Saç Ekimi Sonuçları
Tesekkur ederim degerli yorumlarin icin ustad.
ilk ekim saka ekimmi yapiyorlar ?? neyin garantisini veriyor , yapmayin lütfen
Kayseri Canhair 4850 greft DHİ yontemi ile ekim yapıldı. Ağrı sızı çok fazla olmadı. Anestezi az kullanıldığı için şişlik te çok olmadı. Ekimden sonraki 8.gun işe gittim. Sigarayı azalttım. Ama ekim günü de dahil hiç ara veremedim. Sonuçlar böyle şimdilik 21.gündeyim.
selam tip1 diyabet hastasıyım tutmama riski var diyorlar. DHİ yontemi ile ekimi bana önerirmisiniz yada doktorunuz ne dedi?
İkinci ekim için enseden 2500-3000 greft arası bir Ekimlik çıkar. Sakal destekli Ekim yapan merkezleri araştırın. 1000-1500 greft de sakaldan destekle beraber 4 bin greftlik önlere hafif sıklaştırma vertexe kadar Ekim sizi tatmin eder. Aynı yerde ekim yaptırmayın.
Önler sık ekilmiş arkalar seyrek Sonuç ortalar zayıf biraz daha gelişir Revize gerekir böyle kalırsa Dhı ha da slit fark etmez önemli olan kaliteli bir saç ekimi olması
Aslında kabuk dökümünden sonraki görüntüde seyrek bir sonuç çıkacağı belliydi. Donör kapasitesi dikkate alınarak ön saç çizgisi daha geriden başlatılabilirdi. Bana kalırsa farklı bir merkezi tercih edin. Mesela AHD veya Asuman Hair da sakal destekli ekim olabilir.