Gönderen Konu: 19 kasım 2021 3000 greft saç ekimi Dr.Çağatay Vural Vip Estetik Manisa  (Okunma sayısı 1447 defa)

farmasist

• Yeni üye
  • *
İzmirde 24 yaşında öğrenciyim.Uzun yıllar süren saç dökülmesi mücadelem sonucu artık ekime karar verdim.Saçlarım yaklaşık 17 yaşından beri bu seviyelerdeydi.Greft alımı,kanal açma ve ekim süreçlerinin tamamını kendi yapması sebebiyle Çağatay beyi tercih ettim.İlgisi,kibarlığı ve olaya tüccar gibi değil de hekim gibi yaklaşması kendisine güvendiren farklı etmenler oldu.3000 bin greft ekildi bugün 3.gün doktor bey ilk yıkamasını gerçekleştirdi.Ben süreçten çok memnun kaldım yine de tecrübeli abilerimin yorumlarını bekliyorum.

phantom

• Hero Member
hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız,ekim öncesi resimlerinizide yüklerseniz iyi olur.baştan aşağı tüm aşamaları tek başına bir doktorun yaptığı ekimi düzenli paylaşım yaparsanız takip etmek isteriz.

farmasist

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim.Paylaşıyorum.Ekim öncesi son planı vs doktor beyden aldığımda  eklerim.Bu resimler ön görüşme yaptığımız gün çektiklerim.Fakat ekim bi tık daha aşağı çizgiden yapıldı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekim öncesi saçların gayet iyi duruyormuş keşke bu duruma yakışan bir merkeze ekim yaptırsaydın ön çizgi daha iyi olabilirmiş
Umarım memnun kalırsın saç ekiminden kendi saçlarınıda korumanı öneririm
Global Moderator

farmasist

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun saç ekim öncesi saçların gayet iyi duruyormuş keşke bu duruma yakışan bir merkeze ekim yaptırsaydın ön çizgi daha iyi olabilirmiş
Umarım memnun kalırsın saç ekiminden kendi saçlarınıda korumanı öneririm
Hocam iyi dilekleriniz için sağolun.Nasıl daha iyi olabilirdi ön çizgi bilmediğim için soruyorum

eller günahkar keller günahkar

• Yeni üye
  • *
buradaki birçok insan benden daha iyi yorumlar fakat naçizane fikrimi sorarsan dost acı söyler. böyle batman çağırır gibi yarasa şeklinde ekim olmaz. önden sık bir ekimle başlarsın yukarı doğru gidersin. ikincisi daha yaşın genç. kalan saçlarına bakmazsan ilerde sadece ekilen saçlarla kalırsın o da seni tatmin etmez. ben 35 yaşından önce saç ekimini doğru bulmuyorum. diyeceksiniz ki 35 ten sonra zaten yaşlanıyorum ne yapacağım saç ekimini? haklısınız fakat saçların da dökülme yaşı ve zamanı vardır. bunları da göz önünde bulundurmak gerekir. sizin yerinizde olsam daha ilerki yaşlarda, daha deneyimli bir yere ekim yaptırırdım. umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız ve mutlu olursunuz.
  • Ekim Tarihi: 04.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Eskişehir Ümit Hastanesi Mehmet Sezgin
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi nature's bounty biotin 5000 (6 ay) - solgar saw palmetto (100 gün)

farmasist

• Yeni üye
  • *
buradaki birçok insan benden daha iyi yorumlar fakat naçizane fikrimi sorarsan dost acı söyler. böyle batman çağırır gibi yarasa şeklinde ekim olmaz. önden sık bir ekimle başlarsın yukarı doğru gidersin. ikincisi daha yaşın genç. kalan saçlarına bakmazsan ilerde sadece ekilen saçlarla kalırsın o da seni tatmin etmez. ben 35 yaşından önce saç ekimini doğru bulmuyorum. diyeceksiniz ki 35 ten sonra zaten yaşlanıyorum ne yapacağım saç ekimini? haklısınız fakat saçların da dökülme yaşı ve zamanı vardır. bunları da göz önünde bulundurmak gerekir. sizin yerinizde olsam daha ilerki yaşlarda, daha deneyimli bir yere ekim yaptırırdım. umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız ve mutlu olursunuz.
Abi yorumunuzu anlamsız buldum saçlarımın açıklığı böyle yarasa şeklindeydi o şekilde ekildi ne fark eder ki ? Ayrıca doktor bey 2003 ten beri ekim yapıyormuş deneyimsiz denemez.Dökülme konusuna gelince eczacı olarak bu konuya hakimim 17 yaşından beri durdurdum devamında da durdurabilceğimi düşünüyorum zaten bu mesleği de o yüzden tercih ettim.

eller günahkar keller günahkar

• Yeni üye
  • *
Abi yorumunuzu anlamsız buldum saçlarımın açıklığı böyle yarasa şeklindeydi o şekilde ekildi ne fark eder ki ? Ayrıca doktor bey 2003 ten beri ekim yapıyormuş deneyimsiz denemez.Dökülme konusuna gelince eczacı olarak bu konuya hakimim 17 yaşından beri durdurdum devamında da durdurabilceğimi düşünüyorum zaten bu mesleği de o yüzden tercih ettim.

maksadım tartışmak değil düşüncem bu şekilde. bu arada 24 yaşında saç dökülmesini nasıl durdurduğunu da söylersen forumdaki birçok arkadaşa yardımı dokunabilir. geçmiş olsun.
  • Ekim Tarihi: 04.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Eskişehir Ümit Hastanesi Mehmet Sezgin
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi nature's bounty biotin 5000 (6 ay) - solgar saw palmetto (100 gün)

Facebook Twitter Instagram