Gönderen Konu: Ekim için tavsiye ve öneri verebilirmisiniz.  (Okunma sayısı 3603 defa)

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim için tavsiye ve öneri verebilirmisiniz.
« : 15 Ağustos 2017, 16:08:28 »
Arkadaşlar merhaba. Yaşım 42. Saç ektirmeyi düşünüyorum. Gerek açıklığımın çok olması gerekte donür alanın çok iyi olmamasından dolayı manuel alım düşünüyorum. İlk terciğim her nekadar fiyatı yüksekte olsa Koray Erdoğan. Kendisine mail attım fotoğraflarımı gönderdim 10 gün önce daha dönüş olmadı (dönüş olurmu bilmiyorum ). Başka tavsiye edebileceğiniz Dr. varmıdır. Maddi konuda bir sıkıntım yok.Sizce sac ekimi konusunda şansım varmıdır, mevcut açıklığı kapatmak için donör bölgem yeterlimidir. Yaklaşık kaç greft ektirmem lazım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar tavsiyede bulunursa memnun olurum. İyi günler

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim için tavsiye ve öneri verebilirmisiniz.
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2017, 16:42:33 »
Belli bir medikal tedavi (finans ve biotin) ile donör bölgesi güçlendirilip, sadece ön bölgeye ekim yapmanızı öneririm.Açıklığınız fazla verteks bölgesine girilmemeli.Tabi olası bir yan etkide finansı bırakırsınınız.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2017, 18:02:22 »
dediğiniz gibi açıklık çok,dönor zayıf. koray erdoğanın olumlu yaklaşağını düşünmüyorum. birde serdar gökremle görüşün.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2017, 18:39:52 »
Zekeriya Kul'un yanıtı minimum 3000 greft elde edebiliriz donörden şeklinde. Forumda gördüğüm kadarıyla Zekeriya Kul'un ekimleri genelde ön tarafa oluyor. Birde mikromotor ile ekim yapıyor diye biliyorum zaten az olan donörü daha fazla ziyan etmiyim diye düşünüyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir. Eğer Koray Erdoğan'dan dönüş olmassa tavsiye edebileceğiniz 2. ve 3. alternatifler neler olur.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2017, 18:44:55 »
1 sene araliklarla iki ekim manuel ekim ile mumkun olabilir on cizginiz olabildigince geride planlanirsa sonuc alabilirsiniz ama yuksek bir beklentiye sahip olmayin donorunuz kuvvetli degil danistiginiz doktorlarada bunu anlatin koray hocaya muttalip kesere ilk etapta danisin yuksek beklentiye sahip olmadiginizi iki seans seklinde yapilmasi mumkun mü ozellikle belirtin yardimci olabilirler belki diger manuel alim yapan doktorlar serdar gorkem ve hakan doganay var hakon doganayi serdar gorkemden daha basarili buluyorum bana gore ama kesinlikle manuel alim tercih edin
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 18:49:44 Gönderen: Martineden1903 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2017, 20:06:38 »
dönüş olur ama zaman alabılır ... koray hoca size finasterid tavsiye eder en az 1 sene veya 6 ay kullanmanızı daha sonra tekrar iletişime geçmenızı donör bölgenızın guclenmesını bekler ama size eker diye tahmın edıyorum sabırla soyledıklerını yaparssnız.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 20:11:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2017, 07:26:26 »
guclendir donoru genel saçı
saçları ekmeydi dersin

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2017, 22:39:09 »
Kardeşim ben donoru görünce.ekim.için alınan donör sandım. kesinlikle donorun cok zayıf. iyi.çalışılmazsa facia yaşanabilir uyarması bizden

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2017, 12:05:32 »
Koray Bey'den aşağıdaki yanıt geldi.Finasterid kullanmami istiyor//
Sanırım bu ilaçları kullanmaktan başka çare yok. Doktorun dediği gibi 6 ay kullanacağım ama okuduğum kadarıyla oluşan yan etkilerde korkutmuyor değil. Bu iki ilaçta aynımıdır hangisini tavsiye edersiniz.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2017, 12:07:54 »
al proscar böl 5 e parcalaarı kapalı kututda sakla youtubeye yaz orda nasıl boluneceği gosterilio bide solgar 5000 biotin kalınlaştırır bu saçı
saçları ekmeydi dersin

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2017, 12:56:38 »
al proscar böl 5 e parcalaarı kapalı kututda sakla youtubeye yaz orda nasıl boluneceği gosterilio bide solgar 5000 biotin kalınlaştırır bu saçı

Tavsiye icin tesekkurler. Proscar + solgar 5000 kullanmaya başlayacağım 6 ay süresince.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2017, 13:04:00 »
bu surecte insallah yan etki gormezsin ve saçlar ekime musait hale gelir
saçları ekmeydi dersin

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2017, 13:31:10 »
bu surecte insallah yan etki gormezsin ve saçlar ekime musait hale gelir

İnşallah. Geçici olursa çok sorun olmaz katlanırım artık saç ektirmek için ama kalıcı olursa diye korkuyorum. Koray Hoca başka türlü ekmeyecek saçları yoksa.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2017, 13:36:38 »

Tavsiye icin tesekkurler. Proscar + solgar 5000 kullanmaya başlayacağım 6 ay süresince.

doktor onayı aldıktan sonra kullan karadüzen kullanmamalısın

bu de ben donör güçlenme olgusunu anlamıyorum
6 ay kullandın donörün güçlendi peki tamam
sonra bıraktın çıkan güçlenen donör yine zayıfladı

peki ne elde ediyoruz bu durumda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2017, 15:02:35 »

doktor onayı aldıktan sonra kullan karadüzen kullanmamalısın

bu de ben donör güçlenme olgusunu anlamıyorum
6 ay kullandın donörün güçlendi peki tamam
sonra bıraktın çıkan güçlenen donör yine zayıfladı

peki ne elde ediyoruz bu durumda
alopesiden (Dht) arınmış güçlenmiş  ve saglığına tekrar kavuşmuş  saçlar transfer oluyor ve saglıklı saç ekersen saglıklı saç çıkar bunu elde etmiş oluyoruz ve ekim travmasını  saglıklı saçlarla atlatıyoruz. Hani bi laf varya ne ekersen onu biçersin diye o işte :) 
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2017, 15:05:49 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram