Gönderen Konu: Hakan Doğanayin Kliniği 2225 kök  (Okunma sayısı 4111 defa)

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanayin Kliniği 2225 kök
« : 03 Aralık 2021, 15:41:06 »
Merhaba. Dün Dr Hakan beyin merkezinde saç ektirdim. Yıllar önce kuzenim orada ekim yaptırmıştı, onun vasıtasıyla görüştük ve işleme karar verdik. Toplamda 2225 kök ekildi. Ekimi Aygün hanım yapti. Köklerimin iyi olduğunu, başarılı bir sonuç beklediklerini söylediler. Rahat bir işlem oldu açıkçası. Daha fazla kan acı bekliyordum.
Bugün kafamda bayağı şişlik vardı. Yan yatma dediler, ben yattım. Sanırım o yüzden. Öğlen yikamami yaptık. Kazasız belasız şu 10 günü de atlatirsak gerisi beklemek. Ilaç falan kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Saygılar herkese.

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan Doğanayin Kliniği 2225 kök
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2021, 15:42:42 »
Bugün yıkamadan sonra cekilenler

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2021, 16:41:16 »
hayırlı olsun .hakan doğanay son zamanlarda ultra güzel sonuçlar geliyor umarım sizinde öyle olur ,özellikle doğallık olarak en beğendiğim ekimcilerden .kabuk dökümü sonrası görüntüleri merakla bekliyoruz hocam.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2021, 17:29:57 »
üst tarafın traş edilmemesini sizmi istediniz,bu konuda hakan bey ne dedi acaba? herhangi bir dezavantajı olmuyormu bu durumun?
bu arada hayırlı olsun özellikle saç çizgisini çok beğendim ,umarım en güzel sonucu alırsınız.

Badgerdep

• Full Member
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2021, 21:28:33 »
Güzel ekim hayırlı olsun

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2021, 11:20:27 »
hayırlı olsun .hakan doğanay son zamanlarda ultra güzel sonuçlar geliyor umarım sizinde öyle olur ,özellikle doğallık olarak en beğendiğim ekimcilerden .kabuk dökümü sonrası görüntüleri merakla bekliyoruz hocam.
Bende merakla bekliyorum

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2021, 11:22:39 »
üst tarafın traş edilmemesini sizmi istediniz,bu konuda hakan bey ne dedi acaba? herhangi bir dezavantajı olmuyormu bu durumun?
bu arada hayırlı olsun özellikle saç çizgisini çok beğendim ,umarım en güzel sonucu alırsınız.
Görüşmede sormuştum, tıraş etmeye gerek yok demişlerdi, isteselerdi tıraş ederdim. Gerek olmadığını söyledikleri için benimde işime geldi açıkçası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2021, 14:18:32 »
Selamlar hocam hayırlı olsun Dr. Hakan Doğanay saç ekiminiz
Saç ekimine çok uygun bir adaydısınız
Planlama vr ekim sıklığı harika duruyor merkezin ellerine sağlık çok güzel bir saç ekimi yapmışlar
Umarım sonucunuzda sizi mutlu eder
Global Moderator

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2021, 14:37:26 »
Selamlar hocam hayırlı olsun Dr. Hakan Doğanay saç ekiminiz
Saç ekimine çok uygun bir adaydısınız
Planlama vr ekim sıklığı harika duruyor merkezin ellerine sağlık çok güzel bir saç ekimi yapmışlar
Umarım sonucunuzda sizi mutlu eder
Sizden bunları duymak çok sevindirici. Umarım herşey yolunda gider

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2021, 14:42:38 »
Günde 2 defa yıkıyorum. Son durum bu şekilde. Ensemde hafif kızarıklık var, bazen yastığa koyduğumda geceleri zonklama oluyor. Klinik normal olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. Bunun dışında herşey normal.

dreamer87

• Jr. Member
  • **
  • Academica hospital saç ekimi
« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2021, 14:48:06 »
Günde 2 defa yıkıyorum. Son durum bu şekilde. Ensemde hafif kızarıklık var, bazen yastığa koyduğumda geceleri zonklama oluyor. Klinik normal olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. Bunun dışında herşey normal.

Merhabalar,

Ensede kızarıklık ve hafif zonklama gayet normal özellikle hassas bir cildiniz varsa. Saç ekiminiz de gayet güzel ilerliyor. Sizi mutlu edecek sonuc olmasını dilerim belli bir süreden sonra sadece uygun takviyeler ile zamanın geçmesini beklemek kalıyor. 😊
  • Ekim Merkezi ismi Academica hospital
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24730.0

Avrasya Hair - Academica Hospital
Greft: 3450
Dhi-Choi Kalemi
Ekim Günü: 16.11.2021
Yas: 34

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Aralık 2021, 13:51:44 »
Merhabalar,

Ensede kızarıklık ve hafif zonklama gayet normal özellikle hassas bir cildiniz varsa. Saç ekiminiz de gayet güzel ilerliyor. Sizi mutlu edecek sonuc olmasını dilerim belli bir süreden sonra sadece uygun takviyeler ile zamanın geçmesini beklemek kalıyor. 😊

Evet zonklama geçti. Hala sanki biraz uyuşukluk var gibi ama saçlar ciksinda önemli değil.

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Aralık 2021, 13:59:28 »
Kabuklardan kurtulduk. Ben hepsini dokemedim, kliniğe gittim, orda temizlediler. Bu haliyle çok güzel duruyorlar. Saçı aldıkları yer hiç alınmamış gibi. Bu kadar kolay olacağını bilsem bu kadar tereddütle yaklasmazdim bu işe. Inşallah devamı da güzel olur.

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 14 Aralık 2021, 19:28:15 »
kabuk sonrası görüntü gayet başarılı duruyor ve sık hocam saç yönleride kendi saçlarına çok uyumlu hakan hoca bu işi biliyor umarım sonucunuz çok güzel olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Aralık 2021, 19:30:19 »
selamlar Donör bölge hızla toparlıyor sorun kalmaz
kabuk sonrası görüntünüz çok sağlıklı ve sık duruyor
başarılı bir saç ekimi sağlıklı bir süreç
çok güzel sonuç almanızı dilerim tekrardan

yakında şok dökülme başlar hakan hocanın saç ekimlerinde şok dökülme pek olmuyor umarım sizin de az olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram