Gönderen Konu: Saç ekimi asmed klinik 4500 kök yaş 20  (Okunma sayısı 25912 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ekimi asmed klinik 4500 kök yaş 20
« Yanıtla #195 : 26 Mayıs 2022, 18:29:18 »
Işık altında açık alana göre saç diplenin gözükmesi normaldir hanımefendi. Bence süreç çok güzel ilerliyor arkadaşımızın. Yine de en önemlisi kişinin kendi memnun olması o açıdan biz ne desek boş. Ama bence oğlunuzun yaşı genç olduğu için eğer kafasında 2. bir ekim de varsa önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde, bekleyerek saç dökülmesini gözlemlesin derim. Ekim saçları da maalesef dökülmeye kodlanmış saçlardan alınmışsa yine ekilen saçlarda da dökülmeler olabilir. Zaten bu saçlar form aldıktan sonra memnuniyet oranı artacak diye düşünüyorum. Doğru saç kesimi de çok önemli saç ekiminde. Bunları da zaman geçtikçe tecrübe ederek kazanıyor insanlar. Ben çok beğendim süreci. Umarım çok daha iyi de olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #196 : 26 Mayıs 2022, 18:50:49 »
Dostum öncelikle tebrik ederim,hayırlı olsun operasyonun. Gayet güzel ilerliyor, donör bölgeye diyecek kelime yok dört dörtlük maşallah,bir operasyon daha çıkar kesinlikle . Herşey gönlünce olsun !
Sormak istediğim bir şey var ;
Dabur amla adlı birşey kullanmışsın,bununla ilgili tecrübelerini dinleyebilir miyim ? Tavsiye eder misin ? Ne gibi farklılıklar yaşadın ?
Teşekkürler .
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 26 Mayıs 2022, 18:53:35 »
Saçlar ince yapılı olduğu için şu an ki sonuç sürece göre gayet güzel hanımefendi ve daha da gelişecek bu süçten sonra güzel ataklar olacaktır 12 aya kadar ışık altın malum tüm ekim saçları seyrek durur önemli olan normal ışıkta. Umarım daha güzel olur zamanla.
Global Moderator

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #198 : 26 Mayıs 2022, 19:32:15 »
Forumdaki en detaylı ve en iyi konulardan biri. 6 aylık sonuç bence gayet iyi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 26 Mayıs 2022, 21:04:38 »
 abla daha çok erken onlar kalınlaştığında onler kapanır
 murat evet onler kalınlaşınca kapanır.ışık altında falan saçı dokulmemiş insanların saçı gibi olur merak etme surecler daha çok erken.bazı ekimler erken çıktığı için sitede erken beklenti modası basladı.zwingte sende acele ediyorsunuz.bu iş 1.5 yıllık bir surec
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 26 Mayıs 2022, 21:38:07 »
Eyvallah ali abi
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #201 : 27 Mayıs 2022, 01:37:17 »
Şimdi bile güzel görünüyor maşallah.
Çıkışlar güzel, devam da eder diye düşünüyorum.
Ekim yapılan arkadaşımız memnun mu zero hocam?
Çok küçük yaşta saçları döküldüğü için bu şekli bile onu mutlu ediyor ama saç ektiren herkes gibi daha iyi olmasını istiyor 😁
Eger saçların dipleri gözükmezse tam olarak beklentisini karşılar sanırım.
İleriki yaşlarında ön çizgiyi biraz daha aşagı aldırırım belki diyor.

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #202 : 27 Mayıs 2022, 01:37:58 »
Güzel gelişmiş saçları oğlunuzun ve 7/8/9/10 aylar çok fark edecektir saç ekimi gelişiminde umarım çok daha güzel olur zamanla

Paylaşımlar harika bu kadar özenli güzel anlaşılır paylaşımlar için teşekkür ederiz

Teşekkürler yorumunuz için

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #203 : 27 Mayıs 2022, 01:40:35 »
Geniş bir alana ekim yapıldığı ve henüz süreç tamamlanmadığı için ışık altında saç diplerinin gözükmesi normal bence. 1 yıl sonra daha tatmin edici olacaktır ama geniş alanlarda ekimin kendi orijinal saç kadar sık olması da zor tabi.
Bekleyip görücez sonucu ama hergeçen gün daha gelişim oluyor. Bir sene tamamlandığında beklentiyi karşılayacağını düşünüyorum ben şahsen.

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #204 : 27 Mayıs 2022, 01:43:41 »
Işık altında açık alana göre saç diplenin gözükmesi normaldir hanımefendi. Bence süreç çok güzel ilerliyor arkadaşımızın. Yine de en önemlisi kişinin kendi memnun olması o açıdan biz ne desek boş. Ama bence oğlunuzun yaşı genç olduğu için eğer kafasında 2. bir ekim de varsa önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde, bekleyerek saç dökülmesini gözlemlesin derim. Ekim saçları da maalesef dökülmeye kodlanmış saçlardan alınmışsa yine ekilen saçlarda da dökülmeler olabilir. Zaten bu saçlar form aldıktan sonra memnuniyet oranı artacak diye düşünüyorum. Doğru saç kesimi de çok önemli saç ekiminde. Bunları da zaman geçtikçe tecrübe ederek kazanıyor insanlar. Ben çok beğendim süreci. Umarım çok daha iyi de olur.

Teşekkürler yorumunuz için bende sizinle aynı düşüncedeyim. Birçok saç ekimini inceledim forumda baya tecrübe edindim. Saçlarında şimdilik dökülme yok dahada gelişerek olumlu yönde devam edecektir süreç.

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #205 : 27 Mayıs 2022, 01:48:47 »
Dostum öncelikle tebrik ederim,hayırlı olsun operasyonun. Gayet güzel ilerliyor, donör bölgeye diyecek kelime yok dört dörtlük maşallah,bir operasyon daha çıkar kesinlikle . Herşey gönlünce olsun !
Sormak istediğim bir şey var ;
Dabur amla adlı birşey kullanmışsın,bununla ilgili tecrübelerini dinleyebilir miyim ? Tavsiye eder misin ? Ne gibi farklılıklar yaşadın ?
Teşekkürler .

Dabur amla ortanca oglum kullandı.
Saç ektiren klinik ne derse onu kullanıyor belki bi yan etkisi olur diye kullanmadı.
Ortanca oglumdaki etkisi saç tellerini kalınlaştırıyor ve saç rengini koyulaştırıyor yeni saç çıkışı olmadı dökülmeyide engellediğini gözlemlemedik.
Onun dışında başka takviye ilaçlar kullanıyor ortanca oğlum  sanırım 20 yaşına gelince oda ektirmek zorunda kalacak. Bir ara onunla ilgilide bi konu açarım belki .

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #206 : 27 Mayıs 2022, 01:51:04 »
Saçlar ince yapılı olduğu için şu an ki sonuç sürece göre gayet güzel hanımefendi ve daha da gelişecek bu süçten sonra güzel ataklar olacaktır 12 aya kadar ışık altın malum tüm ekim saçları seyrek durur önemli olan normal ışıkta. Umarım daha güzel olur zamanla.
Teşekkürler yorumunuz için evt her geçen gün gelişerek devam ediyor süreç. Karşılaştırma resimlerinde çok daha iyi görülüyor gelişme
Süreç tamamlandığı zaman istediği gibi olacağını düşünüyorum.

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #207 : 27 Mayıs 2022, 01:51:29 »
Forumdaki en detaylı ve en iyi konulardan biri. 6 aylık sonuç bence gayet iyi

Zero

• Full Member
  • asmed saç ekimi
« Yanıtla #208 : 27 Mayıs 2022, 01:53:23 »
abla daha çok erken onlar kalınlaştığında onler kapanır
 murat evet onler kalınlaşınca kapanır.ışık altında falan saçı dokulmemiş insanların saçı gibi olur merak etme surecler daha çok erken.bazı ekimler erken çıktığı için sitede erken beklenti modası basladı.zwingte sende acele ediyorsunuz.bu iş 1.5 yıllık bir surec

Teşekkürler yorumunuz için inşallah süreç sonuçlandığı zaman yüz güldüreceğini düşünüyorum bende.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #209 : 27 Mayıs 2022, 02:00:22 »
 iyi gidiyor bu hızlada gidebilir aralıklarlada gelişebilir ama surec sonunu beklemek sart.gercek sonuc o zaman alınıyor rica ederim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram