Ön bölgemde m şeklinde tipik erkek tipi saç dökülmesi var yaşım 24 Şaç ektirmeyi düşünüyorum ancak danıştığım bi dermatolog saç ekim uzmanı saç ektirmek için erken olduğunu ilerleyen senelerde saçımın daha da açılabilme ihtimali olduğu için saç ektirmemi istemiyor ancak bende bu yaşlarda saçlarıma şekil verememekten doğan psikolojik durumumu etkilediği için saç ektirmek istiyorum acaba ön bölgeye ektirsem saç çizgisini çok aşağıdan aldırmadan ilerleyen senelerde oluşabilecek açıklığı kapatabilirmi diye donör fotoğrafını koydum o yüzden soruyorum donör durumumu
20 li yaşlarda psikoloji çok sarsacak etkenlerden biri saç dökülmesi. Gayet iyi anlıyorum sizi.
Görüştüğünüz dermotolog aslında doğru söylüyor. Sizin sac dokulmesi yoğun bir şekilde sürüyorsa dökülmenin durmasını bekleme tavsiyesinde bulunmuştur.
Gelelim günümüz şartlarına. ..
Bu yaşlarda saç sıkıntısı çekmektense takviye ilaçlar kullanarak saç derisini beslemek saç köklerini güçlendirmek olası.
Size tavsiyem bir saç ekim merkezi ile detaylı bir görüş yapmanız. Size yardımcı olacaklardır.