Gönderen Konu: Xpecia kullanırken kan bağışı yapsak sorun olur mu  (Okunma sayısı 1255 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Herkese selam
Xpecia kullanıyordum bıraktım saw Palmetto ya geçtim içinde biotin çinko vs de var daha da ucuza geldi hemde .  Arkasında ilaç değildir yaşıyor . Ben de bu gün form da ilaç kullanmadığımı işaretledim
Bu gün kan verdim sorun olur mu ?

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Xpecia kullanırken kan bağışı yapsak sorun olur mu
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2021, 21:13:45 »
Ürünün adı ne ?

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2021, 22:40:02 »
Herkese selam
Xpecia kullanıyordum bıraktım saw Palmetto ya geçtim içinde biotin çinko vs de var daha da ucuza geldi hemde .  Arkasında ilaç değildir yaşıyor . Ben de bu gün form da ilaç kullanmadığımı işaretledim
Bu gün kan verdim sorun olur mu ?
adine ürünün xpeciayi neden bıraktın

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2021, 15:05:52 »
Ncs saw Palmetto

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2021, 16:49:38 »
Ncs saw Palmetto
peki bu üründen xpecia kadar verim aldınmı  ona eş değer mi ?

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2021, 11:48:34 »
Soya infalozu varmı içinde sanmıyorum Hektor kardeşim bu ürün boş zaman kaybı ve organlarına zarar riske atma derim

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2021, 17:50:17 »
Soya infalozu varmı içinde sanmıyorum Hektor kardeşim bu ürün boş zaman kaybı ve organlarına zarar riske atma derim

Sağolasın varolasin .
Xpecia yi 3 ay kullandım hemen bıraktım 3-4 ay oldu kullanmayali ama saw Palmetto kullanıyorum günlük 500 mg . Yaş 20 finasterid i göze alamıyorum

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2021, 12:13:26 »
Sağolasın varolasin .
Xpecia yi 3 ay kullandım hemen bıraktım 3-4 ay oldu kullanmayali ama saw Palmetto kullanıyorum günlük 500 mg . Yaş 20 finasterid i göze alamıyorum
sende sağol kardeşim finasterid kesinlikle kullanma ileridede kullanma karşına illa çok abartiyorlar gibi diyen çıkar duyma bile bendeki yan etkiler daha geçmedi birşey yapmaz bana kullan diyenlerin Allah bin belasını versin hakkım haram olsun xpecia güzel bence ben şuan onu kullanıyorum 15 gün oldu tavsiye ederim de sen neden bıraktın xpeciayi maddiyattan dolayı galiba öyle hissettim ama o kullandığın tek fayda edermi bilmem

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2021, 23:39:01 »
sende sağol kardeşim finasterid kesinlikle kullanma ileridede kullanma karşına illa çok abartiyorlar gibi diyen çıkar duyma bile bendeki yan etkiler daha geçmedi birşey yapmaz bana kullan diyenlerin Allah bin belasını versin hakkım haram olsun xpecia güzel bence ben şuan onu kullanıyorum 15 gün oldu tavsiye ederim de sen neden bıraktın xpeciayi maddiyattan dolayı galiba öyle hissettim ama o kullandığın tek fayda edermi bilmem

Sende sağol.
Xpecia gusek bir takviye hiç bir yan etkisini görmedim sabah akşam olmak üzere kullanıyordum . Evet maddiattan dolayı bıraktım çok zorluyordu beni .her ay zam geliyordu. Onun yerine 120 kapsüllü 500 mg saw Palmetto alıyorum sonuçta xpecianin da etken maddesi saw Palmetto .bu niyetle aldım 90 TL ye ..
Gözü karartıp finans kullanmak istiyorum ama korkuyorum

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2021, 19:56:14 »
ne yapti hektor kardes sende yan etki kesip attinmi?
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2021, 19:59:54 »
ne yapti hektor kardes sende yan etki kesip attinmi?

Spermde sıvılaşma harici hiç bir yan etki görmedim . Aksine iyice daha libido artışı oldu .
Ben uzun zaman kullanmayı düşünüyordum lakin fiyatı her geçen gün daha da artıyor . 90 tl ye en son aldım ve bırakma kararı aldım . Çünkü öğrenciyim sabit bir gelirim yok , açıkçası bu da beni zorluyor . 90 tl ye 500 mg saw Palmetto aldım 120 tablet  onunla devam ediyorum

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 07 Aralık 2021, 20:03:58 »
X.peciada yan etki var duzenli cinsel hayatin yoksa anlamazsin.tek tabanca takilirsan etki etmiyor gibi olur ama dogal sertlesmede yani el yordamiyla sertlesme disinda bir partner ile iliskide hissedersin.tabi finans komple dht ye saldirip baskiliyor o ayri ama x pecia da masum degil.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 07 Aralık 2021, 20:07:29 »
X.peciada yan etki var duzenli cinsel hayatin yoksa anlamazsin.tek tabanca takilirsan etki etmiyor gibi olur ama dogal sertlesmede yani el yordamiyla sertlesme disinda bir partner ile iliskide hissedersin.tabi finans komple dht ye saldirip baskiliyor o ayri ama x pecia da masum degil.

Ne yapacağız bilmem . Bu lanet bulaştı bize uğraşıp gidiyoruz .
Evet tek tabanca olunca bilemiyorum

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Aralık 2021, 20:10:36 »
Yasin genc zor gelicek ama dokuleni durduramazsin finans disinda dokulsun ektir mekanizmaya dokunma hormonlarinla ugrasma.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Aralık 2021, 20:20:33 »
Yasin genc zor gelicek ama dokuleni durduramazsin finans disinda dokulsun ektir mekanizmaya dokunma hormonlarinla ugrasma.

Evet öyle de ne malum donor güçlü kalacak kalacağını bilsem inan ugrasmam

Facebook Twitter Instagram