Merhabalar,
Konu başlığında daha önce belirttiğim üzere The Hair Clinic Ahmet Tosun'da 1 sene önce saç ektirdim. Süreçten gayet memnundum sadece ön çizgi biraz aklıma takılıyordu ama yine de mutluydum. Saç ekiminden yaklaşık 10 ay sonra aniden ekilen saçlarım döküldü. Ekilen saçlarım diyorum çünkü ekilen saçlar dökülmez palavrasına inanmıyorum benim döküldü malesef. Dökülmenin sebebi olarak da stresten kaynaklandığını düşünüyorum. Belki de spor yaparken kullandığım protein tozu,bcaa gibi suplementler yada saç boyası saçlarımı dökmüş olabilir. Dökülme ile ilgili Ahmet Bey ile iletişime geçtim, fotoğraflarımı yolladım kendisi dökülmenin yaşanmış olduğunu doğruladı ve yaptığı işin arkasında durarak tekrar ekim işlemi uygulayabileceğini söyledi. 28 Aralık için randevu verdi ve ilk operasyona göre daha ağrısız sancısız şekilde tekrar saç ekim işlemim gerçekleşti çok şükür. Bu durum saç ekiminde gerçekleşen ağrı,acı,sızıya karşı deneyimli olduğumdan kaynaklı olabilir tabi:) Ahmet Bey ve ekibine tüm süreçle ilgili teşekkürlerimi sunuyorum. Saç ekim operasyonlarında yaptığı işin arkasında olmak herkesin harcı değil bence. Saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla kendisi ile iletişime geçebilir. İkinci uygulanan işlemde saç ön hat çizgisini biraz aşağı çektik ve 3600 greft civarında ekim yapılarak dökülen ve seyrek olan alanlarda sıklaştırıldı. Dökülmeden sonraki saçlarımın halini ve saç ekiminden 2 gün sonraki fotoğraflarımı ekte paylaşıyorum. Fotoğrafları yorumlarsanız sevinirim.
Teşekkürler,