Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2021 (Yaş:30 Greft:3800)  (Okunma sayısı 9998 defa)

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Arkadaşlar merhabalar,

Saç ekimim 24.11.2021 tarihinde Lifehair Ankara Şahin Çelik Bey ve ekibi tarafından yapıldı. 12.00 gibi form okuma ve imzalama, saç tıraşı ve fotoğraf alma işlemleri sonrasında saat 12.30 gibi başlayan operasyon akşam 18:00'de sona erdi. Ekim öncesindeki, ekim sırasındaki ve sonrasındaki samimiyet, bilgilendirme, ilgi ve alaka için Lifehair Ankara ailesine teşekkür ederim
 Özellikle Şahin bey , Ergin bey dostça arkadaşça yanaşıyor yıllardır tanışıyor gibi rahat oluyorsunuz yanlarinda

İşleme başlamadan önce koldan damar yolu açılarak serum verildi. Basınçlı ve enjektörlü anestezi işlemleri sırasındaki sinek ısırığı gibi hafif aci dışında problemsiz bir işlem gerçekleşti. İki buçuk saat kadar yüz üstü yatılması gerekiyor ancak o surede yeni çıkacak saçlarınızı düşünerek zaman normalden  hızlı akıyor ve hiç ağrı sızı hissetmiyorsunuz.

Bu forumun bana çok faydası oldu. Bir aksilik olmazsa tüm süreci sizlerle paylaşmak istiyorum.
Forumu Kuran ve yonetenlerede ayrıca teşekkür ediyorum.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Ekim fotoğrafı 1.gun
3 bin ön tarafa. 800 vertex alanına

Anchar

• Sr. Member
hayırlı olsun sık bir ekim yapılmış umarım en güzel sonucu alırsın ,bu arada ön taraftaki saçlı alanda kan birikmesi olmuş galiba.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Eski hali önden ve tepeden

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
hayırlı olsun sık bir ekim yapılmış umarım en güzel sonucu alırsın ,bu arada ön taraftaki saçlı alanda kan birikmesi olmuş galiba.
Teşekkürler. Normal gibi. Saç olan yerde biraz kanlanma olmuş ama sorun olcak gibi değil ekim sonrası böyleydi direk

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Saç.yikamayinca yaglaninca tepeden direk kel gorunuyormusum bunu son 2 yıl içinde.farkettim. karşıdan fena durmuyodu saçlar.aslinda ama bu foto benim kaderimi degistirdi🥲

Roninn3

• Hero Member
ne zamanki tepeden foto çektin işte o zaman insan gerçeklerle yüzleşiyor  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kendi saçlarını medikal tedavi ile güçlendirsen iyi olur ekilenler çıkınca kendi saçlarında güçlenince baya yoğun olur
Global Moderator

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Onerebilceginiz birşey varmı hocam sizin görüşleriniz önemli.
Nasıl bir medikal tedavi ve nereyi önerirsiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Onerebilceginiz birşey varmı hocam sizin görüşleriniz önemli.
Nasıl bir medikal tedavi ve nereyi önerirsiniz?

Finasterid araştıra bilirsin dostum.
Yok dersrn xpecia da olabilir
Global Moderator

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Finasterid araştıra bilirsin dostum.
Yok dersrn xpecia da olabilir
Saolun hocam. Evocapil vermiş zaten Ergin bey saolsun. Birde wpden ne yazsak anlık cevap veriyor. Hiç kafanızda soru kalmıyor ayrıca onuda belirteyim.🙂 Evocapil kullancam yıkamadan sonra 6 ay
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2021, 21:55:24 Gönderen: Mhmt ylmz »

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Bugün ilk yıkama gerçekleşti. Sohbet muhabbet çay, sıcak ev ortamı gibi saolsun Ergin bey tek tek anlattı herşeyi. İşlemleri kendisi yaptı. Şahin beyde yine bilgilendirme yaptı saolsunlar sikilmadam herşeyi cevapliyorlar güler yüzleriyle.

Hairtransplant

• Hero Member
Hayırlı olsun saç ekiminiz şahin bey saç ekimi merkezi başarılı bulduğum bir merkez güzel bir seçim planlama güzel ekim alanı sık ve temiz artık geriye iyi bir sonuç almak kalıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar sorunsuz duruyor saç ekim alanı temiz güzel artık yıkamalarını kendin yapacaksın 10 gün dikkatli ol yıkamalarını düzenli yap kardeşim umarım çok güzel sonuç alırsın
Global Moderator

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Biran önce zamanın geçmesini bekliyoruz.
İnşallah seneye bu zamanlarda iyiki yazacaz buralara ve birilerinide motive ederek iyi şeylere sebep.olucaz.
Ben burda ektiren kişilerden motive oldum hep

Facebook Twitter Instagram