidiyorum ben. diger onerilen urunlerin yan etkileri beni de biraz tedirgin ediyor.

Facebook Twitter Instagram