Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik Saç Ekimi 24.11.2021 (Yaş:30 Greft:3800)  (Okunma sayısı 10001 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sok dokulmede etkilendi heralde bir yerde seyreklik var donor bölgede zamanla düzelir heralde haftaya 3e vurdurcam

Şimdilik donör bölgeni o kadar kısaltma bırak toparlasın daha saç ekimin yeni sorunsuz şekilde toparlar
Global Moderator

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Şimdilik donör bölgeni o kadar kısaltma bırak toparlasın daha saç ekimin yeni sorunsuz şekilde toparlar

Hintel hocam ön tarafda kabuk olan tarafda bir parmak kadar alanda deri sanki yanık olurda bir yumuşak olurya öyle değişik bir yumuşaklık var ve orda saçda az gibi sonra belki çıkar ama deride garip bir his var o biraz korkuttu. Yani bir yarayı sökersinde böyle yumuşak olurya yada derin yanarda sonra garip bir yumuşaklık olurya o tarz bir yumuşaklık var bir parmaklık alanda

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
40.gun işaretli alanda değişik bı yumuşaklık var parlak duruyor bide inşallah sıkıntı olmaz Ora dışında diğer yerler iyi duruyor umutluyuz |-nazarboncugu-|')

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Flashli 52.gun ancak bu on tarafdaki açıklık korkutuyor beni biraz kokde yok gibi orda. Yani bişey görünmüyor acaba deri altındami. Değişik bı yumuşaklık var çukur gibi . Normalde kök görünmeyen yerdende saç çıkabilirim Acep.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Dostum WhatsApp'tan yazabilirsin hocaya. Hızlı cevap veriyorlar.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Dostum WhatsApp'tan yazabilirsin hocaya. Hızlı cevap veriyorlar.
Ergin beyle görüştüm kliniğe gidip. Şahin hoca ekimddeydi görüşemedim. Saolsunlar birşey olursa rutus atarız merak etme dediler ama inşallah hiç gerek kalmaz. İzlemek lazım şuan sorun görünmüyor dedi Ergin bey

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Bugün bu işaretlediğim alanda bir kaç kök çıkmaya başladı demekki derinin altındaymış zalımlar:) Diğer bögelere göre orası farklı olunca korkmuştum ama korkulcak birşey yok gibi biraz geriden geliyor orası sadce

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Pek gelişmenyok gibi. Kararma var ama az.
77.gun

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Karşıdan fena değil

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Abi daha 90. Günde çıkış başlıyor zaten sorun yok
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Abi daha 90. Günde çıkış başlıyor zaten sorun yok

3 ay bazen 4 ay oluyor evet ancak bazilarinin 2. Ayda filizlenmeye başlıyor öyle olsa güzel olurdu. Şimdi bekledikçe zorluk artıyor acep iyi çıkmayacak mı diye. Sonucun nasıl olacağını bilsek 1 yılda bekleriz yoksa :)  son 4 yılımız zaten saç sıkıntısıyla geçmiş.
Gündüz fotosu atayım dedim bide. Budahaki foto 1 ay sonra geelecek.
Senin Ekim'de iyi saçların güçlü cok erken dökülmeye başlamış ama ektirip iyi yapmışsın. 20 - 30yaş arasi çok önemli. İlerde dökülürse tekrar ektirirsin. Dökülmesini beklersen yıllar geçmek bilmez
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2022, 13:53:25 Gönderen: Mhmt ylmz »

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Gün isiginda

bilgisayarci

• Yeni üye
  • *
Mehmet benim de ekimim asagi yukarı seninle ayni zamanda oldu. Şu anda benim saçımda iki eksik bir fazla yaklaşık seninki gibi. Demem o ki bence normal gelişmesi kafaya takılacak bir şey yok az daha sabredelim neticesi iyi olacak.

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
Işık altında yarın 3 ay olcak.
Biraz kararma var. Kökler gözüküyor Mart ayında atak bekliyorum.
Evocapil günlük ve prozinc plus şampuan devam

Facebook Twitter Instagram