Herkese merhaba. Yaşım 27 ve saç ektirmeye daha çok bu siteyi takip ederek sayın İlhan Serdaroğlu nda ektirmeye karar verdim.
Çok güzel bir siteye sahibiz umarım bu kalitesini bozmadan devam eder.
İlhan hoca'yı bu forumdan ve youtube dan izleyerek kendisine güvendim ve başka kimseyle görüşme ihtiyacı hissetmedim. 15 Ekim günü sabahı tanıştık sohbet ettik, analiz ettik, nasıl bir şey istediğimizi belirleyip operasyona geçtik.
Greftlerin alımını bizzat kendisi yaptı ve yaklaşık 3 saat sürdü.Gayet rahattık ince işçilikle bu aşama sona erdi.
2. aşamada ise Muhammet bey ve diğer hemşirenin işlemi devralmasıyla akşam 18:00'a kadar devam ettik.
3900 greft alındığını saç köklerimin hemen hemen 2 li olduğunu ve saç yapımın ince telli olduğunu bana iletti. +Prp yapıldı.
Ekim öncesi fotoğrafları gördüğünüz gibi ön bölge ve tepe bölgesinde çok büyük bir açık vardı. Saçlarımı kısa kestiklerinde ise tepe bölgemde çok ince bir hattın hala sağlam olduğuna karar verdiğimiz için bütün alana ekmek yerine, ön ve arka açığın olduğu yere SIK bir ekim yapma kararını zaten vermiştik.
Soruları olan olursa buradan ve ya özelden yanıtlarım.
Doğru doktor-greftlerin alımı-ekimi-dinlenmeniz-ekim sonrası başınızın duruşu-uyku-başınızı asla ve asla bir yere vurmamanız-beslenmeniz-15 günlük kritik dinlenme dönem gibi .. süreç çok hassas ve zor bir dönemdir. Bütün bunlar için fedakarlık yapmaya hazırsanız saç ektirmelisiniz.
3. resim ekim öncesi görünümüm.
1. ekimden sonra ön orta bölgede bir boşluk oldu ve saç çıkmadı. dolayısıyla 1.ekim in üzerinden 4 ay geçtikten sonra 2.ekim'i şubat 16'da yaptık. (400 greft)
4. resim 2.ekim öncesi
5.resim ise son zamanlarda çekildiğim 5.ay fotoğrafıdır.