Haklısınız. Araştırma konusunda çok fazla araştırdım tabikide istanbuldaki kliniklerlede görüştüm. Kocaeli de bu ekiyomuş diyipte rst aesthetice ektiriyim demedim. Başarı oranı ve alınan sonuçlar gerçekten başarılı ve çevremde çok fazla ektiren oldu burada ve genelde sonuçlardan çok memnun kaldıklrı için. Ama dediğiniz gibi ertelemek veya hiç yaptırmamakta fayda var
Acaba bahsettiğiniz kişilerin sizin gibi büyük bir açıklıkları varmıydı yoksa kafalarında biraz saç varmıydı.
Genelde saç ekimi işinden çok anlamayan kişiler ekim sonuçlarını değerlendirirken biraz saçı olan bir kişimin ekimden sonra biraz daha saçlanmış olmasını olağanüstü güzel olmuş şeklinde karşılıyorlar.Yanlış anlama ama toplum olarak abartmayı seviyoruz bu yüzden saç ekimi merkezleri bile kendini geliştirmeye önem vermiyor .kafasında üç beş tel çıkan adam bile ben memnunum diye ortalarda dolaşıyor ama işim doğrusu saç ekimi böyle bir şey değil.
Sizin gibi geniş açıklığı olan birisi bile 5000 greftle ekim düzgün yapılırsa ciddi bir şekilde saçlanabiliyor .Bu yüzden beklenti yüksek tutulmalı tam tersine ama bu işi hakkıyla yapabilecek ekim merkezinede çok iyi karar verilmeli.