Gönderen Konu: Bu doların haline abi Allah aşkına  (Okunma sayısı 1432 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu doların haline abi Allah aşkına
« Yanıtla #16 : 24 Kasım 2021, 13:37:04 »
Arkadaşalar Yarın ya da öbür gün dolar düşecektir
Kavala serbest kalacak diye düşünüyorum.

Doları olanlar panik satışı yapmasın korkmasın ya da bu gün iyi fiyattan satıp sonra alttan alsın ama hızlı olmalılar. Ytd

Dolar alacaklar biraz beklesin kavala olayı 2 güne patlar daha ucuza alırlar

Dolar 15 tl nin biraz üstüne  çıkacak ön görüm bu şekilde.

Allah bu ülkede yaşayan herkesin bu saatten sonra yardımcısı olsun iyi günler azaldı artık daha pahalı bir hayat bizi bekliyor o yüzden bu konuda da zamanla size yardımcı olacağım.

Söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir.

Size zamanla büyük balinalar nasıl zengin oldu para nasıl kazanılır gibi tavsiyelerde bulunacağım paranızın değerini korumak ve para kazanmanız için onları ytd.

Simdi balinalar dolarda..

Şimdilik borsada gözde ve Bntas bu kağıtları değerlendirin uzun vade olarak düşer çıkar ama kazandırır iyi şekilde ytd.

Alt koinleri takip edin balinaların işi dövizde bitince coinlere geçeklerdir
Alt coinlerden her birine imkan varsa 20 dolar atın 6 ay içinde balinalar gelecektir teker teker hepsine
Ytd.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2021, 13:46:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2021, 14:05:44 »
12.5 bandında da tutabilirler. Üretimi Çin'den çıkarmak isteyen ülkelere alternatif olarak TR'yi sunmaya çalışıyorlar sanırım. Başka mantıklı bir açıklaması yok.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Kasım 2021, 05:42:51 »
12.5 bandında da tutabilirler. Üretimi Çin'den çıkarmak isteyen ülkelere alternatif olarak TR'yi sunmaya çalışıyorlar sanırım. Başka mantıklı bir açıklaması yok.

Uzun zamandır bu şekilde bir planı yürütmeye çalışıyorlar.. artan öogistik maliyetleri ve coronanın bıraktığı kötü imajıda arkasına alarak Avrupa’ya ütün imal eden yeni bir Çin olma hayali içersindeler.. akla uygun gelmeyen bu planın yürütülebilinirliğinin imkansızlıgı  en az kominizmin pratikte başarısızlığı kadar aşikar. Hindistan ve Çin büyük üretici olmalarını sadece ucuz işçiliğe değil aynı zamanda dünyanın en büyük hammadde kaynaklarına sahip  olmalarına borçlu .. B planı geliri düşen halkı doyurabilecek için en ucuz GDO lu 3. Kalite besinleri ithalatı olacaktır. Artık hiçbir yedigimiz yemek eskisi kadar lezzetli olmayacak:(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2021, 11:15:03 »
 anlık birsey değil bu uzun zamandır yapılan planların bir parçası zenginle fakirin arasını iyice açıcaklar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Kasım 2021, 17:51:09 »
dolar 20 tl olsun isterim.
Kim fakir kim zengin ortaya çıksın. Oy verirken 5 kere düşünürler :D :D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Kasım 2021, 20:40:22 »
 değil 20 40 olsa oy verirken gene 1 kere bile düşünmezler.malesef gercek bu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Aralık 2021, 12:28:28 »
Bu ülke 2022 de bu kuru kaldıramaz kardeşim. Bunu onlar da çok iyi biliyorlar. Bu yüzden ani söylem değişiklikleri yakındır diye düşünüyorum. Kurun bilinçli şekilde yükseltilerek dışarıdan sermaye girişine zemin hazırlandığını düşünüyorum. Geçen aydan bu aya hiç kimse konuşmasa piyasayı germese kur şu an 10.40 dan 10.80 e doğru gidiyordu. Elbette yanılabilirim

Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Aralık 2021, 20:07:42 »
 zaten oyle bilincli yapılıyor hersey tiyatro . bunlar sorun yapıp sonra çözüp kahraman yapmasınlar kendilerini
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2021, 21:27:33 Gönderen: emekli kel »

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Aralık 2021, 21:29:57 »
Asgari ücret 3500 olur mu ki?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Aralık 2021, 21:57:06 »
 komik olur.herseye ne kadar zam geldiyse ustunde olsunki millet biraz rahatlasın.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2021, 22:08:13 Gönderen: emekli kel »

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2021, 00:26:53 »
Mesela venezuela 100% zam yapmisti yine millet ac.sorun zamda degil enflosyon ve alim gucunde.yani bizim insanlarimizin geninde var asgari ucret 4000 olsun hemen herseye zam yapar .4000 lira erir gider.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Aralık 2021, 00:38:36 »
 5 kurus asgari maaş oluyor 10 kuruş ama eskiden 1 lira olan sey 3 lira oluyor o zaman bu zam daha kötü.standartlar mantıklı ayarlanmalı falanda iş baska tezgah baska diye dusunuyorum baska dumenler donuyor pandemi sonrası kurulucak yeni duzen şu bu hazırlığını yapıyorlar gibime geliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Aralık 2021, 00:44:54 »
Bu güzel ülkede böyle bu kadar güzel insanın yaşadığı coğrafya da bu durumu hak etmiyoruz buna çok üzülüyorum
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Aralık 2021, 20:59:47 »
 bazılarıda hak ediyor gelmişler 70 yasına calısmak zorundalar halen mevcut sistemi savunuyorlar

Facebook Twitter Instagram