Gönderen Konu: Yaş 27 saçlar felaket halde.Öneriniz var mı arkadaşlarr  (Okunma sayısı 1011 defa)

Samet Dllice

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabalar yeni üyeyim bende.2015 de askerdeydim o yıla kadar aşırı derece iyi saçlarım vardı.Şuan yaş 27 ve felaket derecede gitti saçlarım .Fikir tavsiye veya minoksildile başlasam toplayabilir miyim..

Büyük ihtimal genetik çünkü aynı tarz babamdada mevcut.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 27 saçlar felaket halde.Öneriniz var mı arkadaşlarr
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2021, 23:02:04 »
Dökülmeniz devam ediyor sanırım
Hem medikal tedavi hemde 2 ekim düşünmelisiniz
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2021, 23:50:33 »
Finasterid + minoxil bu saçı toparlar ama bence ikisinede bulaşmayın ,saç ekimi şart bence .
Tedavi ile kurtarsanız bile ön çizgi gene olmayacak ,ön çizgi olmadıktan sonra kafada saç olmuş olmamış bir anlamı yok bence.

Samet Dllice

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2021, 00:18:16 »
Dökülmeniz devam ediyor sanırım
Hem medikal tedavi hemde 2 ekim düşünmelisiniz

Son 1 aydır durdu dökülmem yvesrocher'ın anti-chute şampuanı ve serumu kullanıyorum 1 aydır dökülmem durdu saçlarım sertleşmeye başladı.
Valla gittiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum son çare ektirmek

Samet Dllice

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2021, 00:19:12 »
Finasterid + minoxil bu saçı toparlar ama bence ikisinede bulaşmayın ,saç ekimi şart bence .
Tedavi ile kurtarsanız bile ön çizgi gene olmayacak ,ön çizgi olmadıktan sonra kafada saç olmuş olmamış bir anlamı yok bence.
Saçlarım burada çok dağınık duruyor yıkayıp kuruttuktan sonra resim çektim ama toplayıp fönleyince o kadar çizgisiz gözükmüyor benim için önemli olan tepe kısmı,bu tepe kısmını bu 2 ilaçla toplayabilir miyim?

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2021, 00:32:50 »
Saçlarım burada çok dağınık duruyor yıkayıp kuruttuktan sonra resim çektim ama toplayıp fönleyince o kadar çizgisiz gözükmüyor benim için önemli olan tepe kısmı,bu tepe kısmını bu 2 ilaçla toplayabilir miyim?

Garantisi yok bu ilaçların .Finasterid daha çok olanı korur ,minoxil ise minyatür saçları biraz güçlendirip yalancı bir dolgunluk verir saçlarına.
Yanisi bunlar sana yeni saç kazandırmaz çok büyük beklentin olmasın artı olarak ciddi yan etkileri olabilir .Bu konularda çok bilgin yoksa bence başlama.

Samet Dllice

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2021, 00:41:03 »
Garantisi yok bu ilaçların .Finasterid daha çok olanı korur ,minoxil ise minyatür saçları biraz güçlendirip yalancı bir dolgunluk verir saçlarına.
Yanisi bunlar sana yeni saç kazandırmaz çok büyük beklentin olmasın artı olarak ciddi yan etkileri olabilir .Bu konularda çok bilgin yoksa bence başlama.

Pek bi bilgim yok ilaçlarla takip ettiklerim çok,etkisini görebilirsin diyolar.Saç ekiminde saç kesimsiz traş yöntemini kullansam ne kadar etkili olabilir acaba bilginiz var mı bu konuda ?

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2021, 18:49:07 »
Pek bi bilgim yok ilaçlarla takip ettiklerim çok,etkisini görebilirsin diyolar.Saç ekiminde saç kesimsiz traş yöntemini kullansam ne kadar etkili olabilir acaba bilginiz var mı bu konuda ?

bilgin yoksa hiç bulaşma.
traşsız saç ekiminide boş ver gerçekten üç numara traşlı ekime göre hem çok sağlıksız hemde üç numaraya göre daha beter bir görüntü kirliliği ortaya çıkıyor  :)

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2021, 20:13:24 »
Saç yapın birebir aynıydı keşke ekimle kalsa korumakda önemli malesef medikal tedavi şart

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2021, 21:24:28 »
 ilaçlar yeni kazanımı genelde tepede yapar mevcut sistem kelliği 10 15 sene erteler.ilaç ve ekim gerek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram