Gönderen Konu: Aziz Aksöz Saç ekimi ve Genel Öneri Hk  (Okunma sayısı 1549 defa)

AYDIN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aziz Aksöz Saç ekimi ve Genel Öneri Hk
« : 02 Aralık 2021, 19:45:11 »
selamlar,

kimdir bu aziz aksöz? ne burada ne yorumda hiç bir türlü kötü eleştirisini görmediğim yalnız benim gözlemlerime göre iyi izlenim bırakan bir saç ekim doktoru.
Youtube haber kanalları gibi yerlerde oldukça reklamı yapılmış olup kendisi yanık deriye de saç ekmiş biri olarak ne burada nede kötü yorum olarak hiç birşey göremedim açıkcası.

Benim izlenimlerine göre gayet iyi yalnız; Aziz bey  e ekim yaptıranlar tecrübelerini aktarabilir ler mi?

Ek olarak 20-30 bin arası bütçem var. Saç ekimi için bu bütçeler doğrultusunda en iyi nereyi tavsiye ederdiniz?

Destekleriniz için teşekkür ederim.

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Aziz Aksöz Saç ekimi ve Genel Öneri Hk
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2021, 21:47:41 »
selamlar,

kimdir bu aziz aksöz? ne burada ne yorumda hiç bir türlü kötü eleştirisini görmediğim yalnız benim gözlemlerime göre iyi izlenim bırakan bir saç ekim doktoru.
Youtube haber kanalları gibi yerlerde oldukça reklamı yapılmış olup kendisi yanık deriye de saç ekmiş biri olarak ne burada nede kötü yorum olarak hiç birşey göremedim açıkcası.

Benim izlenimlerine göre gayet iyi yalnız; Aziz bey  e ekim yaptıranlar tecrübelerini aktarabilir ler mi?

Ek olarak 20-30 bin arası bütçem var. Saç ekimi için bu bütçeler doğrultusunda en iyi nereyi tavsiye ederdiniz?

Destekleriniz için teşekkür ederim.
   Merhaba . Aziz Aksöz daha önce estetik international da saç ekim direktörü ile çalıştı . Orada da güzel işçilikler çıkardı. Hatta Ersin Korkut un saçını Eken kişidir . Sürvior da daki saçlarıda gayet güzeldi . Ama Aziz doktor değil bilginiz olsun. Saç ekimi hakkında da kitap yazmıştır . Okumanızı tavsiye ederim .

Facebook Twitter Instagram