Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2021 (Yaş:30 Greft:3800)  (Okunma sayısı 9996 defa)

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Merhaba dostlar. Yıllardır takip ediyordum forumu.
7.8. ayda efsane fotolar atıp gidenler oluyordu . Baktıkça insan umutlaniyor bigun bizede nasip olurmu diyordum.
Bugün itibari ile 7 ay 2 gün yani 212 günü devirdik.
İlk 4 ay hariç süreç gayet güzeldi.
İlk 4 ay da güzeldi aslında ama ya çıkmazsa ya kötü olursa fikirleri oluyor.
Ekime yaptırdığıma hiç pişman değilim zaten kafa koymuştum 4 yıl önce sadece dahada dokulmesini beklemiştim. Yaş 31 olunca yeter diyip başladık.

Şahin hoca ve ekibine teşekkürler . Ben çok samimi ve cozumcu buluyorum kendilerini. Bizden birileri.
Saçlarıma gelecek olursak ekilenlerin çoğu  çıktı nerdeyse bence. Tepeyi kontrol etmedim sadece orayada 600 greft ekilmisti ben hep önleri takip ettim. Önlere 3200 greft ekildi.
Görenler Ekim olduğunu hiç anlamıyor hatta kimse saçımı ektirdin bı degisiklikmi varda demiyorlar:)
İşin garibi ben bile eski halini unuttum bende şaşırmıyorum hiç. Sadece önceden asansörde veya banyoda flan aynaya yandan bakınca moralim bozulurdu artık yandan profilimle barıştım:). Çok doğal duruyor .
Saç tellerim genel olarak biraz ince.
Genel olarak memnuniyetin yüzde 90 diyebilirim.
Yüzde 10 da. 3 ay içinde daha da gelişme olursa kalınlaşma olursa artıya döner.
Süreç boyunca prozinc plus ilk 5 ay evocapil (ismini yanlış yazmış olabilirim) takviye hap aldım. Ara sıra hafta da 1 içiyorum hala. Onun dışında ek birşey kullanmadım. Kuruyemiş ve meyve yedim özellikle kan yapıcı.
Masaj devam ediyor hala.
Çıkışlarda hala var bir kactane minik noktalar.
Son olarak bu forumu okuyan, bu mesajları okuyan forumu tanıdığı için şanslı, saçlar gittiği için şanssiz arkadaşlar bigun sizede böyle mutlu 7.ay 8.ay paylaşımı nasip olsun. Son fotoyu 1.sene atıp veda ederim.

Resimler dışarda güneş altında karşıdan.
Evde ışığı karşıma alıp tepelerden ve donor bolge çekildi.
Bı masallahinizi alırım , nazar boncugumuzuda koyalım |-nazarboncugu-|

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ön bölge biraz daha gelişmesi gerek dostum.
Çok daha memnun olursun.
Genel olarak iyi ama bence.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
1yil 10 gün. |-nazarboncugu-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet 1 yılı doldurmuş durumdayız gene mutlu bir kişiyi daha yoldu etmenin sevincini yaşamak nasip oldu gündr bu durumu çok fazla yaşamak bizleri çok mutlu ediyor :)

Saçlar harika olmuş forumu araştırıp ekim kararı alan insanların paylaşım yapanların yapmayanlara kırgınız:) mutu olması bizlerin en büyük hedefi

Saçların doğal sık ve güzel duruyor güle güle tara
Bu harika konu için insanlara olan desteğin ve yardımın için sana teşekkür ederiz
Bu forumda deneyimlerin sayesinde senin yolundan gidecek olan insanlar umarım emeklerin karşılığında senin hayatına hep güzel dualar güzel dilekler dilemeyi unutmazlar.
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
Çok başarılı bir sonuç maşallah çok doğal durmuş saçların saç ektirdinmi diye soran olacağını sanmıyorum araştırmayan anlamaz

Hairtransplant

• Hero Member
Donör bölgençz çok iyi duruyor 1 yıl sonunda saç ekiminizde başarılı ve sık olmuş güzel günlerde tarayın umarım bir daha saç sorunu yaşamazsınız şimdilik saç belasını çözmüz bu konuda mutlu bir bireysiniz uğurlar olsun.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
1yil 6 ay.
Şahin hocaya  ve hintell hocama teşekkürleri borç bilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
maşallah dostum çok güzel sonuç harika olmuş saçlar güzel günlerde tara rica ederim...
Global Moderator

karagoz20

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 |-nazarboncugu-|çok güzel olmuş iyi günlerde tarayın.

ImPaLa

• Hero Member
sonuç gerçek anlamda çok başarılı olmuş maşallah

Burhan24

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel saç çıkışı olmuş sonucunuzu beğendim. Siz saç ekiminiz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ve saç ekimi yaptıracak kişilere bu süreci deneyimlemiş biri olarak tavsiyeleriniz nelerdir?

Facebook Twitter Instagram