Gönderen Konu: Saç ekimi  (Okunma sayısı 538 defa)

Can13

• Hero Member
Saç ekimi
« : 20 Kasım 2021, 18:44:36 »
Saç ekimi için aperahealt group ve arenamed arasında kalmıştım aperayi arkadaşım önermişti ama bana sağlık truzmi yaptıklarını ve yurticiyle çok çalışmadıklarıni söylediler guvenemedim arenamed karar vermemde ektikleri çıkıyor ve benim 1500 greft ekilcek Max bu yüzden donorde pek sıkıntı yaşamaya acagimi dusundugum için sectim 30 Kasım'da yaptiracam burdan paylaşacam süreci

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2021, 19:08:13 »
 hayırlı olsun.ben pek hazetmiom burayı onlerde daha doğal olabilirlerde.burası değilse nereyi tavsiye edersin diyecen hiçbir yer diyemem ama insanların çoğu burayı sevmez.ön ekim kalın çalışıyorlar ektirdiğine pişman etmesinler seni.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2021, 19:10:15 »
Diğer merkezi ilk kez duydum , eğer ille de ikisi arasında bir merkez seç dersen arenamed.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2021, 19:13:52 »
 insallah duzeltmişlerdir ekimlerini önler kalın geliyordu bana donorude katlediyorlardı eskiden.forumda zaten adı anıldığında herkes uzak dur derdi.yazışlarından ordu veya emniyet mensubu olduğunu anlamııştım bastan beri kolay cozerim insanları.dikkat et kotu on ekimi kellikten bete hayırlısı olsun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2021, 20:08:24 »
Teşekkür ederim İNSALLAH iyi olur dediğiniz gibi kötü ekim kellikten de beter  sadece sakaklara olacağı için Max 1500 greft dusunuyorumda 1000 yeterse oda olur sonuçları iyi gibi uzun sürede arenamedin ama dönor kısmı kafamı sıkıyor özellikle uyarcam onları .Aynn hemen anlamışsınız 😅

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2021, 20:11:25 »
Diğer merkezi ilk kez duydum , eğer ille de ikisi arasında bir merkez seç dersen arenamed.
Bende kararsız kaldım her merkezi iy yada kötü sonuclari oluyo ben özel konuscam Serkan aydınla mesleğimi filanda soyleycem özensinler yani umarim kötü olmas yoksa onlarida üzerim🤣

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2021, 20:12:38 »
Hintell hocam senin yorumunuda merak ediyorum

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2021, 20:41:26 »
En zor ekim şakalar, oraya kendi saçınıza benzer greftler ekilmesi gerekiyor. Onlarıda özene özene almaları lazım. Çok kalın olursa kötü durma ihtimali olabilir.
Biraz daha bakın, kim şakakları güzel yaptığına.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2021, 20:46:11 »
Teşekkür ederim çok zor bir süreç cidden bu olay kime yaptıracağimi bilemedim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2021, 21:24:05 »
 uyar bazı ekimleriniz iyi bazısı kötü de .bunu mutlaka belirt tabi bizde kotu iş olmaz falan diyeceklerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2021, 21:57:15 »
Aynn dediğiniz gibi diyecekler ama özellikle soyleycem donoru yipratmayin diye 1000 gretlik bir ekim düşünüyorum zaten öndeki sacimla aynı hizaya gelsin yeter diğer üyeler ne düşünüyor 1000 greftlik bir ekim yapabilirler mi acaba

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 20 Kasım 2021, 22:19:35 »
 instagram facebookta ekim ornekleri var onlerde doğallığı incele seninde ekilcek yerler öyle olucak içine siniyorsa ektir

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2021, 22:21:04 »
instagram facebookta ekim ornekleri var onlerde doğallığı incele seninde ekilcek yerler öyle olucak içine siniyorsa ektir
aynn baktım bence iyi yanı güzel duruyor doğallık ekimde çok zor zaten belli olcak bari sık olsun donorde sıkıntı olmazsa iyi olur gibi duruyor ama bellidr olmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2021, 22:23:24 »
 ana saçı gibi ekilenlerde oluyor.teklileri koyuyorlar yada ikilileri ayırıp bir bir yapıyorlar 3 lu 4 lu greftleri parcalayınca çıkmıyor ama 2lileri bolmekte sakınca yok diyor ekimciler.one tekliler ince yatık ekilince doğallık oluyor.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2021, 22:28:12 »
Dediğiniz gibidir çok bir bilgim yok Asuman hairde çok istiyordum tarih konusunda sıkıntı oldu

Facebook Twitter Instagram