Gönderen Konu: Akl klinik  (Okunma sayısı 1128 defa)

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
Akl klinik
« : 23 Kasım 2021, 16:44:56 »
Arkadaşlar merhaba 26 Ekim'de operasyon yaptırdım ve şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı şu an şok dökülme yaşıyorum. Ekilenler neredeyse çok az kaldı. Lakin kafamda bir soru işareti var saçlardan bazıları köksüz dökülürken bazılarında siyah kökler görüyorum sizce bu normal bir durum mu?
4110 greft ekildi donör bölgede seyreklik hala gözle görülür düzeyde.

Yaşım 25

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
Ynt: Akl klinik 4110 sonucu
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2021, 17:07:25 »
Arkadaşlar cevaplarınızı önemsiyorum.

dreamer87

• Jr. Member
  • **
  • Academica hospital saç ekimi
Ynt: Akl klinik
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2021, 17:33:54 »
Arkadaşlar merhaba 26 Ekim'de operasyon yaptırdım ve şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı şu an şok dökülme yaşıyorum. Ekilenler neredeyse çok az kaldı. Lakin kafamda bir soru işareti var saçlardan bazıları köksüz dökülürken bazılarında siyah kökler görüyorum sizce bu normal bir durum mu?
4110 greft ekildi donör bölgede seyreklik hala gözle görülür düzeyde.

Yaşım 25

Merhaba,

Ben henuz sok dokulme surecine girmedim ancak bildigim kadari ile tamamen normal bir surec ekilen saglam kokler icerde goremesek de sikinti degil hatta kabuk dokerken elimize ufak saclarda geliyor ekilen kokleri goremeseniz de rahat olun bu surecte endiselenmeyin bildiginiz uzere bir sene sonra tam sonuclarini gorecegiz…
  • Ekim Merkezi ismi Academica hospital
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24730.0

Avrasya Hair - Academica Hospital
Greft: 3450
Dhi-Choi Kalemi
Ekim Günü: 16.11.2021
Yas: 34

mhmtsbh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2021, 17:53:45 »
Biraz seyrek ekmemisler mi ? Yoksa bana mı öyle geliyor! Kullandığınız ilaçlar nelerdir?

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2021, 18:13:41 »

Merhaba,

Ben henuz sok dokulme surecine girmedim ancak bildigim kadari ile tamamen normal bir surec ekilen saglam kokler icerde goremesek de sikinti degil hatta kabuk dokerken elimize ufak saclarda geliyor ekilen kokleri goremeseniz de rahat olun bu surecte endiselenmeyin bildiginiz uzere bir sene sonra tam sonuclarini gorecegiz…

Hocam yorumunuz için çok teşekkürler. Önlere sık arkalara da azalan sıklıkta ekim yapıldı ilk on gün içinde görüntü güzeldi fakat şok dökülme çok hızlı başladı. Ekim esnasında dolaşımdan ötürü çok kan kaybı oldu, yaralar hızlı iyileşti kırmızılık da hızla düzeldi sanırım bende süreç hızlı işliyor.

4110 greft var artık bilmiyorum şu an tepe bölgesi tamamen boş gibi.

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2021, 18:14:47 »
Biraz seyrek ekmemisler mi ? Yoksa bana mı öyle geliyor! Kullandığınız ilaçlar nelerdir?

Şu an sadece kan sulandırıcı ve xpecia kullanıyorum. Onun dışında bir şey kullanmıyorum.

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2021, 18:19:20 »
şok dökülme sağlıklı bir şekilde gerçekleşmiş  yani öyle kupkuru bir görüntü yok ,kırık şeklinde dökülenler benim gözlemlerime göre hızlıca geri geliyor yani bence sürecin olumlu.

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2021, 18:23:08 »
şok dökülme sağlıklı bir şekilde gerçekleşmiş  yani öyle kupkuru bir görüntü yok ,kırık şeklinde dökülenler benim gözlemlerime göre hızlıca geri geliyor yani bence sürecin olumlu.

Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Elime kırık saçlarla beraber köklü saçlar da geldiğinden biraz keyfim kaçmıştı biraz içimi rahatlattınız.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2021, 20:06:24 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz bahsettiğiniz durumlar normal bunlara takılmayın Alan geniş ama ekim kaliteli ve güzel belki 1 ekime daha ihtiyac duyarsınız alan geniş çünkü 1 ekim sonucu böyle açıklıklarda başarılı sonuçlansada yeterli olmaya biliyor çünkü
Ön çizgi estetik ekim sıklığı güzel hayırlı olsun

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2021, 20:09:09 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz bahsettiğiniz durumlar normal bunlara takılmayın Alan geniş ama ekim kaliteli ve güzel belki 1 ekime daha ihtiyac duyarsınız alan geniş çünkü 1 ekim sonucu böyle açıklıklarda başarılı sonuçlansada yeterli olmaya biliyor çünkü
Ön çizgi estetik ekim sıklığı güzel hayırlı olsun

teşekkürler. zaten ekim planlamadan önce de 2.ci seanstan söz ettiler. direkt olarak gelin yapalım demediler uzun uzadıya bilgi aldım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2021, 20:10:54 »
Hayırlı olsun saç ekimin Akl planlı çalışır bu açıklığa 2 ekimide belirtmiştir

Ekiminiz temiz gayet güzel özenli çalışmışlar

Ön çizginizde estetikmkafa yapınıza çok güzel tasarlanmış ekim sık ekim alanı sağlıklı

Umarım güzel sonuç alır 2 ekimlede sıklaştırıp taçlandırırsınız
Global Moderator

Sandor Newage

• Yeni üye
  • *
  • akl klinik saç ekimi
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2021, 20:27:44 »
Hayırlı olsun saç ekimin Akl planlı çalışır bu açıklığa 2 ekimide belirtmiştir

Ekiminiz temiz gayet güzel özenli çalışmışlar

Ön çizginizde estetikmkafa yapınıza çok güzel tasarlanmış ekim sık ekim alanı sağlıklı

Umarım güzel sonuç alır 2 ekimlede sıklaştırıp taçlandırırsınız

Saç ekimine bir anda karar verdiğimde sizin entry'lerinizi çokça incelemiştim hocam bana fikir vermişti. Teşekkür ederim öncelikle bunun için

Ekimi de Hasan Akil kendisi gelip çizdi önden de benimle görüştü. Ekim zamanı da ön bölgenin ekimini bizzat kendisi yapıyor geri kalan bölgeler hemşireler tarafından yapılıyor.

bir de hocam donör bölgede sağ taraf haricinde başın sol şakak kısmında açıklık görülüyor alınan saçımı 1 aydır hiç kestirmedim sizce hatalı kök alımı yapılmış olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2021, 20:46:58 »
Donör toparlar su an alım yapıldı normal
Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2021, 13:27:25 »
Hayırlı olsun güzel temiz bir saç ekimi umarım sonucunuz da mutlu eder sizi

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Kasım 2021, 18:47:34 »
düzenli bir ekim olmuş bu süreçte kullanacağınız medikal tedaviler çok önemli hem ekim öncesi durumunuz hemde ekimi desteklemek adına önmeli.
bu süreçte neler kullanıyorsunuz acaba varmı bir tedavi planınız.

Facebook Twitter Instagram