Gönderen Konu: Saç ekimi yaptıracağım, önerileriniz (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 2401 defa)

Ademce20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi yaptıracağım, önerileriniz (fotoğraflı)
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2021, 22:25:26 »
Yurtiçi fiyatları değişti mi bilmiyorum ama Serkan Aygın bu sene ilk yarısında 10k TL iken, 20K olmuştu şimdi de sanıyorum 2k € ya çıkmış. Vay be memleket ne hale geldi.

Serkan Aygın a da sordum.
O 2300 ile 2900€ arası dedi. Ameliyat da Mart da olur dedi…
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2021, 14:46:59 »
selamlar saç dökülmeniz devam edecek size tavsiyem saçlarınızı saç ekimi ile birlikte şimdidende başlayarak güçlendirecek medikal takviyeler almaya başlamanız yönünde olacaktır ekim öncesi hemde donör bölgenizdeki folüküller güçlenir ve transfer aşamasında daha sağlıklı saçlar ekilmiş olur bu da çıkış oranını güçlendirir

tepeye ileride ekim düşünün
ön çizgi bu tarz olursa size çok yakışır

ekim yapılacak alanı çizdim kırmızı çizgiye kadar ektirin derim
Global Moderator

Ademce20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2021, 17:25:59 »
Teşekkürler abicim.
Nasıl yapsam ki şimdi? Aralık ayının ortasından itibaren kendime 3hafta zaman almıştım. Ameliyat için. Gıda Takviyesi Saçların güçlenmesi adına ille de şartsa iyi bir ameliyat süresi için belki de bekletmeyi göze alabilirim.
Hermest saç ekiminde karar kıldım şu vakit. İyi temennilerinizi lütfen esirgemeyin. Hakkımızda hayırlısı.
  • Yaşınız 34

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2021, 14:53:45 »
asmed fiyatlari yani döviz kurunu 6tl  olarak sabitledi uyguluyor pandemi sebebi süresince sanirim.

yani senin 4000greft 10000€ tutmuyor
iyi arastir

Ademce20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2021, 15:38:36 »
asmed fiyatlari yani döviz kurunu 6tl  olarak sabitledi uyguluyor pandemi sebebi süresince sanirim.

iyi arastir
Abi daha asmed geri dönüşü olmadı. Beklemekteyim
  • Yaşınız 34

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2021, 17:43:23 »

iyi arastir

Asuman Hanım'da 3.000 Euro demiş. O neyden sabitlemiş?

Ademce20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2021, 19:30:18 »
Arenamed teklif aldım. 12000tl dediler
  • Yaşınız 34

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2021, 12:44:44 »
Asuman hair daha iyi bir ekim merkezi gibi arenamedde dönor hirpalaniyi ama cikiyor saçlar sizin seciminiz

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 06 Aralık 2021, 12:58:33 »
Medeksi tavsiye ederim yurtdışı fiyatı 1500 € diye biliyorum

Ademce20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Aralık 2021, 14:12:48 »
Arkadaşlar, Asmed Koray Erdoğan geri dönüş yaptı. Dönör bölgesi yetersiz diye ameliyatdan vazgeçmişler. Benim adıma saç ekimi yapamazlarmış. Şimdi ne düşüneyim? Hakkaten beklemek daha mı mantıklı bu durumda? Hem daha ileride kendi saçlarım dökülmeye şayet devam edecekse ve dönör bölgesini güçlendirmek amacıyla? Vallaha biraz ortada kalakaldım….
  • Yaşınız 34

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 06 Aralık 2021, 16:44:29 »
Iyi ki onlara sormussun, yoksa sordugun öteki klinikler hayatini karartirdi. Onlar sadece ekelim simdi diyorlar, ileride dökülmeler devam ederse bize ne diyorlar, kendi basina ugrassin diyorlar. Yani anliyacaksin etik degiller, hak bilmeyenler ve sadece paranin pesindeler.

Sen öncelikle finasteridle basla doktor gözetiminde. Cildiye doktorunla görüs, kan tahlilleri yapsinlar ve ona göre al. Eger yanetki görmüyorsan devam edebilirsin, saclarin bayagi gelisebilir.

Ama almadan kesinlikle ekime girme!

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 06 Aralık 2021, 19:51:49 »
Arkadaşlar, Asmed Koray Erdoğan geri dönüş yaptı. Dönör bölgesi yetersiz diye ameliyatdan vazgeçmişler. Benim adıma saç ekimi yapamazlarmış. Şimdi ne düşüneyim? Hakkaten beklemek daha mı mantıklı bu durumda? Hem daha ileride kendi saçlarım dökülmeye şayet devam edecekse ve dönör bölgesini güçlendirmek amacıyla? Vallaha biraz ortada kalakaldım….

Donörünüz çok kötü gelmedi gözüme özellikle asmed'in ekim yapmayacağı kadar kötü değil gibi. Uzun halinide paylaşabilir misiniz bizimle? Ya Asmed çitayı çok yükseltti %100 net sonuçlar alacağı kişileri seçiyorlar yada gerçekten donörüz pek iyi değil. Merak ettim açıkcası. Fin kullanıp ekim yaptırabilirsiniz tarzında bir söylemleri demi olmadı Asmed'in.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2021, 20:16:56 »
Yılların ve Türkiyenin en iyi ekimcisi yok diyor, sizde olur diyorsunuz, gerçekten anlamak zorluk çekiyorum. Kötü bir ekim şimdiki durumdan daha kötü olursa o zmn ne olacak? Kısa kesme ihtimali de kalmıyor, çünkü alım izleri belli olacak. Ve hayat boyu hap alacak.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2021, 21:00:44 »
Yılların ve Türkiyenin en iyi ekimcisi yok diyor, sizde olur diyorsunuz, gerçekten anlamak zorluk çekiyorum. Kötü bir ekim şimdiki durumdan daha kötü olursa o zmn ne olacak? Kısa kesme ihtimali de kalmıyor, çünkü alım izleri belli olacak. Ve hayat boyu hap alacak.

Eğer bana istinaden bu cevabı verdiyseniz yanlış anlaşılma olduysa düzelteyim (ben ekim olur falan demedim haddime değil) Sadece neden ekime uygun görmediğini kafamda oturtmaya çalıştığım için sordum. Donör'ün uzun halini merak ettim. Bende saç ektirmeyi düşünen biri olarak ilgili konuları inceleyip bir bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. İncelediğim konular akabinde ki buna Asmed'de dahil benzer saçlara ekim yapıldığını gördüm ve beyfendinin Asmed tarafından neden ekime uygun olmadığını aradaki farkı anlamaya çalışıyorum. Kriterler arasında yer alan yaş faktörü bence uygun nw7 değil donör bana fena gözükmedi o yüzden merak ettim.

Yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem affola.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Facebook Twitter Instagram