Arkadaşlar süreç ile ilgili fotoğrafları aylık olarak paylaşcağımı belirtmiştim.Pzartesi günü tam bir ay oluyor saç ektireli.Bugünkü fotoğraflar 29. Gün fotoğrqflarım 2 gun oncesınden fotoları koymus olduk:)Şimdi gelelim sürece : 3.fotoğrafta ok ile belirttiğim donör bölgede şok dökülme oldu.Tabiki biraz canımı sıktı ama Jale hocamızla konustuktan sonra rahatladım.Kendisi bana diplerde saçlar olduğunu bolgenın kısa surede toparlıyacagını soyledı.Donör bolgede sadece sağ tarafta biraz şok dokulme oldu sol taraf ve ense gayet ıyı gıdıyor.
Gelelım ekım bolgesıne; Artık hıc kabuk kalmadı hocamım elle hafıf hafıf ovalayarak yıkayanılırsın dedi.Sabahları kalktıgımda yastıkta dokulme olmuyor.Ustlerde ekılen alanlarda pek şok dokulme olmadı kabukla beraber gelen sac tellerı dısında tabı kabuklar bıttıgı ıcın artık dokulmuyor.Umarım şok dokulme olmaz
olursada yapcak bısey yok gerı cıkar zaten:)
Arada ekılen bolge saglam kasınıyor ensedekı acıma hıssı gecmedı daha.
Bu arada şok dokulme olan yere ve ekılen bolye Jale hocam prp yaptı.Bana bır tane b vıtamını verdı cabyk toparlasın dıye.
Evet arkadaşlar değerli yorumlarınızı beklıyorum.Özelden yazıyorsunuz elımden geldıgınce cevaplıyorum.Sizlerde usenmeden benım gıbı yorum yaparsanız anlamlı olur ektırmeyı dusunen arkadaşlara yardımı dokunur.Hadi bakalım gelsın yorumlar:)