Saç Ekimi Sonuçları
bahsettiğimiz 2. dalga ortalama kaçıncı aylarda gelir?
amma övmüşsün kadını ama unutma bu davranışlar nerdeyse tüm ekimcilerde mevcut güleryüz ilgi alaka hepsinde var bu onların karakteri değil sadece pazarlama stratejileri sonuçta biz yürüyen bi reklamız
Diplerde müthiş kaşınma var dıplerde cıkıslar goruyorum.Ayrıca kendi saçlarımın dokulmesı tamamen durdu.Ben Jale hocamın diğer ekimlerinide takip ediyorum süreç normal ilerliyo.8.-9. Aydan sonra bellı olcagı kaanatındeyım.Bazılarında surec hızlı bazılarında yavaş ılerlıyor insan hemen cıksın ıstıyo ama her zaman olmuyo ısteklerımız:) Ben sabır gösterip 3 ay daha beklicem yorumlarınız ıcın cok erken bence dostlar;) Finans fılan kullanmadım cınsel hayata zarar verıyo yan etkısı var diye kullansaydım saçlar şimdiye uçmuştu saygılar..
Alıntı yapılan: Aylak_Adam - 16 Şubat 2018, 12:07:47Diplerde müthiş kaşınma var dıplerde cıkıslar goruyorum.Ayrıca kendi saçlarımın dokulmesı tamamen durdu.Ben Jale hocamın diğer ekimlerinide takip ediyorum süreç normal ilerliyo.8.-9. Aydan sonra bellı olcagı kaanatındeyım.Bazılarında surec hızlı bazılarında yavaş ılerlıyor insan hemen cıksın ıstıyo ama her zaman olmuyo ısteklerımız:) Ben sabır gösterip 3 ay daha beklicem yorumlarınız ıcın cok erken bence dostlar;) Finans fılan kullanmadım cınsel hayata zarar verıyo yan etkısı var diye kullansaydım saçlar şimdiye uçmuştu saygılar..Dostum vitamin kullandin mi peki
Donör sanki biraz fazla alınmış gibi. Yolunma gibi değil de lokal olarak kapasitenin üzerine çıkılmış gibi duruyor. Üstten 6. aya göre çok iyi duruyor.
Alıntı yapılan: sasa4 - 16 Şubat 2018, 13:34:09bahsettiğimiz 2. dalga ortalama kaçıncı aylarda gelir? ikinci dalga dediğim çıkışlar 6 -7 -8-9 hatta 12. aya kadar olup kalınlaşıyor ,ilk dalga ise 4.aydan sonra başlayıp 6 -7 aya kadar yoğun oluyor genelde..bu genel skala istisna durumlar illaki var