Saç Ekimi Sonuçları
hocam pc den yakınlaştırıp baktım kabuk onlar bir sorun yok donör alımınızda çok temiz ekimde bence çok güzel
hassasiyet ne demekmis ? nekroz degildir umarim
Zamanla kalan kabukları da dökersin normal yatabilirsin ama kabuklu bölümleri yastıga yert sürtme en kısa zamanda da kalanları döküp yoluna devam edersin inşallah güzel bir saç ekimi sonucu dilerim
Malesef yaralarda bi gerileme yok.Nekroz diyebilir miyiz?
Bu neden oluyor bana alkol aldığım için kan durmuyor flan dediler sendemi alkol aldın kardeşim yoksa ekim ekibinin beceeiksizliğimi bilemiyorum benimde böyle oldu işte fotoğrafı
Kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun. O bölgede açıkçası bir sorun olduğu aşikar. Ama sorunun büyük mü küçük mü olduğu ile ilgili bence geç kalmadan önce ekim merkezine sonrasında cildiye doktoruna bir baktırmanı tavsiye ederim. Alkol konusu geçmiş ama bende alkol tüketen bir bireyim fakat bana böyle bir etki yapmadı. Elbette kişiden kişiye değişebilir ama sorunun sadece bu olduğunu düşünmüyorum. Panik yapıp kendini üzmeden buradaki tecrübeli arkadaşların desteği ile sorunu minimuma indirip bundan sonraki sürecinin sağlıklı geçmesini temenni ederim. Burada bazı üyelerden kötü nekroz resimleri geldi ama sorunları bir şekilde çözülüp sağlıklı süreçlerine devam ettiler. umarım seninki de böyle olacak.
antibiotik kullanman lazim , gerci artik nekadar faydasi olur bilmiyorum .... olduktan sonra biraz gec kalinmis oluyor.