Gönderen Konu: Kadın saç sorunu Biri bana yardımcı olsun lütfen  (Okunma sayısı 1800 defa)

heprotar

• Sr. Member
Ynt: Biri bana yardımcı olsun lütfen
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2021, 13:51:03 »
Miracle losyonu biliyorum hatta o siteyi uzun zamandır takip ediyorum ben ama zaten içindeki maddeyi ben oral olarak kullanıyorum saçıma sürdügümden daha büyük bir etkisi vardı bende. Başka bir sorun oldugunu da düşünüyorum. Bakalım sonuçlarım ne olur onu bilmiyorum içten kaynaklı bir durum bence onu ortadan kaldırmam lazım ilk başta. Miracle losyonu da ondan sonra denerim belki saçıma iyi gelebilir denemeden bilemeyiz sonuçta. Minoxidile şu an karşıyım eğer işin içinden çıkamazsam en son çare sanırım

Miracle losyonun özellikle bayanlarda etkili olmasının sebebi içerisindeki aldactondur bunu es geçmeyiniz.

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2021, 14:05:04 »
Öyle mi onu cidden bilmiyordum diane 35 zaten kullandıgım için onu es geçmiştim. O zaman deneyebilirim miraclenin sayfasını da takip ediyorum sürekli orda bayan kullananların aldıgı sonuçları da gördüm aslında. Dht baskılıyor bu ilaçlar gerçekten evet. Hatta orda erkek kullanıcın oral olarak diane 35 kullandıgını bile okumuştum şaşırmıştım biz bayanlara bile zararı varken.. diane 35 kullandıgım sürece dökülme sorunum pek olmuyordu benim niye böyle oldu onu anlayamadım sadece. Tepeden dökülen saç genelde erkek tipi dökülme olarak anılıyor başka ne tür bi hastalık böyle bir dökülme yapabilir ki 

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2021, 23:06:23 »
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum inanın doktorlar minoxidil yazıp gönderiyorlar sadece. En son çare onu düşünüyorum önce dediginiz gibi bir vitamin takviyesi kullanmam lazım. Ona göre diğer çözüm önerilerine tekrar bakacagım. Tahlillerden sonra eksikleri gidereyim sanırım bir sıkıntı var şu an vücudumda normal birşey olmayabilir onu anlamam lazım önce. Peki evocapil ya da alopecia kullansam içindeki %5 procapil varmış ama minoxidil gibi süreklilik gerekiyor mu bunlar. Saç ekimden sonra öneriyorlar aslında bunları

Procapil, minoxil bu takviyelerinin hepsi de damar genişleterek beslenemeyen saç köklerinin beslenmesini sağladığı için devamlılık şart kullanımında. Eğer fayda görüp bırakırsanız saçlarınız eski haline döner. Siz doğru yoldasınız öncelikle doktor kontrolünde sorununuza tehsiş bulmanız gerekiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2021, 23:23:27 »
 devamlılık sart.minoxidil daha etkili prp tarzı uygulamada dusunebilirsin saçı kanla beslersin sonucta saçı bir tek damardak kan besliyor minoxidilde damar açıcı.burda ya hormonu baskılıcan ya saç kokunu hormona karsı duyarlı hale getiricen.corona gecici bir dokulme yapabiliyor o tarz birseymi gecirdin stresmi arttı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kadın saç sorunu Biri bana yardımcı olsun lütfen
« Yanıtla #20 : 06 Aralık 2021, 01:23:17 »
Ben saç konusunda genelde bütün bilgiye sahibim sürekli bakıyorum sanırım takıntı haline getirdim napabilirim nasıl düzeltebilirim diye. Koronanın saç döktügünü de o yüzden biliyorum. Fazla takıntılı bir hal almaya başladım sadece belki stresten bile olabilir. Mezoterapi prp yaptırıp sonuç alanını görmedim hiç cidden pahalı fiyatları da geçen bi yer seansı 600 demişti 😂 o paraya değcegini bilsem dakika düşünmem sonuç alanı yokmuş ama. Önce bakalım neyim var neyim yok sadece varsayımlardan ilerleyebiliyorum şu an

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2021, 10:27:49 »
 genel saçı kalınlaştırıp sonuc verdiği kişiler var ama çok pahalı sonıc vermeyebiliyorda sorun tespit edildiğinde daha kolay çözülür.uzun senelerdir tedavi yapan kız arkadasım yağlanma sorununu ev yapımı spiro ile biraz olsun rahatlatmıştı ondada genetik vardı onadn yağlanıyordu .aldactone hapı alıp evde spiro deneyebilirsin faydası olur genetiğe.tani once sorun  hallolsun gecmiş  olsun saçların fena değil takılcak pek bişi yok şimdilik
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2021, 10:38:37 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2021, 10:42:00 »
Ben saç konusunda genelde bütün bilgiye sahibim sürekli bakıyorum sanırım takıntı haline getirdim napabilirim nasıl düzeltebilirim diye. Koronanın saç döktügünü de o yüzden biliyorum. Fazla takıntılı bir hal almaya başladım sadece belki stresten bile olabilir. Mezoterapi prp yaptırıp sonuç alanını görmedim hiç cidden pahalı fiyatları da geçen bi yer seansı 600 demişti 😂 o paraya değcegini bilsem dakika düşünmem sonuç alanı yokmuş ama. Önce bakalım neyim var neyim yok sadece varsayımlardan ilerleyebiliyorum şu an

600? Malesef para koparmaktan başka bişe olmadığını düşünüyorum.
Olaya olumlu tarafından bakın, sizin tepeden açılmıyor bizim gibi ve kamufle etme şansınız bize göre çok daha fazla :)

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2021, 10:45:29 »
Cildiyeye gidip saç dökülmesi ile alakalı tüm tahlillerinizi yaptırın. Strese bağlı da saç dökülmesi olabilir. 
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Aralık 2021, 11:33:10 »
 leonidas doğru bir yerde doğru bir uzman yaparsa bazı kişilerde faydalı olabiliyor.igf falanda guzeldir genel ince saçları kalınlaştırıyor buda bayağı sonuca yansıyor ama çoğu insanda memnun olmuyor bence saç genel ince seyrek olucak o zaman fayda verme ihtimali ebnce diyorum daha yuksek mesela gecen daha yeni son gunler bir arkadas yazdı iki arkadası saç ekimi kadar fayda almış prpden daha oncede oyle takıdınlar yazmıltı çok fayda gordk diye bir çok kşide bedava gitit paramaz diyor kişisel gorusm yapan yer ve uzman çok onemli ve saçlarda seyrek inec oluack o azman sonuca yansır faydası diye duusunuyorum
 cansunun saç bu yıllık tecrube ile bende olsa ne yapardım diyorum ama kızlarda bize gore farklı finasteridi galiba onlar devamlı kullanamıyorlarmış saçta yıpranma gordum yıpratmışmı saçı sanki son zamanlar vitaminsizlikmi var genetik haric baska şey daha gozkuyor saçı yorgun duruyor yıkmadanda olabilir

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Aralık 2021, 18:31:28 »
Benim demirim 4 seviyesindeydi en son biraz ilaç kullandım bıraktım. B12 zaten hep eksevimli. Yarına güncelledim randevumu önce endokrin sonra cildiye. Cildiye pek ilgilenmiyor ama bakalım ne diyecekler. Saçım inceldi işte uzamıyor da dökülüyor 3 ayda böyle oldu saçım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 06 Aralık 2021, 20:28:27 »
 değerler tam olmak zorunda.yoksa ilaçta işe yaramaz.

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 07 Aralık 2021, 00:03:03 »
Ama benim sürekli b12 ve demir seviyem hep aynı düşük. Seneler senelerdir aynı. Et tavuk pek tüketmiyorum sevmiyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 07 Aralık 2021, 00:11:48 »
 hapla falan değerleri halletmen gerek

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 07 Aralık 2021, 00:39:43 »
Ama benim sürekli b12 ve demir seviyem hep aynı düşük. Seneler senelerdir aynı. Et tavuk pek tüketmiyorum sevmiyorum.
Tahlillerle birlikte eksik çıkan değerlerini düzelt. Doktora da düşük olduğunu özellikle belirt.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Facebook Twitter Instagram