Gönderen Konu: Yakınlaştıktan Sonra Hiçbir şey Olmamış Gibi Davranan Kız  (Okunma sayısı 628 defa)

Jugen

• Yeni üye
  • *
Uzun süredir tanıştığım bir kızla mesajlaşırken ilk defa bu kadar yakınlaştık. Ben sana edeceğim iltifatları mermi gibi saklıyorum o yüzden az iltifat ediyorum falan demiştim kendisi de ben büyük bir iltifat saklıyorum içimden gelirse falan söylerim dedi ben heyecanlandım o kısımda. Sonra dedim nasıl bir erkek istersin uzun boylu yakışıklı falan dedi beni kastediyorsun dedim. Sen bana aşıksın falan dedi sonra itiraf et hadi söyle söyle dedi ben de sen önce o büyük iltifatını söyle dedim. O da ilk sen itiraf et dedi belki bir gün söylerim bekle dedim ama kız hiç ters tepki göstermedi yani olmaz falan diye ya da senle ben olmaz diye böyle konuşmaya devam ettik. Sonra o birden konuşmayı kesti bugün uyandım mesajıma dün hiçbir şey olmamış gibi konuyla alakasız şeyler yazmış. Ben dedim neden dün olanları konuşmuyoruz o da ne konuşalım diyor şimdi. Neden birden hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ne yapmam lazım?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yakınlaştıktan Sonra Hiçbir şey Olmamış Gibi Davranan Kız
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2021, 17:44:01 »
 belki bir gün soylerim bekle kısmı kırılma noktası düş kırıklığı olmuş senin dediğimn kırdığın kalbi zor kazanırsın tam gaz giderken gaza basında kız hayal kırıklığına uğramış seni ego yapan samimi olmayan gormuş olabilir kırıldıysa bişi yapamazsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2021, 18:20:58 »
Kelmisin?
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

baskan123

• Hero Member

xshot

• Jr. Member
  • **

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2021, 11:07:55 »
Oluruna bırakacaksın çok üstüne gitmeye ceksin
Kendini sürekli isteyen konumdan çıkarıp olursa olursa olur olmaz sa olmaz modunu hissetmelisin kadınlar kendine değer veren isteyen hoşlanan kişilerin ona karşı isteği azaldığını hissederse rahatsız olur hata yapmaya başlar ve daha çok ilgilenir o 1/0 durumunu 1/1 yaparsın.
Global Moderator

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2021, 11:20:30 »
İste kellerin makus kaderi...kelmisin dedim cevap yazmadi.demekki kel bizde keliz.yani boyle bu hayat..
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2021, 11:49:10 »
İste kellerin makus kaderi...kelmisin dedim cevap yazmadi.demekki kel bizde keliz.yani boyle bu hayat..

Bu forum da takıldığına göre zaten bu sorunun cevabı ya evet , ya da kel adayıyım olacaktır şaşırmaya gerek yok :)

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2021, 12:11:46 »
Garibanin yuzu gulurmu ak
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2021, 12:17:52 »
 umursama kız kendi gelsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2021, 13:08:08 »
Gelmezler reis gelmezler....
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 01 Aralık 2021, 15:43:08 »
 gelir reis gelir umursamazsan oyle bir melek gibi oluyorlarki yuz verirsende hemen ağalık patronluk taslayıp kapris yapıyorlar

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Aralık 2021, 10:21:06 »
Aga tum defansı calimlayip kaleciyi de gecmissin dokunsan gol olucak ama topu disari vurmussun
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Facebook Twitter Instagram