Merhaba dostlar. Yıllardır takip ediyordum forumu.
7.8. ayda efsane fotolar atıp gidenler oluyordu . Baktıkça insan umutlaniyor bigun bizede nasip olurmu diyordum.
Bugün itibari ile 7 ay 2 gün yani 212 günü devirdik.
İlk 4 ay hariç süreç gayet güzeldi.
İlk 4 ay da güzeldi aslında ama ya çıkmazsa ya kötü olursa fikirleri oluyor.
Ekime yaptırdığıma hiç pişman değilim zaten kafa koymuştum 4 yıl önce sadece dahada dokulmesini beklemiştim. Yaş 31 olunca yeter diyip başladık.
Şahin hoca ve ekibine teşekkürler . Ben çok samimi ve cozumcu buluyorum kendilerini. Bizden birileri.
Saçlarıma gelecek olursak ekilenlerin çoğu çıktı nerdeyse bence. Tepeyi kontrol etmedim sadece orayada 600 greft ekilmisti ben hep önleri takip ettim. Önlere 3200 greft ekildi.
Görenler Ekim olduğunu hiç anlamıyor hatta kimse saçımı ektirdin bı degisiklikmi varda demiyorlar:)
İşin garibi ben bile eski halini unuttum bende şaşırmıyorum hiç. Sadece önceden asansörde veya banyoda flan aynaya yandan bakınca moralim bozulurdu artık yandan profilimle barıştım:). Çok doğal duruyor .
Saç tellerim genel olarak biraz ince.
Genel olarak memnuniyetin yüzde 90 diyebilirim.
Yüzde 10 da. 3 ay içinde daha da gelişme olursa kalınlaşma olursa artıya döner.
Süreç boyunca prozinc plus ilk 5 ay evocapil (ismini yanlış yazmış olabilirim) takviye hap aldım. Ara sıra hafta da 1 içiyorum hala. Onun dışında ek birşey kullanmadım. Kuruyemiş ve meyve yedim özellikle kan yapıcı.
Masaj devam ediyor hala.
Çıkışlarda hala var bir kactane minik noktalar.
Son olarak bu forumu okuyan, bu mesajları okuyan forumu tanıdığı için şanslı, saçlar gittiği için şanssiz arkadaşlar bigun sizede böyle mutlu 7.ay 8.ay paylaşımı nasip olsun. Son fotoyu 1.sene atıp veda ederim.
Resimler dışarda güneş altında karşıdan.
Evde ışığı karşıma alıp tepelerden ve donor bolge çekildi.
Bı masallahinizi alırım , nazar boncugumuzuda koyalım