Gönderen Konu: Neden allahim neden biz yetmedimi bu izdirap  (Okunma sayısı 642 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Neden allahim neden biz yetmedimi bu izdirap
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2021, 17:37:04 »
Hocam siz saç olayını dertten sayıyorsanız sanırım ömrünüzde dert görmemişsiniz. Zaten paylaştığınız fotoğrafta döviz kuru haberin eski bir haber olduğunu belli ediyor. Zannediyorum 2020 yazı olması gerek çünkü bende o sıra döviz bozdurarak saç ektirmiştim kur o civarlardaydı. Yani coronanın daha başları ve aşı olmadığı dönemler. Tekrar ısıtılıp gündeme getirmeye gerek yok. Solunum yoluyla bulaşan bir hastalıkta zaten saç dökülmesi olan kişilerin referans alınması bana göre çok saçma.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2021, 21:10:48 »
 kelin dostu yok burda kargalar saldırıyor ama sadece kabak kafalılara yuvaları var ağaçta yanından gecen kellere gagmak atıyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2021, 22:04:29 »
Haha😅 ulan serefsiz kargalar.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2021, 23:37:14 »
Kel olmakla hastalıklara yatkın olmak arasında bir bağlantı var bu bilimsel bir gerçek.
Korona falan farketmiyor kalp vb hastalıklar kellerde daha fazla hele birde saçlar beyazladıysa o dahada kötü.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2021, 23:42:47 »
kelin düşmanı çok olur.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2021, 23:46:03 »
Mesela filimlerde de kelleri kotu karekter yaparlar .melek olsanda kelin bir antipatisi vardir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram