Herkese öncelikle saygılarımı ve iyi dileklerimi sunurak herkese bol saçlı sık doğal güzel taranınca şekil alan özgüveni artıran dolgun saçlarının olmasını temenni ederim.Ben 27 yaşında Makine mühendisi İşletme Masterı mezunuyum.Saçlarım konusunda çok takıntılıyım.Kısa dönem yapmış olduğum askerden memleketim Ankaraya gelince saçlarımın iyice seyreldiğini artık paikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğimi fark ettim.Bu durum özgüvenimi azaltıyor kendimi yaşlı hissetmeme neden oluyordu.2 sene önce saçlarım cok sık olmasada guzel bır gorunume sahıptı kullanmıs oldugum minoxil 8 ay boyunca saclarımın dolgun ve sıl gorunmesını sagladı.Saçlarımda kasıntı ve alerjı yapınca bıraktım.Sonrasında saç dokulmem saldırıya gectı gıderek kellestırmeye basladı.Ailede babamım genlerni aldıgım ıcın yuzde 100 kel olmuyacagımı bılıyordum.babamın sacları inanılmaz seyrek ama tamamen kel degıl.Benım saclar da babamın saclarının ulaştığı seyreklıge ulaşınca saç ektirmye karar verdim.Çevremdeki insanların da artık ektir zamanı gelmiş şeklinde telkinleri ve saç ektiren arkadasımşla gorustukten sonra saç ektirmeye karar verdim.İlk önce Arenamed Serkan Aydın da ektirmeyi düşündüm araştırınca kasap olduklarını başarısız sonuclarını gorunce operasyonu Ankarada yaptırmaya karar verdim.Ankarada HLC,Konhair,ismini hatırlmadıgım bir yer ve en son Jale Şenyurt hocamla görüştüm.Tamamen tarafsız ve bağımsız yzıyorum bu 4 yerden en cok beni Jale hoca guven verdi ve ıkna etti.Daha önceki başarılı ekimlerini de görünce saç ektirmye karar verdim.Operasyon 2 gün olcak şekilde planlandı ve Koru Hastanesinde ekim işlemi gerçekleşti.Benım saçlarıma toplamda 5700 greft saç ekildi.2 gün süresince operasyonu gerceklestıren Jale hoca ve 2 tane hemsıre hanımdan son derece memnun kaldım.Hıc agrı sızı acı hısstmedım.Jale hoca ekibi yonetıyor sac cızgısını cızıyor sık sık mudahle ediyordu dıger 2 hemsıreye.hemsırelerde gayet profesyonel ve 14 yıldır bırlımte çalışıyorlarmış.Sıcağı sıcağına yazıyorum.Operasyonum bugun saat 3 de bıttı.ben hocamızdan ve ekıbınden cok memnun kaldım herkese tavsıye ederim.İnşallah allahın da ıznıyle ekılen saclarımız guzel bır sekılde cıkcak artık sabırlı ve dıkkatlı bır surece girdik.Allah herkesın kalbıne gore versin.Ekim oncesi ve sonrası fotolarımı atıyorum.Saygılarımla değerli yorumlarını beklerım