Gönderen Konu: 27.11.2021 / NeoHairPlus Ataşehir/ 5500 greft / Yaş:40  (Okunma sayısı 3771 defa)

GLCM

• Yeni üye
  • *
Ynt: 27.11.2021 / NeoHairPlus Ataşehir/ 5500 greft / Yaş:40
« Yanıtla #16 : 02 Aralık 2021, 17:22:27 »
Son durum asagidaki gibi. Yikama yapip batticonu temizledim ardindan rif uyguladim. Siyah noktada nekroza dönmüş sanki. Kabus gibi bir gunde nasil bu hale geldi ben mi fark edemedim.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 02 Aralık 2021, 17:23:42 »
.

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
« Yanıtla #18 : 02 Aralık 2021, 19:12:21 »
Cok gecmis olsun umarim en az hasarla atlatirsin.Antibiyotigi düzenli kullandin mi?

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 02 Aralık 2021, 19:30:44 »
Cok gecmis olsun umarim en az hasarla atlatirsin.Antibiyotigi düzenli kullandin mi?
Evet halen kullaniyorum. Sakine hanim bugün sürekli aradı. Son görüşmemizde sakin olmamı gerekirse ilerleyen zamanda o bolgeye kafami kazimadan sac ilave edebilecegini soyledi. Onemli olan su an iltihabi kurutmak ve az zayiatla atlatmak

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 02 Aralık 2021, 23:26:52 »
Dostum, donör saçlarınız çok iyi, açıklığınız ve yaşınız da ekim için çok müsaitmiş.
Keşke forumu araştırıp ekimi yaptırsaymışsınız. Ancak artık olan olmuş.
Biraz da nasip, çünkü iltihap olmasında ekimin etkisi kadar senin de payın olabilir.

Tecrübeli arkadaşların bu konuda daha çok bilgileri vardır ve sana yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

xshot

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2021, 09:37:01 »
Geçmiş olsun umarım en az hasarla atlatırsınız. Forumda yeniyim ve gördüğüm kadarıyla forum tarafından geçer not olmayan ekim merkezlerinin hemen hemen hepsinde sorun oluyor.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2021, 09:46:42 »
Geçmiş olsun umarım en az hasarla atlatırsınız. Forumda yeniyim ve gördüğüm kadarıyla forum tarafından geçer not olmayan ekim merkezlerinin hemen hemen hepsinde sorun oluyor.
Sagolun.. Ekim merkeziyle alakali mi emin degilim enfeksiyonu bende kaptirmis olabilirim. Cerrahi bir operasyon sonucta kafada binlerce açık delik var ve enfeksiyon kapma riski herkeste mevcut. Ekim merkezi su an isin arkasinda duruyor ve ilgileniyor surec nasil olacak gorecegiz paylasimlara buradan devam edecegim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2021, 12:19:10 »
Çok kötü iltihap olmuş ve sanırım o bölgede sorun olacak merkez zamanımda müdehale etseydi keşke antiniotik kullanmadınmı ekim gününden itibaren geçmiş olsun.

İltihaplı nekroz gibi görünüyor şu an
Global Moderator

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2021, 12:23:52 »
Çok kötü iltihap olmuş ve sanırım o bölgede sorun olacak merkez zamanımda müdehale etseydi keşke antiniotik kullanmadınmı ekim gününden itibaren geçmiş olsun.

İltihaplı nekroz gibi görünüyor şu an
Sabah aksam cipro kullaniyorum ilaclarimi duzenli kullandim. Sehir dışında oldugum icin ekim merkeziyle tlfda konusup onlarin yonlendirmelerini yaptim. Yarin sabah tekrar istanbula gidecegim bakalim son durum ne olacak buradan paylaşırım.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 04 Aralık 2021, 17:15:25 »
Herkese tekrar merhaba. Bugun İstanbula geldim ve iltihaplanan bolgenin temizligi yapıldı. Oncelikle sonuc olarak cerrahi bir operasyon ve bu risk hepimizde mevcut bana kalirsa en önemli şey ekim merkezinin bu konuda ki tutumu. Burada benden once 4 ve benimle ayni gun 3 arkadaşım daha saç ektirdi ve bu sıkıntı sadece bende oldu.. Ekim meekezinden Sakine hanim bugun oncelikle losyonla alani yumusatti ardindan sampuanla yikadi. Ardindan oksijenli su ile temizledi. Okjisenli suyu serum fizyolojik ile arindirdiktan sonra kuruladi ve batticon uyguladı. Batticondan sonra rif ve bir merhem sürüp islemi bitirdi. İltihabin yuzeysel oldugunu sac koklerinin durdugunu soyledi. Bundan sonraki surecte bu islem sırasını ayni sekilde devam ettirecegiz her yikamada. Bana mumkunse binsure istanbulda kalmami yikamalari kendilerinin yapmasini tavsiye ettiler ancak yarin donmek mecburiyetindeyim. Söz konusu alanin kabuk tutacagini kendi kendine dusene kadar mudahele etmemem konusunda beni uyardilar. Antibiyotigim Augmentin 1000mg ile degistirildi. Es kaza eger ki bu bolgeyle alakali bir memnuniyetsizligim bir estetik problemim olursa ne zaman istersem ucretsiz olarak sacimi kesmeden bu alana takviye ekim yapacaklarini defalarca soylediler. Davranışları ve yaptıkları isin ardında durmaları çok hosuma gitti. Surecimi buradan paylaşmaya devam edeceğim. Saglicakla kalin.

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
« Yanıtla #26 : 04 Aralık 2021, 21:34:19 »
Tekrar gecmis olsun ekim merkezinin tutumu önemli kayip olursa umarim telafi ederler.

Ekim merkezleri bildigim kadari ile iltihap olusmamasi icin Antibiyotige oprasyondan 48 saat yani iki gün önce baslanmasini tavsiye ediyorlar.Cünkü antibiyotik yaklasik 48 saat sonra etkisini gösteriyormus.Sizin Klinik bu konuda size herhangi bir bigi vermismiydi?

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2021, 08:48:16 »
Tekrar gecmis olsun ekim merkezinin tutumu önemli kayip olursa umarim telafi ederler.

Ekim merkezleri bildigim kadari ile iltihap olusmamasi icin Antibiyotige oprasyondan 48 saat yani iki gün önce baslanmasini tavsiye ediyorlar.Cünkü antibiyotik yaklasik 48 saat sonra etkisini gösteriyormus.Sizin Klinik bu konuda size herhangi bir bigi vermismiydi?
Hayir ilk defa duydum. Boyle birsey mantikli gelmedi ama bana. Daha oncede cesitli planli ameliyatlar oldum onlarda da operasyondan sonra baslandi antibiyotiğe. Antibiyotik kullanmak enfeksiyon olmayacagi anlamina gelmiyor. %100 garanti degil yani demek istedigim.

dreamer87

• Jr. Member
  • **
  • Academica hospital saç ekimi
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2021, 09:11:26 »
Herkese tekrar merhaba. Bugun İstanbula geldim ve iltihaplanan bolgenin temizligi yapıldı. Oncelikle sonuc olarak cerrahi bir operasyon ve bu risk hepimizde mevcut bana kalirsa en önemli şey ekim merkezinin bu konuda ki tutumu. Burada benden once 4 ve benimle ayni gun 3 arkadaşım daha saç ektirdi ve bu sıkıntı sadece bende oldu.. Ekim meekezinden Sakine hanim bugun oncelikle losyonla alani yumusatti ardindan sampuanla yikadi. Ardindan oksijenli su ile temizledi. Okjisenli suyu serum fizyolojik ile arindirdiktan sonra kuruladi ve batticon uyguladı. Batticondan sonra rif ve bir merhem sürüp islemi bitirdi. İltihabin yuzeysel oldugunu sac koklerinin durdugunu soyledi. Bundan sonraki surecte bu islem sırasını ayni sekilde devam ettirecegiz her yikamada. Bana mumkunse binsure istanbulda kalmami yikamalari kendilerinin yapmasini tavsiye ettiler ancak yarin donmek mecburiyetindeyim. Söz konusu alanin kabuk tutacagini kendi kendine dusene kadar mudahele etmemem konusunda beni uyardilar. Antibiyotigim Augmentin 1000mg ile degistirildi. Es kaza eger ki bu bolgeyle alakali bir memnuniyetsizligim bir estetik problemim olursa ne zaman istersem ucretsiz olarak sacimi kesmeden bu alana takviye ekim yapacaklarini defalarca soylediler. Davranışları ve yaptıkları isin ardında durmaları çok hosuma gitti. Surecimi buradan paylaşmaya devam edeceğim. Saglicakla kalin.

Merhabalar,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ekim planlamanız ve ekim sıklığı gayet güzel. Saç ekimi de ufak da olsa sonuçta cerrahi bir operasyon ve bu operasyon sonucunda istemediğimiz durumlar da olabiliyor. Ekim sonrası ne kadar süre yolculuk yaptınız? Genelde ekim sonrası zaruri değil ise yolculuk tavsiye edilmiyor belki ekim sonrasında yolculukta iltihap kaptı yada ekim sırasında bunu bilemeyiz

Ancak ne olursa olsun bu süreçte ekim merkeziniz güzel bir tavır sergilemiş ekimlerinin arkasında durmuslar ve destek olmuslar. Herseyden önce bu uzunn sürecte sizin ne hissettiğiniz önemli moralinizi yüksek tutun bu süreçte.
  • Ekim Merkezi ismi Academica hospital
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24730.0

Avrasya Hair - Academica Hospital
Greft: 3450
Dhi-Choi Kalemi
Ekim Günü: 16.11.2021
Yas: 34

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2021, 10:13:16 »
Merhabalar,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ekim planlamanız ve ekim sıklığı gayet güzel. Saç ekimi de ufak da olsa sonuçta cerrahi bir operasyon ve bu operasyon sonucunda istemediğimiz durumlar da olabiliyor. Ekim sonrası ne kadar süre yolculuk yaptınız? Genelde ekim sonrası zaruri değil ise yolculuk tavsiye edilmiyor belki ekim sonrasında yolculukta iltihap kaptı yada ekim sırasında bunu bilemeyiz

Ancak ne olursa olsun bu süreçte ekim merkeziniz güzel bir tavır sergilemiş ekimlerinin arkasında durmuslar ve destek olmuslar. Herseyden önce bu uzunn sürecte sizin ne hissettiğiniz önemli moralinizi yüksek tutun bu süreçte.
Teşekkürler yorumunuz icin. Ekimden sonra 4 kisi aynı araçta 3 saat yolculuk yapmak durumunda kaldik mecburen havalandirmayida acmak zorundaydim yolculukta. Dediğiniz gibi bu surecte bir sey kapmış olabilirim. Olan bir şekilde oldu simdi tedavi ve telafi zamanı. Elimizden geleni yapacağız bakalim nasıl bir sonuç çıkacak.

Facebook Twitter Instagram