Dostum burdaki herkes bu yollardan geçti. Eğer dökülmen genetikse kabullenip dökülmenin tamamen bitmesini beklemekten başka yapacağın bir şey yok. Vitamin eksikliği ve Covid'e bağlı dökülme ise merak etme hepsi geri gelir uygun bir tedaviyle. Dediğim gibi genetikse kabullenmekten başka yapacak bir şeyin yok, he var finasterid var ama onun da yan etkileri var ve bıraktığında da eskiye dönüyo saçlar çoğunlukla. Seni çok iyi anlıyorum, ben de senin gibiydim, dökülmenin stresinden bir de saç kıran olmuştu kafamın arkasında. Şimdi ektirdim ve 98. gündeyim, sen de ektirirsin dert etme. Çünkü ne kadar üzülsen de genetik dökülmeye kalıcı bir çözüm yok ekimden başka. İntihar falan saçmalama dostum. Dökülmeyi bir kenara bırak eğer şu anda Allah korusun 4. evre kanser olduğunun haberini alsan kıl tüy gelir mi aklına? Sağlığın yerinde olsun gerisi hallolur merak etme. Zararlı alışkanlıklardan uzak dur, sporunu yap, beslenmene dikkat ve zamanı gelince de ektir. Şanslısın ki eğer dökülmen genetikse erkenden başlamış ve umarım hızlıca dökülcekler dökülür ve ekime uygun hale gelirsin yaşın geçmeden. Bak ben 31 yaşında ektirdim.