Gönderen Konu: Kadın saç sorunu Biri bana yardımcı olsun lütfen  (Okunma sayısı 1798 defa)

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kadın saç sorunu Biri bana yardımcı olsun lütfen
« Yanıtla #30 : 07 Aralık 2021, 23:12:40 »
Doktora gittim bugün polistikover böyle dökülme yapmaz sende dedi yarın da kan vericem herşeyime bakacakmış. Kafana takma düzeltiriz dedi. Ayaklarında üşüme var mı tırnaklarıma baktı dilime falan baktı muayene etti çok ilgliydi mutlu oldum cidden. Tiroid dahil herşeyime bakacakmış bakalım ne çıkacak. Benim bütün hissettiklerimi bana söyledi. İyi bir doktora geldim sanırım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 07 Aralık 2021, 23:20:03 »
 iyi zaten saçın birde 3 ay oncesini koysaydın vede tam karsıdan son halini koysaydın saçının vesikalık resim gibi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 08 Aralık 2021, 23:01:36 »
B12 için igne, d vitamini verdi haftada iki gün iç dedi. Hormonlarımda bir sorun yokmuş zaten bu ilacı kullandıgım sürece çıkmazmış bıraktıgın anda sorunların başlar dedi doktor. Neden o zaman acaba bu döküle ve ağrı oluyor ben herşeyi ona bağlıyordum doktorda herşeyi hayatında ona bağlama dedi. Başka bir sıkıntım olmadığı için ..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 08 Aralık 2021, 23:13:12 »
 saçın iyi stres yapma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 09 Aralık 2021, 00:11:12 »
B12 için igne, d vitamini verdi haftada iki gün iç dedi. Hormonlarımda bir sorun yokmuş zaten bu ilacı kullandıgım sürece çıkmazmış bıraktıgın anda sorunların başlar dedi doktor. Neden o zaman acaba bu döküle ve ağrı oluyor ben herşeyi ona bağlıyordum doktorda herşeyi hayatında ona bağlama dedi. Başka bir sıkıntım olmadığı için ..
Stresten de dökülme olabilir. Etkisinin az olduğunu sanmayın oldukça etkisi var. Vitaminlerinizi alıp stresten uzak durun.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 09 Aralık 2021, 18:26:35 »
leonidas doğru bir yerde doğru bir uzman yaparsa bazı kişilerde faydalı olabiliyor.igf falanda guzeldir genel ince saçları kalınlaştırıyor buda bayağı sonuca yansıyor ama çoğu insanda memnun olmuyor bence saç genel ince seyrek olucak o zaman fayda verme ihtimali ebnce diyorum daha yuksek mesela gecen daha yeni son gunler bir arkadas yazdı iki arkadası saç ekimi kadar fayda almış prpden daha oncede oyle takıdınlar yazmıltı çok fayda gordk diye bir çok kşide bedava gitit paramaz diyor kişisel gorusm yapan yer ve uzman çok onemli ve saçlarda seyrek inec oluack o azman sonuca yansır faydası diye duusunuyorum
 cansunun saç bu yıllık tecrube ile bende olsa ne yapardım diyorum ama kızlarda bize gore farklı finasteridi galiba onlar devamlı kullanamıyorlarmış saçta yıpranma gordum yıpratmışmı saçı sanki son zamanlar vitaminsizlikmi var genetik haric baska şey daha gozkuyor saçı yorgun duruyor yıkmadanda olabilir

bayanlarda finasterid kullanımı diye bir şey olamaz ,yok öyle bir şey.
antiandrojen olarak oral kontraseptif ve spironolokton olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 09 Aralık 2021, 18:33:23 »
kadınlar finasterid kullanamaz
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Aralık 2021, 19:53:58 »
 galiba belli aralıklarla kullanabiliyorlar bir kız arkadasım vardı 15 senedir tedavi yapıyor sitelerden ulaştığı bilgilerle yazsa yazcam yazmıyor

Cansuu.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 23 Aralık 2021, 15:01:33 »
Saçlarımda agrı bitti dökülmem de bitti. Şimdi toparlanma sürecine girdim sanırım. B12 de yaptırıyorum bu arada sanırım canlandı biraz saç tellerim. Allahım çok şükür 🤲 hala dökülmem var ama üzülmüyorum çünkü çıkıyor görüyorum. Herkese teşekkür ediyorum yardımcı oldunuz o kadar.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Aralık 2021, 15:21:01 »
galiba belli aralıklarla kullanabiliyorlar bir kız arkadasım vardı 15 senedir tedavi yapıyor sitelerden ulaştığı bilgilerle yazsa yazcam yazmıyor

Kadınların finasterid e temas etmeleri bile yasak diye biliyorum.

Bu arada saçlarınız da kötü durmuyor , dökülme her insan da var. Önemli olan şiddeti ve çıkan saçların durumu. Güle güle tarayın.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 23 Aralık 2021, 17:32:18 »
 hamile kadınların o.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #41 : 23 Aralık 2021, 20:35:25 »
Kardeşim saçlarınız gayet iyi görünüyor bence stresten uzak durun.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #42 : 23 Aralık 2021, 23:10:42 »
Ahahahaha kadına yardım yok. Lololololo
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Facebook Twitter Instagram