Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt 5700 Greft Saç Ekimi(14-15 Ağustos 2017) Ankara  (Okunma sayısı 37029 defa)

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese öncelikle saygılarımı ve iyi dileklerimi sunurak herkese bol saçlı sık doğal güzel taranınca  şekil alan özgüveni artıran dolgun saçlarının olmasını temenni ederim.Ben 27 yaşında Makine mühendisi İşletme Masterı mezunuyum.Saçlarım konusunda çok takıntılıyım.Kısa dönem yapmış olduğum askerden memleketim Ankaraya gelince saçlarımın iyice seyreldiğini artık paikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğimi fark ettim.Bu durum özgüvenimi azaltıyor kendimi yaşlı hissetmeme neden oluyordu.2 sene önce saçlarım cok sık olmasada guzel bır gorunume sahıptı kullanmıs oldugum minoxil 8 ay boyunca saclarımın dolgun ve sıl gorunmesını sagladı.Saçlarımda kasıntı ve alerjı yapınca bıraktım.Sonrasında saç dokulmem saldırıya gectı gıderek kellestırmeye basladı.Ailede babamım genlerni aldıgım ıcın yuzde 100 kel olmuyacagımı bılıyordum.babamın sacları inanılmaz seyrek ama tamamen kel degıl.Benım saclar da babamın saclarının ulaştığı seyreklıge ulaşınca saç ektirmye karar verdim.Çevremdeki insanların da artık ektir zamanı gelmiş şeklinde telkinleri ve saç ektiren arkadasımşla gorustukten sonra saç ektirmeye karar verdim.İlk önce Arenamed Serkan Aydın da ektirmeyi düşündüm araştırınca kasap olduklarını başarısız sonuclarını gorunce operasyonu Ankarada yaptırmaya karar verdim.Ankarada HLC,Konhair,ismini hatırlmadıgım bir yer ve en son Jale Şenyurt hocamla görüştüm.Tamamen tarafsız ve bağımsız yzıyorum bu 4 yerden en cok beni Jale hoca guven verdi ve ıkna etti.Daha önceki başarılı ekimlerini de görünce saç ektirmye karar verdim.Operasyon 2 gün olcak şekilde planlandı ve Koru Hastanesinde ekim işlemi gerçekleşti.Benım saçlarıma toplamda 5700 greft saç ekildi.2 gün süresince operasyonu gerceklestıren Jale hoca ve 2 tane hemsıre hanımdan son derece memnun kaldım.Hıc agrı sızı acı hısstmedım.Jale hoca ekibi yonetıyor sac cızgısını cızıyor sık sık mudahle ediyordu dıger 2 hemsıreye.hemsırelerde gayet profesyonel ve 14 yıldır bırlımte çalışıyorlarmış.Sıcağı sıcağına yazıyorum.Operasyonum bugun saat 3 de bıttı.ben hocamızdan ve ekıbınden cok memnun kaldım herkese tavsıye ederim.İnşallah allahın da ıznıyle ekılen saclarımız guzel bır sekılde cıkcak artık sabırlı ve dıkkatlı bır surece girdik.Allah herkesın kalbıne gore versin.Ekim oncesi ve sonrası fotolarımı atıyorum.Saygılarımla değerli yorumlarını beklerım

erkndinc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt 5700 Greft Saç Ekimi(14-15 Ağustos 2017) Ankara
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2017, 18:09:12 »
Hayırlı olsun, umarım sizi memnun edecek güzel bir sonuç çıkar. Ankara'damı yaşıyorsunuz ?

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2017, 18:11:23 »
İlk iki fotoğraf ekimden onceki halım.3. Fotograf ılk gun sac çizgisi çizilmiş saçların olmadıgı net bellı olan fotograf .4-son fotografım 2 gunluk ekım sonrası bugun saat 3 de cekılen fotograf ekımden hemen sonra cekıldı

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2017, 18:14:27 »
Evet  ankarada yaşıyorum teşekkür ederim güzel dıleklerınız ıcın.Ekimden sonrakı sıcagı sıcagına fotograflarım da ektedir.Yorumlarınızı beklerım.Cuma gunu ılk yıkama işlemine gitcem biraz heycanlıyım hadi hayırlısı arkadaşlar:)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2017, 18:19:46 »
Hayirli olsun ekiminiz homojen bir ekim yapilmis umarim mutlu olursunuz

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2017, 18:42:39 »
hayırlı olsun. iyi bir doktora emanet etmişsiniz kafanızı. umarım güzel bir sonuç alırsınız. özenli bir çalışma olmuş.

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2017, 19:01:05 »
Teşekkür ederim arkadaşlar  güzel yorumlarınız için hayırlısı olsun hakımızda.Süreç ile ilgili ilk yıkamadan sonra ne yapmam lazım? Biotin yada farklı bir ilaç takviye almam gerekirmi? Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.Süreç ile ilgili 1 hafta 3 hafta 1 ay sonra 2 ay sonra fotoların burdan paylaşıyor olcam Saygılarımla..

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2017, 19:15:17 »
Hayirli olsun ekiminiz , bende Jale hocaya yaptirdim ekimimi ve 40 gun oldu . Insallah beraber guzel bir sonuca ulasiriz. Jale hoca bana solgar saw palmetto almami onerdi bende aldim kullaniyorum yaninda da kendim biotin 5000 aldim onu kullaniyorum .

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2017, 19:28:10 »
Teşekkür ederim arkadaşlar  güzel yorumlarınız için hayırlısı olsun hakımızda.Süreç ile ilgili ilk yıkamadan sonra ne yapmam lazım? Biotin yada farklı bir ilaç takviye almam gerekirmi? Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.Süreç ile ilgili 1 hafta 3 hafta 1 ay sonra 2 ay sonra fotoların burdan paylaşıyor olcam Saygılarımla..

Bitonin yanına xpecia ya da saw palmettoyu ekleyebilirsiniz.

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2017, 20:39:07 »
Hocam öncelikle ekiminiz hayırlı olsun umarım istdiğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınız ki bana kalırsa Jale hocayı seçerek doğru bir seçim yapmışsınız. bende Jaşe hocaya ekim yaptırmayın düşünen biri olarak paylaşımları düzenli yaparsanız çok mutlu olurum.
ücret olarak ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim özelden veya buradan yazar mısınız sizin için sakıncası yoksa

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2017, 20:45:38 »
Hayirli ugurlu olsun inşaallah guzel bir sonuc olur.sabirla paylasimlarinizi bekliyoruz

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2017, 22:02:57 »
Hayirli olsun ekiminiz , bende Jale hocaya yaptirdim ekimimi ve 40 gun oldu . Insallah beraber guzel bir sonuca ulasiriz. Jale hoca bana solgar saw palmetto almami onerdi bende aldim kullaniyorum yaninda da kendim biotin 5000 aldim onu kullaniyorum .
Tamam dostum cuma günü ilk yıkamaya gittiğimde kendisi bilgilendirceğini söyledı hocamız dıyınce saw palmetto ve biotin alayım birlikte sonucları gorcez hayırlısıyla:)

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2017, 22:03:53 »
Hayirli ugurlu olsun inşaallah guzel bir sonuc olur.sabirla paylasimlarinizi bekliyoruz
Hiç merak etmeyin düzenli paylaşcam bende ektirmeden önce cok arastırdım sızı cok ıyı anlıyorum

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2017, 22:06:42 »
Hocam öncelikle ekiminiz hayırlı olsun umarım istdiğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınız ki bana kalırsa Jale hocayı seçerek doğru bir seçim yapmışsınız. bende Jaşe hocaya ekim yaptırmayın düşünen biri olarak paylaşımları düzenli yaparsanız çok mutlu olurum.
ücret olarak ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim özelden veya buradan yazar mısınız sizin için sakıncası yoksa
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ücret konusunda hocayı zor durumda bırakmak adına birşey söylemeyi uygun bulmuyorum.ortalama 7-8 bin arası diyim sizin aklınızda üçaşağı beş yukarı fiyat olarak saç durumunuza göre tahmın edebelırısınız;) en güzeli tabi hocayla yuz yuze gorusmem;) dostum

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2017, 13:45:08 »

Merhabalar bugün ilk yıkamadan sonra hocamın verdıklerini paylaşıyorum benimki saw palmetto mu biliemedim snh diyor.Ekte verdiklerini paylaşıyorum.

Facebook Twitter Instagram