Gönderen Konu: Bu doların haline abi Allah aşkına  (Okunma sayısı 1431 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu doların haline abi Allah aşkına
« Yanıtla #31 : 04 Aralık 2021, 10:50:00 »
Arkadaşlar normal durumlar inanın normal durumlar
ABD nin ya da Elon Musk'ın Mars'a çıkarma yaptığı bir çağda küreselleşemeyen ve milliyetçilik dışında bir zekası olmayan halklar sıkıntı yaşar. Bu çağa ayak uyduramayan zekalar ile daha fazla devam edersek

Kısaca bu çağa ayak uyduracak zekaya pek sahip değiliz
Ve durum ortada

Bakınız millet uzay araştırmaları teknoloji ile vs uğraşırken

Ülkemizin gündemine bakın.

Saçma sapan siyasi söylemlerşe ideolojiler ile
Hastalıklı düşünceler ile sıkışık kalmış bir toplumuz

Ne olacaktı başka? Onlar üretecek onlar yapcak onlar satacak

Sen de kendi kendine burada milliyetçilik vs oynayacaksın
Üstüne seni kıskandıklarını idda edecek kadar zekasız olacaksın.

Önce paranın değeri düşer sonra seni bölüp parçalar yerler.

Bu çağa ayak uyduram zekalar ile devam etmeliyiz

Koltuklarına yapışanlar ile değil.

Kısaca bir birine taş atan maymunlardan farkımız yok
Adamlar almış başını gitmiş.

Onların sayesinde uzayı gördük
Onların sayesinde diğer gezegenleri gördük
Onların sayesinde elimizde böyle akıllı telefon var
Onların sayesinde altımızda araba var

Sahip olduğumuz tüm teknolojiyi onlar sayesinde elde ediyoruz

Ne olacaktı??? Bu durum bile iyi sayılır bence hala şükredin

Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 04 Aralık 2021, 13:22:07 »
 bu durum hep gecerli adamlar aramızda zeka olarak ciddi çap farkı var.adamın kurmuş sistemi aklın zekanın bilimin mantığın gercekciliğin ustune sen burada kurmuşsun sistemi harala gürele kara para kimin gucu kime yatarsa dandun sisteminin ustune.onlar antremanını yapmış sistemi olan kapasiteli bilimsel calısan bir futbol takımı biz halen dedemin zamanının futbolunu yan pas oynayan dan dun top şişiren bir futbol takımıyız
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 13:35:36 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 04 Aralık 2021, 15:03:54 »
bu durum hep gecerli adamlar aramızda zeka olarak ciddi çap farkı var.adamın kurmuş sistemi aklın zekanın bilimin mantığın gercekciliğin ustune sen burada kurmuşsun sistemi harala gürele kara para kimin gucu kime yatarsa dandun sisteminin ustune.onlar antremanını yapmış sistemi olan kapasiteli bilimsel calısan bir futbol takımı biz halen dedemin zamanının futbolunu yan pas oynayan dan dun top şişiren bir futbol takımıyız

Aynen valla  :) futbolda nasılsak ekonomi ve diğer alanlardada aynıyız .önümüzdeki basit gerçekleri bile göremiyoruz.
Adamlar futbolda bile bilimsel gerçeklerle hareket ederken örneğin 19,20 yaşlarındaki topçuların açık ara daha iyi olduğunu farkedip ağırlığı yavaş yavaş onlara verirken biz daha dün can bozdoğan’ın beşiktaş’ın sahadaki en iyi oyuncusu olmasına şaşırıyoruz .kafalar bir türlü değişmiyor ,basit olanı yapmaktansa nerde alengirli iş var hep ordayız malesef.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Aralık 2021, 15:20:03 »
 biz kulağı tersten tutarız
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 04 Aralık 2021, 15:58:29 »
Yapılanların hepsi hak bize.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 04 Aralık 2021, 18:02:30 »
 biz çiş biz kaka :) davy vardı sitede ona donduk ama haketten oleyiz .doların türk lirasınla eşit olduğu zamanları bilirim.şimdi adamlar bizden şu an baktım 13.70 yazıyor nette o kadar ustunler.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 04 Aralık 2021, 18:14:24 »
Neye yanıyorum ülkemizdeki oruspu çocuklarının bunu fırsata hemen dönüştürüp zam üstüne zam yapması lan öğrenciyim ben öğrenci 3 haftada bilmem kaç zam yeter abi Allah belasını versin bu fırsatçıların bu ülkenin öğrencilere bizlere yaptığı haksızlığı bir Allah bilir bir biz bir gençlik ölüyor ülkede hakkım haram olsun dibine kadar diyecek birşeyim yok :(

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 04 Aralık 2021, 20:05:27 »
Neye yanıyorum ülkemizdeki oruspu çocuklarının bunu fırsata hemen dönüştürüp zam üstüne zam yapması lan öğrenciyim ben öğrenci 3 haftada bilmem kaç zam yeter abi Allah belasını versin bu fırsatçıların bu ülkenin öğrencilere bizlere yaptığı haksızlığı bir Allah bilir bir biz bir gençlik ölüyor ülkede hakkım haram olsun dibine kadar diyecek birşeyim yok :(
+1

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 04 Aralık 2021, 20:23:47 »
A-101 den 5 parça gıda aldım 82.20 TL ödedim. 1 petek yaktık 90 TL geldi.
Ay sonu nasıl çıkacak 😃 babayı arayınca onun da borcu varmış ahhahaa halimiz vahim 😂😂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 04 Aralık 2021, 20:52:16 »
  gecen seneki 35 liralık semsiye şimdi 65 lira.kaliteli eşofman altları 300 dü sadece alt 900den baslıyor ekmek kimi yerde 2.5 kimi yerde 3.5 bir bardak çay bile 2 lira yada 2.5 oldu 2liralım buskuviler 3.5 lira biz eş dost toplandık olan olmayana veriyor dayanışma yapıyoruz aramızda yoksa ayakta durulmaz bu zamanda.dur daha bunlar iyi gunler yarınlar bugunden beter.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 05 Aralık 2021, 03:28:15 »
Ve bu isin en kotusu alternatif kimsenin ben burdayim geliyorum diyememesi.gonul rahatligiyla secebilecek kimsenin olmamasi bu ulkede a politik olmak lazim ama  oda.mumkun degil hersey donup dolasip yine sana bana giriyor oda olunmuyor
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram