Gönderen Konu: 27.11.2021 / NeoHairPlus Ataşehir/ 5500 greft / Yaş:40  (Okunma sayısı 3759 defa)

GLCM

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba, yıllardır internette çeşitli forumlardan insanların ekim sonuçlarını nerelere ektirdiklerini takip ediyorum ama bir türlü cesaret edememiştim. Birazda tesadüf eseri aklımda yokken ekim yaptırmaya karar verdim. Ekime karar vermem iş yerimdeki 3 arkadaşın beraber İstanbul'da bir kliniğe gidip saç ektirmesiyle başladı, tabiri caizse gaza geldim diyebilirim. Arkadaşlarımın şu an 45 günü doldu genel itibariyle güzel görünüyor. Benim kafamdaki en büyük sıkıntı ekim merkeziyle ilgili internette kendi instagram sayfalarından başka hiç bir bilgiye rastlamamamdı, bu bende strese neden oldu malum geri dönüşü olmayan bir karar...
Anlaştığım klinik Neohairplus. Ataşehir Acıbadem ve Medicana hastanesinde ekim yapıyorlar. Ekim ayı kampanyası ile 5500 tl ye anlaştık. Fiyata saç ekimi, 2 adet prp, bir gece otel konaklaması, ekimden sonra kullanılacak ilaç, losyon, şampuan dahil. Safir uç kullandıklarını belirttiler. Önden 500 tl kapora gönderdim. Kalan meblağ için kredi kartına taksit yapabileceklerini söylediler. 27 Kasım' da ekim için İstanbul'a geldim ve ekim gerçekleştirildi.
Ekim öncesi, kanalları açan uzman kişi Sakine hanımla ön çizgiyi belirledik, istediğim gibi de oldu. Donör bölgemin güzel göründüğünü saçlarımın dolgun olduğunu söylediler. Ardından işlemler için saat 8 gibi Acıbadem hastanesinden Medicana' ya geçtik. İlk önce koluma damar yolu açıldı ve işlem sonrası prp için kan alındı. Sonrasında kafam tıraşlandı ve ekiple kısa bir tanışma faslından sonra lokal anesteziye geçildi. Donör alımını Halime hanım, toplama işlemini Burak bey yaptı. İşlemlerin tamamı yaklaşık saat 16:30 da bitti. Dönör alımında çok kanamam oldu. Ancak kanal açımında kanamamın az olduğunu söyledi Sakine hanım. Dolaşımı hızlandırmak adına coraspin haricinde yeşil çayı günde iki kere tüketmemi söyledi. Totalde 5500 greft ekildi, bu greflerin 4000 adedini ön bölgeye kalan 1500 grefti ise arkalara ektiklerini söylediler. Kafamda birden fazla et beni olduğu için zarar vermemek adına et benlerinin yakınına işlem yapılmadı.
Ekimden sonra otele geçip dinlendim. Sabah pansumana gittim. Donör bölgeye pansuman yapıldı. Kafamın üst bölümünde bir yere '' Arnica'' isimli bir merhem sürdü Sakine hanım ve önlem amaçlı sürüyorum korkacak bir şey yok dedi. Genel bilgiler ve ilaçlarım verildi ardından aracımla memleketime döndüm. Sakine hanımın merhem sürdüğü yer çok kafamı bulandırdı acaba nekroz mu diye ve çok telaşlandım. Kendileriyle telefonda görüştüm ilk yıkamamdan sonra fotoğraf istediler ve fotoğraftan sonra nekroz olmadığını sölediler. Önlem amaçlı ''Bactroban pomad'' ı yıkamadan sonra ince bir şekilde o bölgeye kullanmamı söylediler. Şu an 3. günümdeyim ilk yıkamamı yaptım. İstanbul' dan dönüş yolunda araba kullanırken fazla dikkat edemedim sanırım ödem yüzüme ve boynuma indi başkada sıkıntım yok gibi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar...

Ekim Öncesi Fotoğraflar

GLCM

• Yeni üye
  • *
Ynt: 27.11.2021 / NeoHairPlus Ataşehir/ 5500 greft / Yaş:40
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2021, 16:37:16 »
Ekim Günü

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2021, 16:42:04 »
Ekimin ertesi günü

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2021, 16:49:23 »
3. gün yani bugün yıkama sonrası

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2021, 18:16:22 »
Hayirlisi olsun güzel bir giris ve anlatim, takipteyim umarim hersey istedigin gibi olur.Verilen Sampuan Losyon ilaclar hakkinda da bilgi vrirsen iyi olur.Ekim konusunda yorum yapamiyorum cünkü yeterince bilgi ve tecrübem yok. Bende ekim gününü bekleyen biriyim.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2021, 18:33:17 »
Hayirlisi olsun güzel bir giris ve anlatim, takipteyim umarim hersey istedigin gibi olur.Verilen Sampuan Losyon ilaclar hakkinda da bilgi vrirsen iyi olur.Ekim konusunda yorum yapamiyorum cünkü yeterince bilgi ve tecrübem yok. Bende ekim gününü bekleyen biriyim.

Teşekkürler, ekim sonrasi kullanmak uzere
Prednol ödem söktürücü, cipro antibiyotik, coraspin ve parol verildi. Prednol ilk gun 3 adet ikinci gün 2 adet ve üçüncü gun 1 adet icilip birakilacak. Antibiyotik sabah aksam kullanilacak.
Sampuan ve losyon olarak mossi nin setini verdiler. Mossinin losyonu kopuk seklinde kafada tutunmasi pek hosuma gitmedi hemen akip gidiyor dolayisiyla 45 dk kafada tutmak zor. Baska bir losyon arayışındayim.
Donor bolgeye yikamadan sonra kantaron yagi tavsiye ettiler. Bu konuda sizlerinde tavsiyelerine açığım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2021, 18:40:58 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz o kadar forum araştırıp hiç bir bilgiye ulaşamadığınız bir merkeze saç ektirmek enteresan bir karar bana göre umarım güzel sonuç alırsınız

Açık alana göre planlama güzel avantajlı bir açıklık sayılır  ön çizgi fena değil hayırlı olsun

Global Moderator

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2021, 18:45:54 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz o kadar forum araştırıp hiç bir bilgiye ulaşamadığınız bir merkeze saç ektirmek enteresan bir karar bana göre umarım güzel sonuç alırsınız

Açık alana göre planlama güzel avantajlı bir açıklık sayılır  ön çizgi fena değil hayırlı olsun
Evet biraz kumar oldu gercekten ama tercih etmemin sebebi benden once ektiren arkadaslarima vesile olan (1 sene once ekim yaptiran) diger kisinin saclarinin cok dogal ve hos gorunmesiydi. Arkadaslarimda ekimden memnun gelince gozumun gördüğüne inanmak istedim açıkçası. Umarim pisman olmam sonucum iyi olur

uaygun

• Jr. Member
  • **
  • Avodart, Xpecia,Hairfort Sprey, Biotin, Sawpoo
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2021, 19:05:12 »
Teşekkürler, ekim sonrasi kullanmak uzere
Prednol ödem söktürücü, cipro antibiyotik, coraspin ve parol verildi. Prednol ilk gun 3 adet ikinci gün 2 adet ve üçüncü gun 1 adet icilip birakilacak. Antibiyotik sabah aksam kullanilacak.
Sampuan ve losyon olarak mossi nin setini verdiler. Mossinin losyonu kopuk seklinde kafada tutunmasi pek hosuma gitmedi hemen akip gidiyor dolayisiyla 45 dk kafada tutmak zor. Baska bir losyon arayışındayim.
Donor bolgeye yikamadan sonra kantaron yagi tavsiye ettiler. Bu konuda sizlerinde tavsiyelerine açığım

Köpük iyi olur diye bende arastiriyordum ancak demek kafada durmuyormus, Bepanthol Losyon kullaniliyor genel olarak onunda kafada kalintilari kaliyormus ancak bir zarari yokmus.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2021, 19:46:02 »
Anlattıklarımızdan ve şu ana kadar yüklediğiniz fotolara bakarak saç ektirdiğiniz yerdeki kişiler amatör kişiler değilmiş gibi geldi .Umarım yanılmam .Çok iyi bir ekim sonucu gelirse şaşırmam doğrusu.
Özellikle konunu takipteyim kardeşim paylaşımlarını eksik etme.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 29 Kasım 2021, 20:21:07 »
Teşekkürler umarim iyi bir sonuc alirim

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Aralık 2021, 23:57:47 »
Herkese merhaba az önce eşim ekilen bolgedeki sariliklari farketti. Saat cok gec oldugu icin klinikle yarin gorusecegim. Sizce iltihap mi var ne yapmak lazim geri dönüşü var mi iltihapin?

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2021, 23:59:14 »
Herkese merhaba az önce eşim ekilen bolgedeki sariliklari farketti. Saat cok gec oldugu icin klinikle yarin gorusecegim. Sizce iltihap mi var ne yapmak lazim geri dönüşü var mi iltihapin?

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 02 Aralık 2021, 00:05:48 »
iyi görünüyor fakat yeşilimsi alana pek anlam veremedim umarım bir sorun yoktur.

GLCM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 02 Aralık 2021, 11:17:00 »
Maalesef iltihap kapmış o bölge çok moralim bozuk. Ne kadar kaybım olacak merak ediyorum. Bu kadar dikkat etmeme rağmen bunun olması can sıkıcı. Klinikten sabah aradılar. İltihabı akıtmamı ardından sabah batticon akşam da Rif sürmemi istediler. Kulak çöpü yardımıyla yavaşça iltihabı akıttım. Zaten değdirmemle akması bir oldu. Bazı yerler daha yüzeysel sanırım onları akıtamadım  zarar veririm düşüncesiyle zorlamadım. Tecrübe edenler bu süreçte başıma gelecek senaryoları söyleyebilir mi acaba?

Facebook Twitter Instagram