Anket

Günde 1 akşamları
19 (73.1%)
Günde 2 sabah akşam
6 (23.1%)
Fark yok kardeşim
1 (3.8%)

Toplam Oy Verenler: 26

Gönderen Konu: Minoxil günde 2 & 1 fıs ?  (Okunma sayısı 1704 defa)

such

• Jr. Member
  • **
Ynt: Minoxil günde 2 & 1 fıs ?
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2021, 20:16:40 »
Çok merak ettiğim birşey akşamları 8 fis kullanıyorum fayda alamıyor gibiyim veya fark varmidir siz nasıl kullanıyorsunuz ankete göre 2 fisa çıkartabilirim üniversite okuyorum 24 yas morelim çok bozuk nw3 um :(
kardeş farkettim de tam da benim kafamı kurcalayan soruları soruyorsun,tek farkla ben konu açmaya üşeniyorum sen açıyorsun,yaşımız,nw skalamız,öğrenci olmamız hatta  moralimiz bile aynı durumda sanırım,    :  D  ama ben finas kullanmıyorum
ben geçen sene sadece akşam 8 fıs kullanıyordum yaza girerken bunu 5 fısa indirdim saçlar yavaşça seyreldi ve yazın sonunda elimde daha az saç kaldığını farkettim  başta döngü zannetsem de sonradan aylar önce fıs sayısını 8den 7ye 6ya ve en son 5 e indirdiğim aklıma geldi,şimdi son bir haftadır tekrar 8e yükselttim ama daha da yükseltip günde 2 defa kullansam mı ben de kararsızım

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2021, 20:26:37 »
kardeş farkettim de tam da benim kafamı kurcalayan soruları soruyorsun,tek farkla ben konu açmaya üşeniyorum sen açıyorsun,yaşımız,nw skalamız,öğrenci olmamız hatta  moralimiz bile aynı durumda sanırım,    :  D  ama ben finas kullanmıyorum
ben geçen sene sadece akşam 8 fıs kullanıyordum yaza girerken bunu 5 fısa indirdim saçlar yavaşça seyreldi ve yazın sonunda elimde daha az saç kaldığını farkettim  başta döngü zannetsem de sonradan aylar önce fıs sayısını 8den 7ye 6ya ve en son 5 e indirdiğim aklıma geldi,şimdi son bir haftadır tekrar 8e yükselttim ama daha da yükseltip günde 2 defa kullansam mı ben de kararsızım
hep benmi açıyorum konuları .D yav Ağa valla morelim bozuk niye benim saç yok arklarin var diye üzülüyorum ben günde 8 9 kullanıyorum fıs olarak ama aynı 1 aydır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2021, 21:22:27 »
 normali günde 2dir ama en bastan 1 basalayıpta fayda gorebilirsin gunde 2 de deneyebilirsin 3 ay
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2021, 21:22:33 »
Çok merak ettiğim birşey akşamları 8 fis kullanıyorum fayda alamıyor gibiyim veya fark varmidir siz nasıl kullanıyorsunuz ankete göre 2 fisa çıkartabilirim üniversite okuyorum 24 yas morelim çok bozuk nw3 um :(
vallaha kardeşim minoxidil gibi berbat çalışan bir şey görmedim sadece 1 hafta kulandım her gün merakımdan  yemin ediyorum saçlarım öyle bir seyreldiki hala düzeltemedim  1 aydır günde 5 tane hap atıyorum saç için uzun dönem kullanılacak bir şey değil birde saçları hadi hepsini fırça yapsın döngüleri çok sert geçiyor o aylar  saçı iyice seyreltiyormuş forumdada nice insan bunu doğruluyor admin dahil minoxa pozitif bakmıyor haberin olsun

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2021, 21:38:21 »
vallaha kardeşim minoxidil gibi berbat çalışan bir şey görmedim sadece 1 hafta kulandım her gün merakımdan  yemin ediyorum saçlarım öyle bir seyreldiki hala düzeltemedim  1 aydır günde 5 tane hap atıyorum saç için uzun dönem kullanılacak bir şey değil birde saçları hadi hepsini fırça yapsın döngüleri çok sert geçiyor o aylar  saçı iyice seyreltiyormuş forumdada nice insan bunu doğruluyor admin dahil minoxa pozitif bakmıyor haberin olsun
kullanıyorum xpecia ile birlikte bide dermoreller felan ama bırakmak daha kotu yapar gibime geliyor 3 ayı doldurmayı düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2021, 21:55:12 »
 basla bırak işi bayağı bozar 4 ay kullan işe yararsa devam et diyor uretici firma ama 3 ayda ne olcak belli olur yeni kazanım tepede olur genelde.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2021, 21:57:01 »
basla bırak işi bayağı bozar 4 ay kullan işe yararsa devam et diyor uretici firma ama 3 ayda ne olcak belli olur yeni kazanım tepede olur genelde.
tepe seyrek hala bu arada fitness için karbonhidrat tozu kullanıyorum içerisinde Kreatin var saç için değil diğeri oda döküyor galiba dogrumudur ?

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2021, 22:28:24 »
hep benmi açıyorum konuları .D yav Ağa valla morelim bozuk niye benim saç yok arklarin var diye üzülüyorum ben günde 8 9 kullanıyorum fıs olarak ama aynı 1 aydır
aynen aklımda sorular var bi bakıyorum thescript konu açmış  :  D
hiç sorma ya benim de arkadaşlarımın hep saçları gür,ulan birinin de saçı dökülsün de bari yalnız hissetmeyeyim,hepsi gür saçlı,bir de saçlarını lavaboya girdiğimizde düzeltmeleri yok mu,işe iyi tarafından bakmalı hepsi karaktersiz insnalar,yüzlerine arkadaşım knk diyorum ama gerçek yüzlerini çok iyi biliyorum onların ben

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2021, 22:29:53 »
yan etki yapmayıp saçlara fayda etsin uzun dönem kullanmaya razıyız kardeş

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2021, 23:17:16 »
 ağırlık çalışmak zaten baslı basına dht salgılar bizim reseptorler duyarlı dısardan alınan takviyelerden pek anlamam bende ağırlık calısıom ayrıca 95 yılından beri falan herhalde dısardan alınan takviyeler dokulmeyi hızlandırır

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2021, 14:41:04 »
aynen aklımda sorular var bi bakıyorum thescript konu açmış  :  D
hiç sorma ya benim de arkadaşlarımın hep saçları gür,ulan birinin de saçı dökülsün de bari yalnız hissetmeyeyim,hepsi gür saçlı,bir de saçlarını lavaboya girdiğimizde düzeltmeleri yok mu,işe iyi tarafından bakmalı hepsi karaktersiz insnalar,yüzlerine arkadaşım knk diyorum ama gerçek yüzlerini çok iyi biliyorum onların ben
aynı benim gibi dusnuyon kral yemin ederim o lavaboda geçip saçlarına bakmaları ahh ahh ne zoruma gidiyor be aga
ağırlık çalışmak zaten baslı basına dht salgılar bizim reseptorler duyarlı dısardan alınan takviyelerden pek anlamam bende ağırlık calısıom ayrıca 95 yılından beri falan herhalde dısardan alınan takviyeler dokulmeyi hızlandırır
bacak günü testo çok salgılanıyor ya aslında karbonhidrat mantıklı içinde B12 folik asit ve daha neler var ama Kreatin olunca iş bozuluyor yanılmıyorsam Kreatin kaslarda su tutuyordu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2021, 22:01:59 »
 ben vucut geliştirmenin fazlasınada ve dısarda besin harici alınan takviyelere karsıyım herseyin doğalı olcak.tabi besinlerde doğallık kaldıysa

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2021, 19:48:06 »
ben bi süre kullandım günde 8 10 falan fayda bakımından bilmemde fazla dozaj olunca acayip tahriş oldu kaşıntı geceleri uykudan kaldırıyodu sonra sabah 5 akşam 5 yaptım kaşıntı düzeldi biraz
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Facebook Twitter Instagram